تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 873 از 1042 اولاول ... 373773823863869870871872873874875876877883923973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,721 به 8,730 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

بچه ها میشه با adsl بیرون از خونه هم به اینترنت رفت؟
    یعنی وایرلس باشه و بشه همه جا ازش استفاده کرد
    با سلام
    خیر دوسته من.
    adsl ثابت هست.
    شما اگه نیاز به اینترنت همراه دارید میتونید از وایمکس استفاده کنید.

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام يه سوال دارم من مي خوام روي كابل مسي از مخابرات اينترنت نامحدود 512 بگيرم (مشهد ) مي خوام بدونم اگه بخوام 24 ساعت بذارم دانلود مشكلي پيش نمياد ؟ چون واسه مغازه دوستم اينترنت 1 مگ گرفتيم با حدوداً روزي 2 گيگ دانلود از مخابرات تماس گرفتن گفتن مصرف بالاست بايد مصرفت و كم كني و الا سرعتت و مياريم پايين !!
    در حال حاضر شاتل دارم و مي خوام فسخ كنم ، يه نكته ديگه اين نت مخابرات بعداً به اينترانت تبديل نميشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یعنی اصلا راهی نداره که adsl رو وایرلس کرد؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما یه مودم بی سیم می گیری و اون تا چند متر اینترنت بی سیم رو پخش می کنه همین قدر!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    بله همینطور که دوستمون گفتن امکان وایرلس شدنش هست اما نه در هر فواصلی که خواستید.
    مثلا با استفاده از مودم های وایرلس میتونید نهایتا تا 50-60 متر رو اینترنت داشته باشید به صورت بیسیم.
    به صورت کلی در یه فضای کلی منزل یا محل کار.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با عرض سلام
    مودم بنده ASUS N10 مي باشد
    1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
    آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)

2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
    3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
    4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
    به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
    6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
    راستي
    سايت SPEEDTST.NET
    بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد
    UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک چند روزی مشکل نویز رو خط پیدا کردم مطمئن نیستم چند باری رانژ خط از سمت مخابرات محل بسته شده بود
    پینگ افتضاح شده ببینید

چی کار باید بکنم وچطوری مطمئن بشم نویز رو خط ؟!

داره خودمونی میشه pouyans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    RaSht

پيش فرض

سلام به همگی، مودم وایرلس Dlink گرفتم جدیدا اما یه مشکلی باش دارم، وقتی پی سی رو روشن می کنم، با لپ تاپ یا گوشی نمی تونم وصل شم، یعنی اصلا پیداش نمی کنن، به محض اینکه پی سی خاموش می شه ( دیسکانکت میشه ) می تونم با لپ تاپ و گوشی وصل شم ، به نظرتون ایراد کار از کجاس؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام به همگی، مودم وایرلس Dlink گرفتم جدیدا اما یه مشکلی باش دارم، وقتی پی سی رو روشن می کنم، با لپ تاپ یا گوشی نمی تونم وصل شم، یعنی اصلا پیداش نمی کنن، به محض اینکه پی سی خاموش می شه ( دیسکانکت میشه ) می تونم با لپ تاپ و گوشی وصل شم ، به نظرتون ایراد کار از کجاس؟
    با سلام
    اگه واستون امکان داره مودم رو یه دور ریستارت کنید و دوباره در حالت pppoe کانفیگش کنید.
    میتونید برای کانفیگ کردن مودم از تاپیک زیر کمک بگیرید.

راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها ارزون ترین مودم یا یو اس بی که باهاش به اینترنت وصل شد چیه؟
    اخه من تو خونه adsl دارم و اینو فقط برا مواقعی میخوام که بیرونم و فقط برای چک کردن ایمیل و این جور چیزا میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •