تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 873 از 3195 اولاول ... 37377382386386987087187287387487587687788392397313731873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,721 به 8,730 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم جاش اینجا هست یا نه:
    من GTA IV رو از کجا گیر بیارم؟
    علنی که نمیتونی گیر بیاری چون ممنوع هستش
    ولی اکثر فروشگاه ها دارن
    ولی اگه بخوایnextgen حتما داره

2. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من تو لایو نمی رم می خواستم ببینم هارد به جز ریختن بازی ها روش فایده دیگه ای هم واسم داره؟
    کیفیت تصویر کابل 3 فیشی با 6 فیشی خیلی فرق می کنه؟
    در کل برای من که به لایو وصل نمی شم بهتر نیست یه آرکید بگیرم؟
    هارد 360 قابلیت های خوبی داره ... مثلا ریختن بازی ... Rip کردن موسیقی ... نصب آپدیت ها و ...
    به نظر من Premium بگیر که چیزی کم و کسر نباشه ...!

4. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام . اگه میشه لطف کنید اون ادرسهایی رو که گفته بودید رو بدید : در مورد جنگل فلشر ...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

tv
    ایا میشه این فایل رو به جای ریختن تو cd تو فلش مموری ریخت و اپیدیت کرد ؟
    این اپدیت مشکل پخش فیلم رو حل میکه ؟
    شما نمیتونید اپیدیت های پخش فیلم و divX رو واسم بزارید تا از همین روش بریزم ؟
    من اگه اپدیت کنم بازی ها یی که قبلا ریختم تو هارد و سیو هام پاک میشه ؟ اگه میشه چیکار کنم پاک نشن ؟
    ممنون
    update داشبورد رو میشه رو cd و flash هم ریخت
    برای up کردن drive باید بدید بیرون

برای divx هم گفتم تو پست قبلیم
    تنها راهش اینه که هر کسی با کنسول خودش وصل بشه به live و اون codec رو بگیره

نه save ها پاک نمیشن
    يه سوال در مورده اين هاردهاي هك شده لپ تاپ دارم و اينه كه ما كه اركيد داريم قابه هاردو از كجا بياريم؟ ايا بدونه قاب هم ميشه به دستگاه وصل كنيم؟
    بله
    نیاز به قاب هارد هست
    که برای همین برای اون هایی که هارد 20 دارن توصیه میشه
    قاب رو هم فکر کنم جدا بشه تهیه کرد اما نه با قیمت های کم
    سلام دوستان 2 تا سئوال داشتم
    من قبلا واقعيتش دقت نميكردم وقتي كنسول روشن ميكردم چطوري مياد .ذيشب اتفاقي ديدم همه چراغاي اونجا كه كنسول روشن ميكنم باش يدفه باهم 4 تا روشن شد و بعدش يه دوري زد روشن خاموش شد بعدش اون يكي كه هميشه ميمونه شد.ترسيدم گفتم نكنه علائم سه چراغه شدنه؟
    بعدش اينكه من اگه بخوام لنزمو خودم تميز كنم ميتونم؟يا اگه نتونم بدم بيرون چقد ميگيرن؟مشكلم اينه بعضي از گيم ها نمياره
    البته قلا دوستان گفتم شايد دي وي دي خراب باشه چون خيلياش مياره.ولي حالا ميخوام يه امتحان كنم شايد درست شد
    تنظیم لنز کار ظریفیه
    که اکثرا هم به تعویض منجر میشه
    بدی بیرون با 15 تومان عوض میکنن لنز رو

اونگردش چراغ ها هم طبیعیه
    تست اولیه کنسول برای detect کردن مشکلات و نقص های احتمالی هست
    که بعد از اون اگه دسته ای روشن باشه چراغ مربوط به اون رو روشن میکنه

7. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام .کمک . کسی میدونه چطوری با jungle flasher ایکس 360 رو به ixtereme 1.6 اپدیت کنم . اخه با iprep میخواستم اپدیت کنم error داد ... ادرسی چیزی ازش دارین ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بابا یکی یکی چرا همه یهو با هم سوال میکنن !!!!

سلام
    اقا من یک سوال دارم !!
    xbox کنسول دستی مثل psp یا nintendo dsi نداره؟
    اگه کسی می دونه توضیح بده لطفا!!من کلی عکس دیدم ازش اما فقط عکسه!!نه قیمتی نه توضیحاتی هیچی!!!
    بازم ممنون(در ضمن در قسمت کنسولهای دستی کسی نمی دو نست که اومدم اینجا)
    قرار بود MS روی یک کنسول دستی کار بکنه ولی نیدونم چی شد دیگه خبری ازش نشنیدم.

من تو لایو نمی رم می خواستم ببینم هارد به جز ریختن بازی ها روش فایده دیگه ای هم واسم داره؟
    کیفیت تصویر کابل 3 فیشی با 6 فیشی خیلی فرق می کنه؟
    در کل برای من که به لایو وصل نمی شم بهتر نیست یه آرکید بگیرم؟
    MS به جای اینکه Elite رو سفید یزنه باید کنسول های Arcade رو که بدون هارد عرضه میشه رو جمع کنه !! با هارد این کنسول این همه کار میشه کرد !!! من نمیدونم یعنی چی که مدلی به نام Arcade وجود داره !!! ؟؟؟

این مسلمه که کابل 6 فیش Component با 3 فیش Composite فرق داره !! چون شما با کابل 6 فیش میتونی تصویر رو با حالت دیجیتال و با کیفیت HD ببینی ولی با 3 فیش تصویر به صورت انالوگ درمیاد.

