دوستان اندیشه هر کدام که مشکل دارید نوع سرویس و مکان سرویس و مشکل سرویس و درخواست خودتان را در همین تایپک اعلام کنید
با تشکر.
هادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اندیشه هر کدام که مشکل دارید نوع سرویس و مکان سرویس و مشکل سرویس و درخواست خودتان را در همین تایپک اعلام کنید
با تشکر.
هادی
دوست عزیز من لنگرود هستم سرویس 128 دارم 3 گیگابایت سرعتم این روزا گند شده خیلی خیلی اوضاع خرابه
نوع سرویس : 256 نامحدود مکان : خط 882 خیابان شهدا(خیابان لاهیجان سابق) مشکل سرویس : پایین بودن کیفیت و سرعت قطع و وصل سرویس . درخواست : درخواستی از شما عزیزان که نمیشه داشت فقط میخوایم همفکری کنیم تا به یه جواب برسیم یا راهی پیدا بکنیم تا ببینیم که میتونیم مشکلاتمون رو مرتفع کنیم یا نه (البته که مشکل اینترنت ما با این ... و ووو هیچوقت فکر نمیکنم حل بشه تا وقتی که اینترنت کشورمون از بالا یه طور دیگه ای نگاه کرده بشه)
خزر انفورماتیک کجاست دیگه؟ آی اس پی هستش؟
یه خزر انفورماتیک میشناسم که سخت افزار میفروشن!
دامون نت رو یکی از دوستام میگفت خوبه! شاید ماه بعد برم!
مبین نت نماینده وایمکس داره توی رشت!
خودت که نمیتونی از کارت طلایی خودت استفاده کنی رفیقکارت طلایی و باید یه کاربر دیگه بت بده. حالا برو ایشالا که یجوری تخفیفرو میگیری.
پینگت هنوز زیر 250 است؟
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
agha mohammad شما شاتل نبودی مگه؟![]()
اندیشه مرکز 4 128- تا چند ماه پیش نامحدود داشتم الانم که محدود گرفتم سرعتش هیچ فرقی نداشت و باز هم کم هستن همش 30 تا دارمدوستان اندیشه هر کدام که مشکل دارید نوع سرویس و مکان سرویس و مشکل سرویس و درخواست خودتان را در همین تایپک اعلام کنید
با تشکر.
هادی
من تخفیفه رو میگیرمخودت که نمیتونی از کارت طلایی خودت استفاده کنی رفیقکارت طلایی و باید یه کاربر دیگه بت بده. حالا برو ایشالا که یجوری تخفیفرو میگیری.
حالا هر جور شده حتی با کارت طلائی خودم
من با کارت خودم میخوام خودمو معرفی کنم دیگه
![]()
عجب کاریه ! ... چرا اینطوری شده اندیشه ؟! ... مدام قطع و وصل میشه ! ...
آستانه هستم !
باز هم مال ممن دچار کندی وحشتناک شده سرعت من الان 1 کیلبایت در ثانیه هست وقتی دانلود بزنم 0 میشه
اینا همش شایعست!
تکذیب میکنم! شدیدا!!!
از کجای حرفم فهمیدی شاتل نیستم؟؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)