تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 873 از 1137 اولاول ... 373773823863869870871872873874875876877883923973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,721 به 8,730 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها برای ادبیات کلا چی ها گرفتین ؟ من اینا رو دارم :
    قرابت معنایی : دریافت
    زبان فارسی : دریافت + خیلی سبز + رمزینه + ژرف اندیشان
    ادبیات پیش و دوم و سوم کلک معلم و خیلی سبز و ژرف اندیشان
    املا: خیلی سبز
    لغت و معنی : خیلی سبز

دیگه چیزی لازمه ؟
    دوست عزیز کتابات کاملن
    نگرانی نداشته باش،فقط اگه خواستی میتونی تو تاریخ ادبیاتم کتاب تهیه کنی
    کاملا این نوع خوندنت تایید میشه منتها شاید تو بعضی از کتابا با هم از نظر سلیقه اختلاف داشته باشیم،وگرنه این نوع خوندنت عالیه
    اون کتاب جامع های ادبیاتتم سعی کنی آخر سر صرفا برای رفع اشکال ازش استفاده کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای آمار هيچی ندارم نه جزوه نه کتاب
    برای آمار چی بگيرم؟
    با گاج سفید مشکلت حل میششه و نیازی به کتاب دیگه ای نیست

معارف نشر الگو بهتره يا خيلي سبز ...( بين اين دو تا )
    من الگو دارم و ازش راضیم،فک کنم نسبت به خیلی سبز برتر باشه(نظر شخصی)

براي اينكه ادبيات رو مبحثي بخونم بايد چند تا كتاب بگيرم (از هر مبحث يكي بگيرم ) ..
    املاء و لغت : دریافت
    قرابت معنایی : دریافت
    زبان فارسی : دریافت
    آرایه : رمزینه
    تاریخ ادبیات : تخته سیاه
    برای تست بیشتر اونم بعد مطالعه کامل این کتابا میتونی ادبیات خیلی سبز بگیری،اگر نیاز احساس کردی،اگر
    Last edited by alone one; 31-01-2012 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کتاب های دیفرانسیل پیشنهاد و تنوع بسیار زیاده . ولی من سعی می کنم یه خلاصه ای رو خدمتتون عرض کنم . هرچند شاید خیلی زود نباشه ...
    به شخصه از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه این پست زیباشون تشکر میکنم
    من که استفاده کردم
    درمورد دیف رمزینه ام نظر ایشون رو تایید میکنم،ضمن اینکه کتاب تستای رمزینه هم با درسنامه های خوبش و ... بسیار کمک حال بچه های کنکوریه

4. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت S a r a 2 7 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وااااو واقعا انتظار توجهی به بلندای پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداشتم !! واقعـــا ممنونم ، پست دقیق و کاملی بود .

یه ســـئوال دیگه هم از دوستان داشتم : من دیف و حسابان ده استاد چاپ 88 و87 رو دارم . نمیخوام اگه تغییرات زیادی نداشته دوباره بگیرم . تغییرات این دو کتاب چقدره تقریبی ؟
    Last edited by S a r a 2 7 4; 01-02-2012 at 11:55.

6. این کاربر از S a r a 2 7 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کناب کلاس دیف 2 رمزینه موجود هست؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کناب کلاس دیف 2 رمزینه موجود هست؟
    بله موجود هست!به ضخامت جلد اول!به قیمت جلد اول

9. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بله موجود هست!به ضخامت جلد اول!به قیمت جلد اول
    پس دو کیلو بدید من ببرم
    +
    زبان فارسی 3 انتشارات دریافت جلد دوم اون چطور؟

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

پس دو کیلو بدید من ببرم
    +
    زبان فارسی 3 انتشارات دریافت جلد دوم اون چطور؟
    من دارمش :دى
    به زخامت جلد اول :دى اما قيمتش 6 تومنه

12. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببخشید پستام پشت سرهم شد واسه فیزیک 1 (بخش نور)کسی جزوه ای چیزی سراغ نداره؟کتابی هست فقط راجع به مبحث نور باشه؟(اگه میشه سریع جواب بدید چون الان میخوام سفارش بدم)
    Last edited by moh72; 01-02-2012 at 20:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

دوست عزیز من ده استاد دارم خیلی راضیم . رمزینه رو هم دیدم خوشم نیومده . الان کدوم بهتره به نظر خودت ؟
    والا من چنتا از دوستام هم مثل شما بودن . ظاهرا این کتاب همینجوریه واسه بعضی دوستان . با کسی همینطوری زیاد مچ نمیشه ولی اگه بشه دیگه دیف رو 100 میزنه اون شخص ! ولی توجه کنید این 10 کتاب معرفی شده به ترتیب با ارزش تر بودن کتاب نیست ! کتابای دیگه ای هست که مطمئنم بر خلاف رمزینه نظرتون رو جلب میکنه . فقط صبر کنید ...

