همینم کرکش کردیم ولی سرعت شبا افتضاحه یا وصل نمیشه یا اگه هم میشه سرعتش داغونه ولی عوضش تو روزا یه سرعت و شتابی میگیره که اینترنت ژاپن هم نمیگیره![]()
همینم کرکش کردیم ولی سرعت شبا افتضاحه یا وصل نمیشه یا اگه هم میشه سرعتش داغونه ولی عوضش تو روزا یه سرعت و شتابی میگیره که اینترنت ژاپن هم نمیگیره![]()
فبلن شبی تا ۱۵ گیگ داونلود میشد الان زیر ۴ گیگ. میشه ۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه.
LTE ایرانسل
۸ صبح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۶ بعد از ظهر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
این اختلالات تلگرام هم بدتر از وضعیت اینترنت ِ
کسی همچین مشکلی نداره؟
بله گویا امروز اینترنت شاهد اختلالات افتضاحی بوده
کلا امروز فقط قطع و وصل می شد.![]()
اروم چی جان من که تا بحال با تلگرام مخصوصا نسخه pc مشکلی نداشتم با اینترنت مخابرات ، جسارت نباشه میدونم خودت واردی ، تنظیمات شبکه رو یه نگاهی بنداز ببین پروکـــسی چیزی فعال نباشه تو pc . چون تا جایی که پیگیر فروم بودم فقط شما با تلگرام مشکل جدی داری ، البته یه چند روزی سرعتش خیلی پایین بود ولی نه اینکه کلا لود نکنه چیزی رو ، الانم که مشکلش کاملا حل شده هم تو گوشی و هم تو پی سی
امروز هم که متاسفانه و متاسفانه بیشتر از هر روز دیگه ای قطع و وصلی داره مخابرات ، تنها آی پی ای که فعلا وضعیتش نسبتا خوبه و قطعی کم داره ، آی پی ای هستش که با 5.234 شروع میشه . تو رایگان هم تا ساعت 2 با حداکثر سرعت دانلود میده
راهی هست که بشه آیپی رو به اینی که گفتید تغییر داد؟!
امروز کلا بین قطعیا یه ذره وصل می شد.خاک تو سرشون
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
نه از اون لحاظ که مطمئنم
البته خود تلگرام هم کم مشکل نداره در واقعا کشش اینهمه یوزر و استفاده ما ایرانی ها رو نداره
بعضی از BOT ها یهو از کار میفتن یا مثلا خیلی ها در ارسال تصویر و فایل به مشکل میخورن
در مورد سرعت دانلود هم من هرشب از ساعت 12:30 تا 12:40 حتما محدود میشم به 50KB
انقد باید اینترنتو قطع وصل کنید تا اتفاقی از این رنج IP بگیرید
سلام ،،،
من امروز قرار دادِ یک سالم تموم میشد ، ولی دوباره خود به خود شارژ شده و رفته به ماهِ 13 ام !!!
طرح کمپین هستش برای من ،،، چه کنم که دیگه به ماه 14 نکشه ؟!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)