سلام ،
دوستان یه سوال ،
استفاده از تورنت به هارد ضربه میزنه ؟
یه هارد سوزوندم این دفعه این یکی هم به یه سال نکشیده داره میسورزه ؟
نمیدونم چرا احساس می کنم به خاطر تورنته .
این وضعیت هارد منه بیچاره :
اگه نظری دارین خواهشا کمکم کنید![]()
سلام ،
دوستان یه سوال ،
استفاده از تورنت به هارد ضربه میزنه ؟
یه هارد سوزوندم این دفعه این یکی هم به یه سال نکشیده داره میسورزه ؟
نمیدونم چرا احساس می کنم به خاطر تورنته .
این وضعیت هارد منه بیچاره :
اگه نظری دارین خواهشا کمکم کنید![]()
تورنت به هارد آسیب بزنه ؟ نه من خودم تورنت دارم و سال های سال دارم استفاده میکنم بیشتر خرابی های هارد میتونه از ویروس دمای بالا ضربه و تکان حین کار کردن باشه
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
در مورد ایندو ارور پیشنهاد میکنم پستهای 24 و 28 این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید.
با تشکر از جناب ata
در مورد این تایم کارکرد هارد که فرمودین فکر نکنم عددش زیاد مورد اعتماد باشه چون من الان نیم ساعته که hd tune رو باز گذاشتم این عدد بالای 30 شماره رفته بالا چون بر اساس ساعت هم هست پس یعنی مشکل محاسباتی داره
خدمت شما
![]()
داداش اوضاع هارت خیلی خرابه سکتورای خرابت 39 من یه هارد مکستور 80 گیگ دارم 10 ساله هر روز داره کار میکنه الان 18 تا سکتورشو میزنه معیوب
مثل اینکه کلا این وسترن دیجیتالا اینجورین منم 1 ماه پیش 1 دونه گرفتم نو بود از بسته بازش کردم بستم رو سیستم پارتیشن زدم ویندوز نصب نشد بردم تست گفتن هارد هم بدسکتور داره هم دیلی خلاصه هارد نو که استفاده هم نشده بود رفت گارانتی که هنوزم نیومده منتظرم ببینم چی میشه
باید بزنیم تو کار یه مارک معتبر تر عجب هاردایی بودن این مکستورا کاش هنوزم بود ازشون.![]()
هم بدسکتور داری هم relocated بدسکتورها رو که میشه با hdd regene تعمیر کرد معمولا ولی اون relocated ها نرم افزاری قابل حل نیست باید هارد رو به یک مرکز معتبر نشون بدید درصورتی که تعدادش در حال زیاد شدن باشه
یه بار با HDD Regenator کامل فرمت و ریپیر کردم ولی الان اینه.
فکر کنم زیادم میشه روز به روز .
عجب بدبختی داریم ما.
بردم پیش یکی تعمیرش کنه میگفت برند آمریکاییه تحریمیم قطعاتش نیست.
حالا این که داره میترکه.
اگه بخوام یه هارد خوب بگیرم چه مارکی الان خوبه ؟
WD که واقعا ازش زده شدم
مدل segate barcuda 7200.14
تستِ hdd regenerator در حالتِscan and repair انجام شد. وضعیتِ هارد الآن به این صورت است:
موردِ Calibration Retry Count همچنان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)