اما در مورد سوالتون که بین این دوتا کدوم بهتره :

ببینید شما باید مشخص کنید واسه «چه کسی» بررسی میکنید. واقعا مهمه « نسبت به » چه کسی نسخه بپیچید . اما اگه به صورت کلی و فارغ از استفاده کننده و مقایسه پارامتری بین کتابا و مقایسه اونا نسبت به استاندارد وضع شده ، میخواید بدونید ، باید بگم :

از اونجایی که بر خلاف این 10 کتاب ، ده استاد رو فقط یه نگاه سطحی کردم اونم خیلی وقتا پیشا کتاب قدیمی رو . واسه همین نمیشه جواب کارشناسانه به این سوال بدم . ولی نظر الانم اینه که رمزینه خیلی بهتره ولی اگه دلیل میخواید باید صبر کنید که کتاب جدید رو خوب ببینم ...

---------------------------------------------------------------------

به شخصه از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه این پست زیباشون تشکر میکنم
    من که استفاده کردم
    درمورد دیف رمزینه ام نظر ایشون رو تایید میکنم،ضمن اینکه کتاب تستای رمزینه هم با درسنامه های خوبش و ... بسیار کمک حال بچه های کنکوریه
    مرسی ... منم ... در مورد رمزینه هم موافقم تقریبا ...

متاسفانه من تا حالا خدمت با ارزشی به شخص شما نکردم . در عوض لطفتون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ...

-------------------------------------------------------------

وااااو واقعا انتظار توجهی به بلندای پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداشتم !! واقعـــا ممنونم ، پست دقیق و کاملی بود .

یه ســـئوال دیگه هم از دوستان داشتم : من دیف و حسابان ده استاد چاپ 88 و87 رو دارم . نمیخوام اگه تغییرات زیادی نداشته دوباره بگیرم . تغییرات این دو کتاب چقدره تقریبی ؟

عزیزمی ...

البته سارا جان من خیلی وقتم کمه و مدت هاس دیگه خیلی کم میام فروم و اگه بیام واسه یه کار اساسی و اورژانسی میام . به همین دلیل وقت ندارم بعضی سوالا(ی کوتاه) رو جواب بدم .

اما یه هدف رویایی دارم . اونم این که مثل دیفرانسیل و تحلیلی (که حرفای پراکنده قبلیم رو به صورت "پست جامع" سر و سامان دادم) میخوام اکثر درسا رو به همین شکل توضیح بدم که یادگار خوبی رو در اخرین سال حضورم در این تاپیک بذارم . امیدوارم هر چه سریعتر برسم تموم کنم تا وظیفه ای که دارم نسبت به شما ادا کنم

اما در مورد تغییرات ببینید من کلا ادم خیلی تفصیلی هستم و نمیخوام سرسری و کوتاه بگم تغییرات رو . این 175 پست به خوبی این حرف رو تایید میکنه . اگه دوستان گفتن و کامل بود که هیچی ؛ در غیر این صورت بهتون میگم دقیق . ولی سفارشم اینه که سعی کنید در قدم نخست کتابی مطابق کتاب جدید بگیرید و در قدم دوم حتما چیزی جز این دو کتاب بگیرید . به نظر خودتون شایسه است اصلی ترین درس رشته ریاضی رو اینطور ارج بدید ؟! دلایل اصلیم فراوانه . البته اگه میخواید واقعا درصد مناسبی رو بگیرید ... راستی اگه خواستید بدونید در اخر این مجموعه پیشنهاد شخص من برای شما چیه ، باید یه خلاصه ای از وضع درسیتون رو تو ریاضی بگید که بشه در موردش صحبت کرد . هر چند باید تا حالا کارو تموم کرده باشید ...
    .
    ..
    ...

15. 6 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •