شما یک کارت شبکه وایرلس برای کامپیوترت بگیر و درایورش رو با دقت و درست نصب کن مودمت رو هم به صورت اتوماتیک کانفیگ کن و با همه دستگاهات به صورت بی سیم و همزمان کانکت شو
شما یک کارت شبکه وایرلس برای کامپیوترت بگیر و درایورش رو با دقت و درست نصب کن مودمت رو هم به صورت اتوماتیک کانفیگ کن و با همه دستگاهات به صورت بی سیم و همزمان کانکت شو
دوستان کسی در مورد netgear اطلاعاتی داره؟
مدل smc7904WBRA4 هستش. یه مودم- روتر وایرلس adsl با 4 تا پورت lan (راهنمای فارسی شو میخوام) .کسی میدونه چجوری میشه با این مودم یه شبکه وایر لس با اینترنت adsl اشتراکی بین دو تا لپ تاپ و یه کامپیوتر درست کرد ؟طوری که مودم با پورت lan به کامپیوتر وصل بشه(کامپیوترم کارت شبکه وایرلس نداره) ؟ الآن لپ تاپ به مودم بصورت بی سیم وصل میشه و با یه کانکشن (با همان یوزر و پسوردی که کامپیوتر را به اینترنت adsl وصل می کنم) به اینترنت وصل میشه ولی مشکل اینجاست که وقتی یکی شون کانکت هست اون یکی error 691 می ده! خلاصه نمیدونم چجوری کانکشن رو بینشون share کنم؟ لطفا اگه کسی تنظیماتی رو که باید برای مودم انجام بدم میدونه بهم بگه!!!!!!!!!!!! ممنون
سلام دوستان
امروز رفتم برای دوستم یه مودم D-Link 2540U خریدم که 4پورت LAN بود
بعد وقتی وصلش کردم برای دادن VPI و VCI وارد تنظیمات شدم(192.168.1.1)
بعد دیدم Auto Connect داره و همه چیزش تنظیمه با این حال دستی فقط چک کردم
VPI:0و VCI: 35 بعد در آخر که Reboot & save زدم پنجره ی مربوطرو بستم
حالا از اون موقع همش این پیفام نمایش داده میشه
بنظرتون چیکار کنم؟ اون دکمه ی Reset Botton پشت مودم و بزنم یا همینجوری ازش استفاده بشه؟
به اینترنت وصل میشه اما دیگه همیشه این و نشون میده و دیگه نمیشه با آی پی مودم)192.168.1.1 وارد تنظیمات
مودم شد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
![]()
Last edited by VahidDG2007; 15-08-2010 at 20:46.
شما باید تنظیمات کانکشن رو از Bridge به PPPoE تغییر بدین تا همه سیستم ها بتونن همزمان کانکت شن
1ببخشید تکراری فرستادم . میخواستم بگم وقتی تنظیمات رو روی PPPoE میذارم به ISP (پردیس)وصل نمیشه-error678 میده-
2وقتی با وایرلس لپ تاپ به اینترنت وصل میشم سرعتش نسبت به اتصال کامپیوتر نصف میشه. برای افزایش سرعت وایرلس مودم تنظیماتی وجود نداره؟
3برای امنیت وایرلس اگه بخوام WPA رو انتخاب کنم حتما باید کامپیوتر آپدیت باشه؟اگه نباشه چی میشه؟
خیلی خیلی ممنون از کمک هاتون!
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
1-ممکنه ISP شما PPPoE رو ساپورت نکنه (که احتمالش کمه زنگ بزنید پشتیبانی سوال بگیرید)
2- دقیق نمیدونم برید تو تنظیمات آداپتور کارت شبکه ، کانال رو از11 به یه عدد دیگه تغییر بدین مثلا9
3-سعی کنید WPA 2 رو انتخاب کنید چون تقریبا نفوذ بهش کار حضرت فیله!! به اپدیت هم نیازی نیست
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
توی صفحه 866 راهنمای فارسی مودمت رو برات گذاشتم اونو خوندی ؟
با توجه به اون مودم رو pppoe کانفیگ کن و از طریق LAN و Wireless ازش خروجی بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)