سلام
میشه یک نرم افزار معرفی کنین که برای کنترل کامل ترافیک مصرفی وهمچنین این قابلیتم اگه داشته باشه که بشه نرم افزارهایی رو که به اینترنت وصل میشنو کنترل کامل کنه (چون نمی خوام با انتی ویروس کامل بلکشون کنم )
سلام
میشه یک نرم افزار معرفی کنین که برای کنترل کامل ترافیک مصرفی وهمچنین این قابلیتم اگه داشته باشه که بشه نرم افزارهایی رو که به اینترنت وصل میشنو کنترل کامل کنه (چون نمی خوام با انتی ویروس کامل بلکشون کنم )
درست شد![]()
![]()
حالا مگه مبین نت تمام کشورو پوشش میده؟تو تهران بعضی جاها اصلا حتی پوشش بیرونی هم نداره
که حالا ایرانسلبخواد این کارو بکنه
![]()
همین مشهد منطقه ی فرامرز عباسی که مثلا به حساب خودشون بالا شهر مشهد هست مبین نت قرمز هست بیرون..
به ایرانسل مجوز نمیدن و گرنه سر 2 ماه کل ایران آنتن داره
نرم افزارهایی مثه du meter و bandwith meter و net limitter فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخوای
کسی از دوستان راهی بلده سرعت رو از طریق مودم یا نرم افزار خاصی محدودیت بگذاریم براش، مثلا روزها تو شرکت سرعت رو محدود کنیم به 256 کیلوبیتخوب خودم پیدا کردم گفتم اینجا هم بگم شاید بدرد بعضی ها بخوره
با BWMeter میشه راحت ترافیک مصرفی کل - روزانه - هفتگی - ماهانه و سالانه رو فهمید و همچنین میشه کنترلش کرد از چند طریق مثلا بگیم در روز اگر از 200 مگابایت یا در ماه اگر از 1.8 گیگ بیشتر مصرف شد اطلاع بده بهمون و آژیر بکشه.یک خصوصیت دیگه این نرم افزارم اینه که هر نرم افزاری که میخواد به اینترنت وصل بشه سریعا اطلاع میده که برای کنترل اپدیتا خوبه و یه خصوصیت دیگشم اینه که میشه سرعتو محدود کرد یعنی میشه مثلا بگیم سرعت دانلود از 30 بیشتر نشه .در حین وبگردی خوبه و بعد برا دانلود فایلامون محدودیت سرعتو ورداریم و با همون سرعت واقعی دانلود کنیم
ممنون اینا هم امتحان کردم اما به نظرم BWMeter از همشون بهتر بودنرم افزارهایی مثه du meter و bandwith meter و net limitter فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخوای
Last edited by Fate2646; 21-12-2012 at 18:19.
از اینکه می بینم به قضیه مثبت نگاه می کنی خوشحالم دوست خوبم. اما به قول خودت از این نکته نباید گذشت که جواب هایی که می دن بسیار بسیار احمقانه است. من خودم یک بار تماس گرفتم و گفتم آنتن ندارم کلا ... برگشته بهم می گه ویندوزتون چیه؟!!!!!!!!!!!!![]()
اتفاقا توی یه نمایشگاهی این گلایه رو به مسئولینشون کردم که باید در خصوص امور مشتریانتون یه تجدید نظر بکنین ... طرف برگشته با سیستم تلفن همراهشون مقایسه می کنه و بهم میگه خیلی ها تماس می گیرن ... من هم بهش گفتم شما به این مورد توجه کن که اکثریت مشتری های موبایلتون رو جه اقشاری از جامعه تشکیل می دن و اکثریت وایمکستون رو چه اقشاری ؟! ... حرفم رو پذیرفت ... در هرصورت نمیشه کاریش کرد چون غیر از همین سامانه امور مشتریانشون گوش شنوای دیگه ای وجود نداره متاسفانه!
ایرانسل تنها مجوز چندتا استان را داره ولی مبین نت مجوز کل کشور را داره، الانم توی تمام مراکز استان ها پوشش داره.
به سلامتی ایرانسل هم قیمتهای مودمهاش رو کشید بالا! مودم USB به قیمت 120 هزار، مودم WiFi به قیمت 200 هزار و مودم همراه 270 هزار !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت مصرف رایگانش همون 2 تا 6 صبح مونده و تنوع طرحهاش توی جشنواره زمستانی به نسبت بهتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما به ایرناسلم مجوز کل کشورم میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)