تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 873 از 1049 اولاول ... 373773823863869870871872873874875876877883923973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,721 به 8,730 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگر شما به صدایی مثل صدای vx90 عادت داشته باشید با مدل 727 نمی تونید کنار بیاد.جامو 428 یا 426 بلندگوی خوبیه می تونید با آمپ x500 دنون ست کنید.پایونیر 523 هم اگر نظر مثبتی روش دارید می تونه یکی از گزینه ها باشه.منتها فکر کنم باید بودجه افزایش بدین.
    از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟
    نمیدونم x500 وارد شده یا نه چون سری جدیده.اگر هم نباشه مدل 1513 باید باشه.قیمت ندارم.با توجه به برآورد قیمت بازار حدود یه تومن باید باشه.
    دنون برند محبوب منه.صدای به مراتب نرم تری نسبت به پایونیر به شما میده.پایونیر صداش تیز تره.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام اقای شاهی از TV PHILIPS8008 که خریدین رازی هستین
    سلام نخریدم تو جمهوری از نزدیک دیدم یه دموی پر حرکتی توش پخش میشد تصویر مرتبا جا میموند فروشنده که سه ساله این دمو رو برای فیلیپسای مختلف پخش میکنه میگفت ایراد از فیلمه منم گفتم تو این سه سال نمیتونستی عوضش کنی سه سال پیشم برای 9704 همینو گفتی. خلاصه به نظرم اومد این مشکلو همه تی وی های فیلیپس داشته باشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.
    ممنون اگر راهنمایی بفرمایید . یک سینمای خانگی سونی dz610 تازگی خریداری کرده ام. سینما 1.5 هست اما متاسفانه از باندهای عقب صدا ندارم. با توجه به اینکه تلویزیون در یک فضای بزرگ قرار گرفته خیلی مهمه که صدا تمام بلندگوها شنیده بشه. آیا تنظیمات خاصی دارد؟ تلویزیون سامسونگ هست و با کابل اپتیکال به سینما وصل شده. در بیشتر مواقع هم تلویزیون ملی را می گیریم و حتی من با فیلم های هارد هم امتحان کرده ام اما صدا از باندهای عقب ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام پس سونی w904a بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان حرفه ای من شدیدا مشتاق راهنمایی تون هستم روی این سینمای خانگی dz610 سونی نه تو نستم هارد رو بشناسونم و نه یو اس بی رو! داستان چی هستش؟ امروز متوجه شدم که فقط با موسیقی 5 باند کار می کنه با فیلم یا با تلویزیون کشور فقط ساب کار می کنه و بلند گوی مرکزی حتی دو باند جلو و دو باند عقب کار نمی کنه!!! آیا راه حلی داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    ممنون اگر راهنمایی بفرمایید . یک سینمای خانگی سونی dz610 تازگی خریداری کرده ام. سینما 1.5 هست اما متاسفانه از باندهای عقب صدا ندارم. با توجه به اینکه تلویزیون در یک فضای بزرگ قرار گرفته خیلی مهمه که صدا تمام بلندگوها شنیده بشه. آیا تنظیمات خاصی دارد؟ تلویزیون سامسونگ هست و با کابل اپتیکال به سینما وصل شده. در بیشتر مواقع هم تلویزیون ملی را می گیریم و حتی من با فیلم های هارد هم امتحان کرده ام اما صدا از باندهای عقب ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    باید رو حالت Multi Channel قرار بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

باید رو حالت Multi Channel قرار بدین.
    ممنون آقا دفترچه فارسی شو نگاه کردم ندیدم این گزینه رو؟ میشه بفرمایید از چه طریقی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون آقا دفترچه فارسی شو نگاه کردم ندیدم این گزینه رو؟ میشه بفرمایید از چه طریقی؟
    من دقیق نمیدونم.باید تو منو جستجو کنید.شاید هم کلا این قابلیت نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام مجدد به نظرتون امپ پایونیر 520 باقیمت 700 هزار تومن می ارزه بخرم یا پول بزارم روش دنون 1312 بخرم در ضمن امپ x500 یک مغازه تو پاساژ مرکزی توپخونه دیدم قیمت کردم یک و نیم میلیون در صورتیکه قیمت دلاریش حدود 200 دلاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •