آخه اون سری یکی پرسیده بود 128 نا محدود چجوریه؟ شما گفته بودی: خوووووووووووووووب
برا همین فکر کردم شاتلی که نظر داده بودی!!! بعد وقتی گفتی میخوای بری جای دیگه تعجب کردم!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه اون سری یکی پرسیده بود 128 نا محدود چجوریه؟ شما گفته بودی: خوووووووووووووووب
برا همین فکر کردم شاتلی که نظر داده بودی!!! بعد وقتی گفتی میخوای بری جای دیگه تعجب کردم!!!!
Last edited by soosmar_asl; 07-02-2011 at 00:04.
نه من کلا نظر دادن دوس دارم!
گفتم شاتل خوبه که بچه ها برن شاتل اندیشه یکم سبک تر بشه!![]()
ساعت 10:05 دقیقه صبح اندیشیه دوباره گند زده سرعت من بین 0 تا 3 کیلوبایت درثانیه بابا الان که باید سرعت استاندارد بدن .......
سلام خدمت دوستان
قبل از هر چيز بگه مردشوره انديشه سبز خزرو ببرن واقعا گند شده
ساعت 11:33 سرعت انلود بين 0 تا 2kb سرويس 128 نامحدود جالب اينجاست كه وقتي بهشون ميگي ميگن مشكل از شماست
آق نامحدود 256 هم اينجوري داغونه؟![]()
دیگه سرعت 3 خیلی ظالمانه است شما زنگ بزنین پشتیبانی هرطور شده یه نفرو بفرستن چک کنن البته بعید بدونم گوش شنوایی تو اندیشه پیدا بشه بهترین کار اینه زنگ بزنن بگین با آقای آرمانیان کار دارم خودشون وصل میکنن اگه به اون بگین به احتمال 90٪ مشکلتون رو از همونجا حل میکنه فکر میکنم تنها فردی هست که واقعا" خودش رو مسئول میدونه قبلا" پشتیبانی بود ولی از اونجا منتقل شده ولی جایی هست که تمام کارها تو دستشون هست حتی قطع و وصل سرویس یا یوزر. من با 128 نامحدود که سرعتش افتضاهه سرعت دانلودم کمتر از 30 نمیشد البته بازم بگم بنا به دلایلی که دیشب خوندم همین افت کیفیت و سرعت اینترنت تا 25 بهمن ادامه داره یعنی تقصیر اندیشه فکر نمیکنم باشه ولی خوب بهرحال چون ما سرویس رو از ااندیشه میگیریم موظفن تا به مشکلات رسیدگی کنن.
از ساعت 3 دوباره سرعت زیر 5.
گند زدن به هرچی اینترنت
با تشکر.
هادی
سلام
قضیه این پایین اومدن سرعت ASK توی رشت چیه؟؟! دیونه ام کردن بابا! Dial up سرعتش حداقل به 6 7 اینا میرسید! ولی این به زور به 3 هم نمیرسه!!!!!!
من 128 نامحدود دارم، تا قبل اینکه توی بلوار گیلان کابل برگردان کنن، سرعت خوب بود بالای 100 120 دانلود داشتم، بعد از اون دیگه سرعت در حد 128 معمولی ام نیست!!
من 256 نامحدود دارم حقیقتا" امروز سرعت بالا و پایین خیلی میکنه ولی کلا" از 45~50 پایینتر نمیاد نهایت اگه هم پایین بیاد چند ثانیه طول میکشه به حالت قبلش برگرده شاید حدود 4 تا 5 ثانیه ولی همونطور گفتم این مشکلات فعلا" حل نمیشه حداقل تا 25 بهمن ادامه داره اونطور هم که معلومه عیب از جای دیگه است ولی بهرحال اندیشه مقصره چون جرات گفتن حقیقت رو نداره که چرا اینطوریه .
اشتباه مي كني دوست عزيز
من سرويس شاتل رو دارم و مشكلي تو سرويس ندارم ، فكر نمي كنم مشكل استاني يا سراسري باشه ، احتمالا خودشون مشكل دارن ، اين پينگ تايم من
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)