من به یکی از فامیل هامون گفتم که از کیش برامون HX5V بگیره نمایندگی سونی اون جا 340 تومن میداد در حالی که توی نمایندگی مشهد 460 تومن بود.اختلاف رو ببینینحالا از این بگذریم که قیمت اصلیش حدود 250 دلاره.
من به یکی از فامیل هامون گفتم که از کیش برامون HX5V بگیره نمایندگی سونی اون جا 340 تومن میداد در حالی که توی نمایندگی مشهد 460 تومن بود.اختلاف رو ببینینحالا از این بگذریم که قیمت اصلیش حدود 250 دلاره.
دست دوم بود ؟؟؟؟
نه دوست عزيزم نو بود لنزهاي تامرون نسبت به لنزهاي كنون قيمت كمتري دارن
اخه من مدت پیش لنز 270-18 رو قیمت کردم 600 میگفت
حالا 200-18 300 تومن ، جالبه
من تو لیست dp چیزی ندیدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارانتی رسمی تامرون تا جایی که یادم هستش همون آفومار میشه . ام ااین لنز رو با قیمت های بهتر از 330 هم میشه پیدا کرد . البته لنز برای 5 - 6 سال پیش میشه و نسبتا قدیمیه . البته کیفیت نسبتا قابل قبولی هم داره و برای کاربرد معمولی بد نیست ولی اگر توانایی افزایش بودجه دارید ، پیشنهاد می کنم برای گزینه های بهتر صبر کنید چون خود 18-200 کنن هم چندان چنگی به دل نمی زنه چه برسه به این( البته در رنج قیمتی خودش بد نیست و خوب جواب میده خصوصا اینکه ماکرو نسبتا جالب و خوبی هم داره) .
چند ریویو از این لنز :
کامل ترین ریویو همراه با سمپل های فنی مختلف هم اینه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این لینک هم تعدادی عکس نمونه - سمپل - از این لنز هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان يه دوربين كامپكت ميخوام با اين ويژگي ها:
لنز وايد 28 يا 24
باطري ليتيومي
سرعت شاتر مناسب
تصوير برداري خوب در شب
قيمت هم تا مرز 200
مرسي
SX130 ، فقط قلمیه
حدود 220 تومنه
از سریه IXUS هم میشه مدل پیدا کرد ،اما من با این سری اشنا نیستم
ممنون دوست خوبم
اما بنظرتون اين باطري هاي AA بعدا مشكل ساز نميشه؟
آخه من قبلا يه fuji s8100 fd داشتم كه باطري ها رو يادم رفت در بيارم و الان ديگه دوربين كار نميكنه
واسه شارژ باطري ها شما چه پيشنهادي داريد؟
مرسي
و البته دوستان ديگه در قياس اين دوربين با ixus200 كدوم رو برتر ميبينيد؟
و اگه يه مقايسه در مورد كيفيت فيلم و عكس بكنيد ممنون ميشم آخه يه ixus200 هم دارم
ممنونم
EDIT:
مدل هاي SONY H55
canon ixus 130
رو ديدم خوشم اومدi
Last edited by privatedlove; 26-03-2011 at 16:46.
ليتيومي هم ممکنه مشکل ساز بشه
نگهداری کلا مهمه
با عرض سلام و ممنون از راهنمايي هاي شما
توي سايت ديجي كالا تامرون 18250 رو زده 395 تومان كه از 18200 هم جديدتره هم لرزشگير داره نظرتون راجب خريدش چيه واينكه كيفيتش از 1855 خودم كه لنز كيت هست پاييين تره يا در همون سطح هست از نظر شارپنس و سرعت فوكوس چطور و ميشه به ديجي كالا اعتماد كرد يا نه ممنون![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)