ممنونم از دوستانی که تجربیات خودشون به اشتراک گذاشتن.
ممنونم از دوستانی که تجربیات خودشون به اشتراک گذاشتن.
حدودا 30 تومن
امروز سامانه سرویسدهی رو نگاه کردم دیدم شارژ اعتباری من 1370 مگابایت هست. در حالی که شارژ اعتباری ماه قبل من کامل تموم شده بود و داشت از شارژ دائمی کسر میشد. علت این شارژ اضافه چیه؟ واحد پشتبانی هم جوابی نداشت فقط یکی گفت شاید دوبار شارژ اعتباری شده باشه ولی در لیست شارژها یه بار بیش تر ثبت نشده.
Last edited by CppBuilder2006; 30-11-2014 at 17:47.
من الان کمپین تابستون پاییز ثبت نام کردم دو مگ سه گیگ با دو گیگ هدیه. یعنی اخر مودمو نگرفتم! ولی دیدم که هشت گیگ شارژ شده! بعدش که ریز فاکتورو دیدم زده سه گیگ هدیه طرح کوثر!
می گم کسی می دونی اگر ترافیک اعتباری تموم نشه میره ماه بعد یا نه؟
بله میره برای ماه بعد. مدت ترافیک اعتباری طرح کمپین 60 روزه که ظاهرآ برای کمپین امسال شده 45 روز.
برا منم اینجوری شده! تو لیست شارژ اعتباری یه شارژ اضافی هست ولی تو اون قسمتی که فاکتور میزنه اون اضافه فاکتور نشده! من دو تا اکانت دارم جفتش اینجوری بود
خوب توی این حالت مودم رو نگرفتی(بجاش زدی دو گیگ شارژ اضافه) ولی جریان اون سه گیگ شارژ هدیه کوثر چی هست؟
نکنه این سه گیگ که لضلفه برا منم شارژ شده همین هست؟ مخابرات و از این کارا!!!!
کسی خبری چیزی داره؟(البته تو پنل من چیزی ندیدم نوشته باشه هدیه فقط سه گیگ شارژ شده و فاکتور پولیش صادر نشده)
من بازم نفهمیدم جه شد! یعنی مثلا اذر شارژ میشه نگه داری تا 15 دی نمی پره؟
والا من از قسمت پرداخت ها و شارژ ها از ستون تمدید گزینه جزییات را زدم و از فاکتور اینو فهمیدم!
![]()
بله همینجوره. سر برج که 5 گیگ شارژ میشه 45 روز وقت داری تا این 5 گیگو مصرفش کنی.
Last edited by mamad24; 01-12-2014 at 01:37.
طرح کوثر صیغه ی جدید مخابراته که اینجا اومده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نفهمیدیم چیه طرح یا جایزه. باسه من که هیچی شارژ نیومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)