یعنی اینو با ضبط فابریکی پراید ببندم هیچ تقعییری برام به وجود نمیاره؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
توانش 600 واته
یعنی اینو با ضبط فابریکی پراید ببندم هیچ تقعییری برام به وجود نمیاره؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
توانش 600 واته
Last edited by لنگرود1371; 26-10-2012 at 23:35. دليل: نبود عکس
توان اولی 600 واته دومی 460 وات
اصلا توان مهمه؟
سلام
بله دیدم این اسپیکر هارو این ها هم در اصل یه برند ایرانی به ساخت چین هست یه جورایی به احتمال زیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت با دومین ایران ثبت شده! در نت هم جایی جز این سایت این محصولات رو برای فروش نذاشته که معلوم میشه این شرکت یا بهتر بگم این برند , ایرانی تبار میباشد.
البته بازم باید تحقیق کرد برای صحت این موضوع.
انقدر این شرکت تابلو کپی کرده که باعث خنده ی من شد وقتی دیدم محصولات رو اینجور ناشیانه ....!! جالب ترین موضوع این هست که از کامپ های پایونر و همچنین 6975 وی دو کپی زده !!!!!!!!!!!!!!!
در هر صورت با قیمتی که مد نظرتون هست بهترین گزینه هست.اما بازم من تایید نمیکنم چون میدونم راضی کننده نیست نتیجه ی این خرید.![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 27-10-2012 at 15:24.
چه جالب . ایرانم مگه اسپیکر میزنه؟
واقعا جای تعجب داره اگه قیمتش تو این بازار 60-70 تومن باشه
دوستان سلام
از من پيرمرد به شما جوانان دوستار صدا نصيحت.هيچ ارزوني و هيچ گروني بي حكمت نيست. البته سود جوئي تو برخي برندها رو اصلا مد نظرم نيست. ماشاءالله خودتون ديگه استادين. يه چرخ تو قيمتهاي تك فروشي اجناس تو سايتها بزنيد مزنه بازار دستتون مياد.
ولي خواهشا پولتون رو به خاطر اين برندهاي آب دوغ خياري دور نريزيد.براي گوشهاتون احترام قائل بشيد.نگذاريد هر نويزي به عنوان موزيك به خوردش بره.درسته قبول دارم قيمتها وحشيانه بالا رفته،ولي چاره چيه،بريد دست دوم يه برند ژدر مادر دار رو بگيريد حتي اگر 5-10 سال هم كاركرده باشه كه اتفاقا اگر طرف مثل اكثر بچه مثل محمد كه ميشناسمش صحيح از وسايلش استفاده كرده باشه خيلي خيلي بهتر از اين برندهاي مثل قارچ روئيده هستن.
نداريد كم كم خريد كنيد.كي گفته بايد يه دفعه N ميليون هزينه كنيد.يه پخش خوب بگيريد با همون اسپيكرهاي ماشينتون خيلي بهتر جواب ميده مثلا اسپيكرهاي فابريك L90 رو من خودم تستس كردم با مگنت فينگيليئي كه داره تو استيج عقب با پخش فابريك چنان MID BASS ي ميزد كه خودم مونده بودم.
نكنيد اين كار رو نكنيد.
Last edited by hamidR15; 28-10-2012 at 08:28.
سلام دوستان گلم
یکی از دوستام پراید گرفته دنبال یه ضبط و بانده که بندازه رو دستگاه که یو اس بی بخوره و یه کم جالب تر از ضبط فابریک پراید باشه
دست به دامن من شد من هم که تخصصم در این زمینه صفر گفتم از عزیزان خودم بپرسم
بودجه رو گفته دویست گفتم نمیشه با این قیمت لینک زیر رو نشون داد گفت یه چیز مثل این کافیمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بپرسم این مدل و قیمتی که بالا داره الان اصلا تو بازار هست و اگه هست با این وضعیت چقد شده؟؟ و این که دوستان یه چیز مثل مدل بالا چی پیشنهاد میکنن
قربون همتون برم![]()
قیمتای پایین این هکتور بد جور منو وسوسه میکنه میگن 40 تومن با نصب روی ماشینم
ولی من وسوسه نمیشم ممنونم از راهنمایی هاتون بچه ها
میچرخم دنبال یه مارک خوب دست دوم از همه تشکر
سلام
آقا حمید یادمه بم گفتی سیم هایی که به باطری ماشیم وصل میشن رو باید 0 گیج کنم
میخواستم بدونم دقیقا کدوم سیم هاس که به باطری ساز بگم عوض کنه
مرسی
راستی برای اون باکسه اگه ام دی اف 20 میل باشه بهتره یا نه؟ چون 16 یوخده کمیابه خامش.
مرسی
با سلام
یک باند قوی برای درب جلو 206 معرفی بفرمایید
Last edited by alireza9060; 29-10-2012 at 23:51.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)