راصد هم کیفیت خوبی داره ولی دانلود شبانه نداره
واست پخ دادم
راصد هم کیفیت خوبی داره ولی دانلود شبانه نداره
واست پخ دادم
Last edited by arash59b; 07-12-2013 at 13:46.
من خطم فیبر نوریه و اینترنت از مانا ماد دارم یکی میتونه بم بگه تنظیمات DNS چیه؟ و به چه درد میخوره؟ سرعت اینترنتم افتضاحه
سلام.
دوستان از امروز صبح چراغ لینک مودم چشمک زن بودش و ثابت نمیشد. مودم رو بردم از جایی که سیم وارد ساختمان میشه. بازم ثابت نشد. مودم یکی از دوستان رو گرفتم و تست کردم اون هم چراغ لینک ش ثابت نشد و وصل نشد.
زنگ زدم 2020 میگه مشکل از ما نیست . باید چکار کنم؟؟؟؟؟
احتمالا نویزت بالاست
یک عکس از این قسمت مودم بگیر بزار اینجا .
بازم فیبر نوری اهواز و مانامادحرومشون.
شما اگر میتونی cmd رو باز کن تایپ کن tracert 4.2.2.4 نتیجه رو اینجا قرار بده ، فکر کنم مشکلت مثل من و یکی دیگه از دوستان باشه . اگر این باشه dns و غیره به کارت نمیاد و پشتیبانی چرت گفته .
![]()
سلام دوست عزیز من فقط مشکل سرعت پایین ندارم مشکل عدم بازشدن بعضی از سایتا مثل یاهومیل، ورزش3 و چندتا دیگه رو هم دارم. این الان مشکل2 ماهه منه زنگ میزنم 2020 بم میگه این که مشکل همه است واقعا همه مشکل دارن یا بم دروغ میگن؟؟؟ اینم عکس
![]()
دوست عزیز وصل نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بخوایم دان استریم خطمون رو بیاریم پایین باید چیکار کنیم ؟ (نویز خیلی زیاد دارم و خطم روی 6 مگ هست)
Last edited by saminem; 08-12-2013 at 13:58.
2 مگابیت نامحدود. مرکز ولی عصر اهواز
حالمو بهم میزنه مخابرات. من این ماه میرم از پارس آنلاین سرویس 1 مگ نامحدود ماهانه 230 تومن بگیرم اما اینترنت دولتی بدرد نخور اینا رو تحمل نکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولی که بابت شارژ می گیرین حرومتون....
دو مگ محدود داشتم گفتن دو مگ مشکل داره ،افت سرعت زیاد داره ...گفتن 1 مگ خیلی بهتره 95 درصد اوقات خوبه،منم گفتم باشه بیام 1مگ بگیرم.
حالا اومدم 1 مگ گرفتم!
سرعتش مخصوصا پیچ باز کردنش تو این 12 13 روزی که گرفتم اکثر روزا آشغالی بیش نیست.
همه ی تعرفه هاش مثل همن و آشغالن...
دیگه حالم داره بهم میخوره....
خدا ازتون نگذره...
اه ...
حرومتون پولی که دادم....
Last edited by navidddddd; 08-12-2013 at 14:32.
نه مشكل همه نيست. الكي گفته. فكر كنم بايد بري توي كار dns و يه dns خوب تنظيم كني.
وظيفه شونه درست كنن. زنگ بزن بگو مشكل لينك داري كارشناس بايد بفرستن خط رو چك كنه. اگه تاييد كرد مشكل داره بررسي كنند يا نامه بدن مخابرات پورت رو عوض كنه.
زنگ بزن ميارن پايين!
البته اگه خط رو تخليه كنن!
230 تومن خيلي زياده
حرص نخور دوست من همه همينجوري هستيم!
سرعت پيج باز كردن خيلي به يه مگ و دو مگ ربط نداره بيشتر به پينگ ربط داره. من خودم اگه توهم نزده باشم از وقتي 256 گرفتم پيج باز كردن از 512 كه داشتم بهتر شده!!
فقط ميشه به افراد جديد بگيم تو رو خدا از مخابرات اينترنت نگيريد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)