سلام تو صفحه قبل گذاشته شده به همراه لینک برنامه ...
این هم پسوردش هست : matin
موفق باشید
سلام تو صفحه قبل گذاشته شده به همراه لینک برنامه ...
این هم پسوردش هست : matin
موفق باشید
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون
درpes pc از fifa سر تره اما در ps3 و xbox برعکسه.
دوستان نمیشه کاری کرد کفشای وارد شده جای کفشای قبلو نگیرن وهمشون باشن؟؟
لطفا آدرس چند تا سایت خوب که در زمینه توپ،تور،کفش و... قوی باشن رو بزارین ممنون
به نظر من سايتبسيار جامع و تكميل هستش در زمينه فوتبال. اميدوارم بكارت بيادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من معذرت میخوام که دباره سوالمو مطرح میکنم...
اما چرا سوالمو نمی جوابین
به نظر من ساكر خيلي بهتر از 09 هستش از همه نظر.اما اگر شما ميخواهيد بررسي تخصصي اين دو بازي رو بدونيد يه سرچ كن تو گوگل حتما به نتيجه ميرسي.البته چون اين سوال رو خودمم داشتم قبلا بررسي تخصصي رو ديدم و ساكر برتري نسبي به 09 داشت
با سلام
آقا من میخوام به صورت دستی نقل و انتقالات این چند وقت اخیر رو انجام بدم. اما غیر از انتقال رونالدو و کاکا به رئال دیگه بقیه نقل و انتقالات مهم رو نمی دونم. در ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال.
اگه میشه یکی یه لیست از جدیدترین نقل و انتقالات مهم و شماره جدید بازکنان ها رو توی تیم جدیدشون رو اینجا بنویسه. (فقط اونا که مهمن)
لحظه شماری تا PES2010..............
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون
نقل و انتقالات رئالضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال
کاکا از میلان به رئال (شماره8) شماره گاگو رو بزار 5
رونالدو ار منچستر به رئال شماره 9
کریم بنزما از لیون به رئال شمارش هنوز مشخص نیست
رائول آلبیول از والنسیا به رئال 18
owen از نیوکاسل به منچستر با شماره 7
والنسیا از ویگان به منچستر شمارشو نمیدونم
فعلا اینا رو میدونستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)