تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 874 از 2550 اولاول ... 37477482486487087187287387487587687787888492497413741874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,731 به 8,740 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    مشكلي برا يكي از دوستان پيش اومده كه از حلش مونديم
    چند سالي ايشون از همارا استفاده ميكنه و اين اواخر هر از گاهي(بعضا هم ههر از چند روزي!) چراغ adsl مودمش روشن و خاموش ميشه و اينترنت يه مدت قطع ميشه بعد درست ميشه و باز بعد مدتي...
    همارا كه ميگه مشكل از جانب اونا نيست و مشكل نويزه خط تلفنه (بعد كلي امتحان كردن راه حلها و ريست مودم و مستقيم وصل كردن مودم و بيرون كشيدن تلفن از نويزگيرو...)
    آشنائي هم توي خرابي تلفن مخابرات داره كه وقتي باهاش مطرح كرده گفته نويز يا هست يا نيست يعني اگه نويز داشت اينجوري نبود كه گهگاه اتفاق بيفته و بعد درست بشه و هميشه اينجوري ميشد خلاصه ما مونديم و اين مشكل آيا كسي راه حلي به ذهنش مياد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    چند سالي ايشون از همارا استفاده ميكنه و اين اواخر هر از گاهي(بعضا هم ههر از چند روزي!) چراغ adsl مودمش روشن و خاموش ميشه و اينترنت يه مدت قطع ميشه بعد درست ميشه و باز بعد مدتي...
    همارا كه ميگه مشكل از جانب اونا نيست و مشكل نويزه خط تلفنه (بعد كلي امتحان كردن راه حلها و ريست مودم و مستقيم وصل كردن مودم و بيرون كشيدن تلفن از نويزگيرو...)
    آشنائي هم توي خرابي تلفن مخابرات داره كه وقتي باهاش مطرح كرده گفته نويز يا هست يا نيست يعني اگه نويز داشت اينجوري نبود كه گهگاه اتفاق بيفته و بعد درست بشه و هميشه اينجوري ميشد خلاصه ما مونديم و اين مشكل آيا كسي راه حلي به ذهنش مياد
    خب اینترنت قطعی داره
    یعنی این براتون هنوز عادی نشده ؟

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دو حالت بیشتر نداره . یا از اینترنتته که مربوط به تو نمیشه . دوم هم این که سروری که سایتی که داری میبینیش مشکل پیدا میکنه .

5. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب اینترنت قطعی داره
    یعنی این براتون هنوز عادی نشده ؟
    پس چرا هيچكدوم از شركتها گردن نميگيرن كه اينترنت قطعي داره و آدمو دنبال نخود سياه ميفرستن؟
    بنظرم منطقي نيست
    وقتي به پشتيباني زنگ ميزنيم شماره رو ميپرسه و نگاه ميكنه و ميگه اينجا كه مشكلي نيست ..درصورتيكه مثل قبلا ها خيلي راحت ميتونه بگه مشكل از جانب مخابراته و اينترنت مشكل داره

از طرفي هم وقتي اين مشكل پيش مياد يك يا حداكثر دو دقيقه اينترنت قطع ميشه بعد دوباره وصل ميشه و بعد چند دقيقه باز..
    اگه اختلال باشه فكر كنم بيشتر طول بكشه

دو حالت بیشتر نداره . یا از اینترنتته که مربوط به تو نمیشه . دوم هم این که سروری که سایتی که داری میبینیش مشکل پیدا میکنه .
    كلا هيچ كدوم از سايتا رو اون لحظه باز نميكنه
    پس موافقين كه مشكل از هرچي باشه از نويز نيست ؟
    Last edited by ashkan22; 03-09-2011 at 00:03.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    100% مشکل از همارای دستمال کش و بی شرفه که با یه تقی به توقی میخوره سریع سرعت کاربرای استان رو یا محدود میکنه یا قطع...چند روز پیش که یادت میاد سر موضوع دریاچه ریخته بودن بیرون یکی از آشناهامون میگفت همارا اینترنت رو قطع کرده و گفته مشکل سراسریه اما اون روز چون شرکت من پارس بود اصلا قطعی نداشتم
    ببین من خودم کاربر همارا بودم از این چرت و پرت ها یه عالمه شنیدم که آخر گفتم بیخیال همارای ........... میرم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم به حرفاشون گوش نده و اگه میتونی هرچه زودتر خودتو از این شرکت کلاهبردار و دزد بکش بیرون حالا از ما گفتن بود نگی که با ما نگفتی....
    Last edited by l30l30y; 03-09-2011 at 00:18.

8. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

معلومه حالت اوله
    چطور حالت دوم را نوشتین ؟
    ایشون میگه چراغ ای دی اس ال مودم 2 دقیقه به حالت چشمک زن درمیاد
    امکان نداره ایراد از سروری جایی باشه که دانلود میشه ....
    پس چرا هيچكدوم از شركتها گردن نميگيرن كه اينترنت قطعي داره و آدمو دنبال نخود سياه ميفرستن؟
    بنظرم منطقي نيست
    وقتي به پشتيباني زنگ ميزنيم شماره رو ميپرسه و نگاه ميكنه و ميگه اينجا كه مشكلي نيست ..درصورتيكه مثل قبلا ها خيلي راحت ميتونه بگه مشكل از جانب مخابراته و اينترنت مشكل داره

از طرفي هم وقتي اين مشكل پيش مياد يك يا حداكثر دو دقيقه اينترنت قطع ميشه بعد دوباره وصل ميشه و بعد چند دقيقه باز..
    اگه اختلال باشه فكر كنم بيشتر طول بكشه

كلا هيچ كدوم از سايتا رو اون لحظه باز نميكنه
    پس موافقين كه مشكل از هرچي باشه از نويز نيست ؟
    ببین من زمانی که ماکس نت داشتم 1 هفته نشد بدون قطعی سر کنم
    و همارا هم تقریبا زیاد داشت قطعی ولی خیلی بهتر از ماکس بود
    و از اونجایی که هم مخابرات و هم شرکتها هر دو دزد هستند و دروغگو قضیه چوپان دروغگو از ذهنم خطور میکنه
    چرا که وقتی نتت قطع میشه شاید ایراد از مخابرات بشه ولی چون از بس دروغ گفتند نمیشه اعتماد کرد بهشون

بارها برام پیش اومده نت کار نمیکنه
    طرف میگه از اینجا مشکلی نداره اشکال از مخابراته و ....
    و بارها شده موقع وصل رانژه نت کار نکرده که مخابرات گفته مشکلی نداره ایراد از شرکت نت دهنده هست
    و بعدا با پیگیریهای زیاد معلوم شده اشکال از مخابرات بوده

وقتی شما کاری نمیکنین و مودم قطع میشه معلومه که ایراد از شما نیست
    ایراد یا از مخابراته یا همارا
    تنها کاری که میتونین بکنین اینه که یه سیم جدا از ورودی تلفن به مودم وصل کنین

راستی اشکان ایدیت برام اشناست
    Last edited by golmohammadi; 03-09-2011 at 10:17.

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینترنت همارا و مکس امروز بعد از ظهر تا ساعت 20 قطع بود یا نه لطفا کسای که از این دو شرکت اشتراک دارن بگن...

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نه مکس نت که قطع نبود
    من امروز از ساعت 4 تا 7.5 انلاین بودم

13. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

مخابرات قطع نبود

15. این کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واقعا چی میتونه بگه ما اینجا حال میکنیم با اینترنت زغالی 128 کیلوبیت اونم زیاد میدونن،تو ترکیه فیبر نوری 1 گیگابیت به خونه ها ارائه میدن،ترکسل سوپرآنلاین...... متن خبر تو لینک زیر هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمیدنم 128 مگابایت سرعت دانلود چه جوریه من که یه هارد اکسترنال دارم سرعتش دورو بر 30 مگابایت بر ثانیه ست،بایستی سیستم این جور سرویس ها هارد اس اس دی داشته باشن نه؟!!!!!!!!!!!!!! که بتونن 128 مگابایت تو ثانیه رایت کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •