سلام
پایونیر خیلی بالا در میاد.
بله اگر بخواهید کیفیت صداتون بالا و حرفه ای باشه نباید اصلا پخشهای 2DIN تهیه کنید چون DAC خوبی ندارن. ولی در حد معمول میتونید با همین قطعات صدای خوبی بگیرید.باید تصمیمتون رو بگیرید.من خودم به شخصه هیچوقت 2DIN نمیگیرم.
سلام
پایونیر خیلی بالا در میاد.
بله اگر بخواهید کیفیت صداتون بالا و حرفه ای باشه نباید اصلا پخشهای 2DIN تهیه کنید چون DAC خوبی ندارن. ولی در حد معمول میتونید با همین قطعات صدای خوبی بگیرید.باید تصمیمتون رو بگیرید.من خودم به شخصه هیچوقت 2DIN نمیگیرم.
سلام به همه
خواهشن منو برای خرید یه باند خیلی خیلی ارزون راهنمایی کنین
ضبطم همون فابریکی هست اندازه صدای باندای فابریکی برام کافیه ولی کیفتش و بیس یه خورده فقط برام بالا بره کافیه.؟
به نظرتون از این باند جدیدا مارک هکتور با این ضبط فابریکی ببندم میتونم یه خورده بیس و صدای بیشتر بگیرم
خواهشن راهنمایی کنین برو بچ![]()
ضبط فابریکی پرایده![]()
سلام به همه
خواهشن منو برای خرید یه باند خیلی خیلی ارزون راهنمایی کنین
ضبطم همون فابریکی هست اندازه صدای باندای فابریکی برام کافیه ولی کیفتش و بیس یه خورده فقط برام بالا بره کافیه.؟
به نظرتون از این باند جدیدا مارک هکتور با این ضبط فابریکی ببندم میتونم یه خورده بیس و صدای بیشتر بگیرم
خواهشن راهنمایی کنین برو بچ![]()
ضبط فابریکی پرایده![]()
سلام مبارک باشه آقا.
نگفته بودید سابو فری ایر بسته اید اگر زودتر میگفتید دیگه به عباسی رفتن هم لازم نبود![]()
950 قیمت دادن بهتون؟آخرین باری که من از دوستان قیمتشو شنیدم دورو بره 750 بود خدا خودش به خیر بگذرونه این گرونی هارو.
6975 صداش طوری شده بود که وقتی فیلتر ها آف شدن صدای خشن و تبلی 6975 رو شد در کل با تنظیم خوب میشه به هر چیزی رسید تا یه سطحی.
هنر ما هم باید این باشه که تو این وضعیت گرونی با کمترین خرج و بهترین قطعاتی که خریداری میکنیم بهترین صدارو بگیریم.
سلام
شما بودجتون چقدر هست دوست عزیز؟
مارک هکتور؟
کلا خرج سیستم فابریکی نکنید بهتر هست چون ضبط فابریکی کیفیتی نداره و اینکه مدلی که ذکر کردید رو اصلا من ندیدم!!
یه نکته ای هم متذکر شوم که گذاشتن چند پست پشت سر هم خلاف قوانین هست![]()
میرمحمدی
سلام
بین هرتز HDP1 و آدیسان SR1DK کدوم بهتره؟.با توجه به اینکه قدرتشوت یکی هست تقریبا".
ممنون
سلام
علی جان بین این دو آمپ ادیسان بهتر از هرتز عمل کرد داره دلیلش هم اینم موضوع هست که برای درایو کردن ساب راحت شما میتونید بروی 1 و 2 و 4 اهم با آمپ sr1dk ساب ووفر رو درایور کنید که این خود یه نعمتی هست.
Last edited by iliyad64; 01-11-2012 at 08:52.
خیلی ممنون از تذکرتون اقای میر محمدی تازه عضو شدم بلد نبودم قوانینو
هکتور از این باند چینی ها جدید است که خیلی اومده تو بازار توانشون خیلی متعجبم کرده بین 300 تا 600 وات هستن خیلی باندای بزرگین
قیمت خیلی پایین بین 40 تا 70 هستن
یعنی اینو با ضبط فابریکی بزارم هیچ تقعییری برام به وجود نمیاد؟
هکتور مدلHE-6990
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)