سلام
آدم می مونه بخنده یا گریه کنه!
یه دفعه می ری 4-5 تا بازی می بازی!
باز یک هو می ری 4-5 بازی می بری!
مقدار شادی و غم نرمال توزیع نمیشه.![]()
سلام
آدم می مونه بخنده یا گریه کنه!
یه دفعه می ری 4-5 تا بازی می بازی!
باز یک هو می ری 4-5 بازی می بری!
مقدار شادی و غم نرمال توزیع نمیشه.![]()
الان دقیقا دارم از صبح همه بازیهامو میبازم داره اشکم در میباد از شدت هرس![]()
چه موزیکی انداختن رو launcher![]()
وای وای چه مسابقه های باحالی بود امرو !!! بخواطرش ساعت 6 بلند شدم! دی
فردا هم که عالیه!!!!!! مخصوصا مسابقه اخر
میگم این موسیقی های مسابقات رو نمیشه از جایی گرفت یا گوش کرد؟
scorpion داداش چرا جواب نمیدی میگم کدام سروری تا بیام افتخار بازی بدهشما بهترین پلایر ایرانی
دوستانی که میگن اگه توی تیم afk داشتین، باید بازی رو Carry کنید، ازشون میخوام بهم بگن من این تیم رو چجوری Carry کنم؟
محتوای مخفی: :/
4 تا با هم میرفتن mid بعد میرفتن blue حریف که invade کنن، بعد یدفعه میرفتن bot منم مثل ماست داشتم نیگا میکردم، بعد وقتی دیدن زورشون به اونا نمیرسه یهویی در یک حرکت انتحاری هر 4 تاشون left دادن![]()
Last edited by msgcpp; 17-09-2013 at 12:44.
teemo=troll champion این ریوت 1 چمپ رو باید حذف کنه اونم تیمو هستبا کمترین health بیشترین دمیج رو داره
![]()
اقا امروز لیست دوستان رو تو لول نگاه کردم ماشاال.. همه یا سیلورن یا گلد هی من بدبخت موندم این ته مها(البته وقتم ندارم)
--------------------------
عزیز دل برادر اگه جانش کم نبود که دیگه هیچ کاری نمیشد کرد با تیمو دیمیج بالا جان زیاد همینطوری همه ی رول ها رو میره دیگه جانش هم زیاد باشه نقش تانک هم از این به بعد میگیره.هر چمپی یه نقطه ضعفی داره .
حالا خوب نورمال اگر 30 تا بازی مثل من تو رانک اینجوری میشد الان داشتی تا ته میسوختی بد ترین حس دوره گیم خوری تجربه میکردی
اون در لحظه که داری مخصوصا میبری 1 بیشور میره بیرون
ریوت که اصلا حالی این موارد نیست فقط پولش میشماره به ریش تو میخنده اگر حالیش بود تا الان این مورد یه راه حلی براش داده بود![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)