آقا ممنون
گرافیک 4650 ATI خوبه برای بازی ؟ از Geforce 9200 بهتر جواب میده ؟
آقا ممنون
گرافیک 4650 ATI خوبه برای بازی ؟ از Geforce 9200 بهتر جواب میده ؟
اوکی! شما درست می گی اصلاً حواسم نبود. ولی واقعا لپ تاپ خوبیه.
بله خوبه! اینجا می تونید کارت گرافیک ها رو با هم مقایسه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب من هم بده
جان!
با هم دیگه خیلی تفاوت دارن!!!
4650 از 9700 قوی تره!
باس رم درسته در مورد ddr2 و ddr3 قبول ندارم!
چون روی pc هم مادربرد داریم که هم ddr2 رو ساپورت کنه هم ddr3 !!!
من این نرم افزارو روی دو مدل لپ تاپ دل تست کردم درست جواب میداد بهم دو تا باس ddr2 میداد رم دستگاه هم همون ddr2 بود ولی 667 !
من روی این مدل سونی که خریدم تست میکنم بزارین این دوستمون با نرم افزار در بیاره چی رو ساپورت میکنه
دوست عزیز این مدل سونی رو ایران رهجو یعنی بهترین گارانتی دهنده لپ تاپ تو ایران گارانتی میکنه پس مطمئن باش جنس بنجل نیست!
نماینده رسمی سونی این شرکت تو ایران
بله امریکاییش گرون تره اون هم همین قطعات چین رو توی امریکا اسمبل میکنن پس چندان تفاوتی با این مدل نداره
برای دیدن عکس و مشخصات FW46GJ/B برو داخل لینک زیر!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Supported Memory : Types DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-667 SDRAM, DDR3-800
SDRAM, DDR3-1066 SDRAM
Supported FSB Speeds : FSB533, FSB667, FSB800, FSB1066
کيفش يه چی تو مايه های لينک دومی که دادی ، يکم ساده تر.رنگش هم سبزه.اين مدل هيچ سی دی يا دی وی دی ملتی مديا يا نرم افزار يا ريکاوری نداره.سی دی windows هم باهاش نيست ، بايد همون اول يه ريکاوری بگيری.
Last edited by saba_saeb; 30-07-2009 at 18:26.
خواهش ميکنم ، من الان 7 ساعت به طور مداوم دارم باهاش کار ميکنم ، تقريباً ميشه گفت اصلاً گرم نشده ، فن هم خيلی خيلی صداش کمه.يعنی اگه سکوت کامل باشه اگه تمرکز کنی متوجه صداش ميشی !!!!
من از رشت خريدم.
اچ پی خرابیش خیلی کمه. من که بدون گارانتی خریدم. با پولی که می خوای پایه یه سونی بدی می تونی یه اچ پی که از اون سرتره بگیری. من شخصا طرفدار اچ پی هستم . خودم pavillon DV 6910 دارم و واقعا راضی هستم . اطرافیانم هم اچ پی دارن راضی هستن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)