خودش داره ..psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
بالای 60 باید باشه .. قیمت ندارم
ولی زیاد به درد نمی خوره چون فکر نمی کنم نقشه های ایران رو داشته باشه
خودش داره ..psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
بالای 60 باید باشه .. قیمت ندارم
ولی زیاد به درد نمی خوره چون فکر نمی کنم نقشه های ایران رو داشته باشه
با سلام خدمت دوستان
من psp به دلیل کار کردن زیاد رنگ بغله هاش رفته (جایی که مموری کارت میخوره و جایی که کلید روشن و خاموش کردنش هست) و دکمه های شیشه اون هم یک مقدار خط ورداشته میخواستم بدونم هیچ جا هست که این چیزاشو عوض کنه و یا درستش کنه؟؟؟
تا جاییکه من میدونم روی صفحه تلویزیون کامل نشون میده اما فکر اینکه بخوای روی تلویزیون دائم باهاش بازی کنی را از سرت بیرون کن. بخصوص تو اینچهای بالا پیکسلهای تلویزیون کاملا نمایان میشه و از کیفیت بازی بطور محسوسی کاسته میشه. طراحی این بازیها به گونه ای هست که بیشترین کیفیت را در lcd بتونه در 4،3 اینچ نشون بده. مثل ps1 که تو تلویزیونهای بالای 32 اینچ به وضوح کم میاره
درمورد موسیقی هم خیلی روی psp حساب نکن. صداش کیفیت داره اما ضعیفه! نمیدونم با پلیر جداگانه میشه حلش کرد یا نه! اکولایزر هم داره. موسیقی باهاش مدام گوش نکردم بخوام بگم چند ساعت اما از لحاظ کیفیت و عمر باطری اصلا به ipod نمیرسه.
من خودم psp را خریدم تنها بخاطر بازیهاش. الان هم خوشبختانه داره بازیهای بینظیری براش میاد که حسابی طرفداران psp را خوشحال کرده. رک هم بگم که از خریدنش راضیم. اما هدفم گوش دادن mp3 باهاش نیست چون اصلا سایزش هم طوریه که به درد اینکارا نمیخوره. به نظر من اگه میتونی یه psp واسه بازیت بگیر، یه گوشیه خوب مثل سری واکمن سونی اریکسون یا اکسپرس موزیک نوکیا برای آهنگ گوش کردنت.
فعلا دوتاش یه جا مقدور نیست!
باید قابش را عوض کنی که به صرفه نیست! با همین سر کن و سخت نگیر، واسه منم همیطوری شده ، این چیزا طبیعیه!
سلام من گوشیم اکسپریاست و از اون لحاض مشکلی نیست اما دوست دارم دستگاهی که میخرم تا حد امکان کامل باشد
مثلا اگه فیلم بریزم روش و تو تلوزیون مثلا 32" یا25" نگاه کنم کیفیتش خوبه یا کمه؟(واسه مسافرت منظورم است)
در مورد اینکه میشه با نرم افزاری چیزی میشه صداشو زیاد کرد کسی اطلاعاتی داره؟
Last edited by peter-se; 28-06-2009 at 20:34.
سُلام به همه ی دوستان
Gta china town wars برای psp هم اومده؟
!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکن 6 نیومد ؟
این gta همونیه که توی چند صفحه قبل خبرش بود و 3 ماهه چهارم 2009 منتشر میشه
تکن 6 هم با gta میاد
البته به گفته gamespot
سلام دوستان
من قصد خريد psp دارم ميخواستم بپرسم الان چي بخرم بهتره و اينكه قيمت psp الان چجورياست ؟ مدليم هست كه به تلوزيون وصل شه ؟
در كل يه توضيحي بديد ممنون ميشم .
قیمت ها خیلی متنوع هست و بستگی به فروشنده داره
به نظر من الان 3000 گزینه خوبیه ولی باید ببینی قیمتش نسبت به 2000 چنده و می ارزه که اونقدر پول اضاف بدی
همه ی مدل ها به تلوزیون وصل می شن و بهترین کیفیت رو 3000 داره که دوستان می گن حال نمی ده
مهم حالیه که موقع بازی میکنی . ماله همه میشه انجوری. بی خیال
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)