با سلام
خیر دوسته من.
adsl ثابت هست.
شما اگه نیاز به اینترنت همراه دارید میتونید از وایمکس استفاده کنید.
موفق باشید.
با سلام
خیر دوسته من.
adsl ثابت هست.
شما اگه نیاز به اینترنت همراه دارید میتونید از وایمکس استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام يه سوال دارم من مي خوام روي كابل مسي از مخابرات اينترنت نامحدود 512 بگيرم (مشهد ) مي خوام بدونم اگه بخوام 24 ساعت بذارم دانلود مشكلي پيش نمياد ؟ چون واسه مغازه دوستم اينترنت 1 مگ گرفتيم با حدوداً روزي 2 گيگ دانلود از مخابرات تماس گرفتن گفتن مصرف بالاست بايد مصرفت و كم كني و الا سرعتت و مياريم پايين !!
در حال حاضر شاتل دارم و مي خوام فسخ كنم ، يه نكته ديگه اين نت مخابرات بعداً به اينترانت تبديل نميشه ؟؟؟
یعنی اصلا راهی نداره که adsl رو وایرلس کرد؟
شما یه مودم بی سیم می گیری و اون تا چند متر اینترنت بی سیم رو پخش می کنه همین قدر!
با سلام
بله همینطور که دوستمون گفتن امکان وایرلس شدنش هست اما نه در هر فواصلی که خواستید.
مثلا با استفاده از مودم های وایرلس میتونید نهایتا تا 50-60 متر رو اینترنت داشته باشید به صورت بیسیم.
به صورت کلی در یه فضای کلی منزل یا محل کار.
موفق باشید.
با عرض سلام
مودم بنده ASUS N10 مي باشد
1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)
2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
راستي
سايت SPEEDTST.NET
بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه
یک چند روزی مشکل نویز رو خط پیدا کردم مطمئن نیستم چند باری رانژ خط از سمت مخابرات محل بسته شده بود
پینگ افتضاح شده ببینید
چی کار باید بکنم وچطوری مطمئن بشم نویز رو خط ؟!
سلام به همگی، مودم وایرلس Dlink گرفتم جدیدا اما یه مشکلی باش دارم، وقتی پی سی رو روشن می کنم، با لپ تاپ یا گوشی نمی تونم وصل شم، یعنی اصلا پیداش نمی کنن، به محض اینکه پی سی خاموش می شه ( دیسکانکت میشه ) می تونم با لپ تاپ و گوشی وصل شم ، به نظرتون ایراد کار از کجاس؟
با سلام
اگه واستون امکان داره مودم رو یه دور ریستارت کنید و دوباره در حالت pppoe کانفیگش کنید.
میتونید برای کانفیگ کردن مودم از تاپیک زیر کمک بگیرید.
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها ارزون ترین مودم یا یو اس بی که باهاش به اینترنت وصل شد چیه؟
اخه من تو خونه adsl دارم و اینو فقط برا مواقعی میخوام که بیرونم و فقط برای چک کردن ایمیل و این جور چیزا میخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)