آقا جون این آرکید ها که هارد ندارن چجوری می شه بهشون هارد لپ تاپ وصل کرد . چون من تو آموزش اش دیدم که هارد لپ تاپ رو جایگزین هارد خود ایکس باکس می کنن .
منظور اصلیم اینه که آرکید که اون قسمت نگه دارنده هارد رو نداره .
منظورم این خاکستری هست.
آقا جون این آرکید ها که هارد ندارن چجوری می شه بهشون هارد لپ تاپ وصل کرد . چون من تو آموزش اش دیدم که هارد لپ تاپ رو جایگزین هارد خود ایکس باکس می کنن .
منظور اصلیم اینه که آرکید که اون قسمت نگه دارنده هارد رو نداره .
منظورم این خاکستری هست.
يعنی چی قسمت نگه دارنده ی هارد ؟!؟!؟!
عزيز من هارد ميخوای بالاش جا بزنی ديگه !! من خودم آركيد دارم هارد لپ تاپ هم دارم ..
سعید جان فکر کنم منظورش باکس هارد باشه
شما باید یا هارد 20 داشته باشی که بتونی یا باید باکس هارد رو از یه جاییگیر بیاری
عزیزم من توی آموزش اش دیدم که پیچ های اون هارد رو باز کرد هارد 20 گیگ رو برداشت و هارد لپ تاپ رو جاش گذاشت .
الان حرف من این هست که ما ها که هارد نداریم با چی باید جایگزین کنیم ؟؟؟![]()
ای ول . فکر کنم خودش باشه .
حالا اگه اون نباشه نمی شه ؟؟؟؟
حالا از کجا می شه گیرش آورد![]()
من آقا میثم رو میشناسم که اینکار رو انجام میده
شما اگه بخوای این کار رو بکنی 110 تومن هزینش میشه که به نظرم 15 تومن بزار روش برو یه هارد اورجینال الیت بگیر
میثم خودش هارد 120 هک شده رو میزاره داخل باکس هارد 20
فعلا به نظرم بيخيال هارد هك شده بشيد ... چونكه الان هارد لپ تاپ 120 گيگابايت گير نمياد آنچنان نميصرفه كه 60 بندازی !!
حالا باز ميل خودتونه ... شايد 120 گيگابايت گير آورديد
- اگه بخوام نسخه ی Arcad XBOX360 بگیرم، چه چیزهایی رو از دست میدم؟
مهم ترینش هارد هست که میتونید بعداً خریداری کنید. (مثلاً هارد 120 گیگ الان 90 تومان هست)
هارد به چه دردی می خوره؟ ( به جز LIVE )مهم ترینش هارد هست که میتونید بعداً خریداری کنید. (مثلاً هارد 120 گیگ الان 90 تومان هست)
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)