:|
به حق چیز های فضایی !! اخه یکی نیس بگه تو میتونی پهنای باند خودت رو جور کنی؟ !! من نمیدونم چرا تو ایران پز باشه از انتر !!! چرا !! خدایا چرا این همه انتر اون هم تو یه کشور دور هم جمع شدن که تصمیماتشون هم انتر تر از خودشونه :|
:|
به حق چیز های فضایی !! اخه یکی نیس بگه تو میتونی پهنای باند خودت رو جور کنی؟ !! من نمیدونم چرا تو ایران پز باشه از انتر !!! چرا !! خدایا چرا این همه انتر اون هم تو یه کشور دور هم جمع شدن که تصمیماتشون هم انتر تر از خودشونه :|
لحظه شروع محدودیت سرعت دانلود
من فک کنم دارم پهنای باند شبانه رو به شرکت هایی که کارشون دانلود فایل های حجیم میفروشن
الان تو خود ارومیه چنتا شرکت هست فایل های حجیم رو دانلود میکنه میزنه رو هارد یا دی وی دی میفرسته در خونه
اکثرشونم شبا دانلود میزارن
این شرکتها سایت دارن؟
اگه دلیلش همین باشه لاقل ببینیم کیه که بخاطرش دارن این بلا رو سر ما میارن
طبق قانون و تعرفه خودشون همه ما پول دادیم بابت سرویس مون و این حق ماست که شبها دانلود کنیم
Last edited by urumchi; 07-07-2015 at 13:12.
شما هی بگین ولی اینا همش به خاطر سیاست دولته و به خاطر مسایل فرهنگی اخلاقی. محدودیت رو طوری اعمال میکنن که مسایل اخلاقی و فرهنگی هدف درجه یکشون باشه. یدونه فیلترشکن درست حسابی کار نمیکنه کیفیت اینترنتو کاملا تو دستشون گرفتن.
دولت فقط تو ارومیه دولته؟؟ چرا تو شهرهای دیگه این مشکلات نیست؟؟
نمیگم که اینترنت شهرهای دیگه عالیه و مشکلی نداره ولی تو ارومیه این مشکلات 1000 برابره... بدون اغراق میگم
چون لب مرزیم همه مشکلات میاد از رو ما رد میشهکج شدیم دیگه
کسی 10 مگ مخابرات استفاده می کنه؟ اگه آره بگه سرعت دانلودش وقتی محدود میشه چنده![]()
از این چیز ش ک ن:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)