شما که LIVE باز هستی باید حتما کنسولت هارد داشته باشه.به خاطر آپدیت های مختلف.

tv رو میزش و کنسول هم جلوش رو زمین
    1- در مورد گرد و خاک خودتون انجام دادید ؟ یا دادید بیرون ؟
    2- شما خودتون اپدیت کردید ؟ اگه کردید کدوم اپدیت ؟
    3- من اگه یه بار اپدیت کنم بعد دوباره یه اپدیت دیگه بکنم اپدیت قبلیه پاک میشه ؟
    4- کدوم تاپیک رو شما میگید ؟ من کلی گفتم منظورم بهترین اپدیتی که هست رو میگم - ایا تو xbox.com هست ؟
    5- نظرتون درباره ی اپدیت های این تاپیک زیر چیه انجامش بدم؟ ... مشکلی تو نرم افزاری کنسول پیش نمیاد که ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    6- توی این تاپیک کدوم اپدیت اصلیه ؟ اون بالاییه که شما زحمتش رو کشیدید یا اون پایینیه که تو خود انجمن اپلود شده ؟
    ایا میشه این فایل رو به جای ریختن تو cd تو فلش مموری ریخت و اپیدیت کرد ؟
    این اپدیت مشکل پخش فیلم رو حل میکه ؟
    شما نمیتونید اپیدیت های پخش فیلم و divX رو واسم بزارید تا از همین روش بریزم ؟
    من اگه اپدیت کنم بازی ها یی که قبلا ریختم تو هارد و سیو هام پاک میشه ؟ اگه میشه چیکار کنم پاک نشن ؟
    ممنون
    1- باید خودتون انجام بدید چون کسی این کارو برای شما در بیرون انجام نمیده , اگه هم انجام بده ماس مالی میکنه.
    2-بله باید خودمون آپدیت کنیم چون کار سخت یا تخصصی ای نیست که بدیم بیرون . آخرین آپدیت های داشبورد بهترین ویرایش رو دارد.
    3-نه پاک نمیشه , Replace میشه.
    4-بله , آخرین ورژن در Xbox.com قرار میگیره.
    5-بهتره انجام ندید چون آخرین آپدیتی که لینکش در اینجا هست رو کنسول شما نصبه .آپدیت جدید هنوز به صورت لینک در اینترنت Share نشده و باید فعلا از LIVE دریافت بشه
    6-بله
    7-نه چون همانطور که پدرام جان گفتن برای پخش فورمت های avi و divx به دانلود 5 MB نیاز دارید.
    8-نه پاک نمیشن چون آپدیت از Source انجام میشه و کاری به فایلهای شما نداره.
    يه سوال در مورده اين هاردهاي هك شده لپ تاپ دارم و اينه كه ما كه اركيد داريم قابه هاردو از كجا بياريم؟ ايا بدونه قاب هم ميشه به دستگاه وصل كنيم؟
    اینو که سعید جان جواب دادن ولی بازم من میگم , شما برای اتصال هارد بدون قاب هیچ مشکلی ندارید ولی باید سیم ها رو لحیم کاری کنید که فکر میکنم کار هر کسی نباشه.
    سلام دوستان 2 تا سئوال داشتم
    من قبلا واقعيتش دقت نميكردم وقتي كنسول روشن ميكردم چطوري مياد .ذيشب اتفاقي ديدم همه چراغاي اونجا كه كنسول روشن ميكنم باش يدفه باهم 4 تا روشن شد و بعدش يه دوري زد روشن خاموش شد بعدش اون يكي كه هميشه ميمونه شد.ترسيدم گفتم نكنه علائم سه چراغه شدنه؟
    بعدش اينكه من اگه بخوام لنزمو خودم تميز كنم ميتونم؟يا اگه نتونم بدم بيرون چقد ميگيرن؟مشكلم اينه بعضي از گيم ها نمياره
    البته قلا دوستان گفتم شايد دي وي دي خراب باشه چون خيلياش مياره.ولي حالا ميخوام يه امتحان كنم شايد درست شد
    نه هیچ مشکلی نیست , این Motion Color برای قشنگی توسط خود MS قرار داده شده.و همچنین سالم بودن LED ها

کاری نداره شما دستگاهت رو باز کن و بعد درایوش رو در بیار و بعد پیچ های درایو رو باز کن و بعدش هم لنز دستگاه رو توسط یک گوش پاک کن بدون زدن هیچ موادی تمیز کنید .مواظب بااشید به لنز فشار بیش از حد نیارید.

10. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان عزیز چون تاپیک زیادی شلوغ شده و بازدیدش بدجور رفته بالا یکم مراعات کنید تو دادن پست هاتون ! یعنی تکراری ندین چند تا پست پشت هم ندین !

یکم مجبورم سخت گیرانه تر پست هارو پاک کنم !

ممنون از همکاریتون .

12. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان عزیز چون تاپیک زیادی شلوغ شده و بازدیدش بدجور رفته بالا یکم مراعات کنید تو دادن پست هاتون ! یعنی تکراری ندین چند تا پست پشت هم ندین !

یکم مجبورم سخت گیرانه تر پست هارو پاک کنم !

ممنون از همکاریتون .
    نوید جان یک سری از زدن spam خوششون میاد و یک جور هایی لذت میبرن و فکر کنم تنها حرفه ای هم باشه که در اون تجربه و مهارت دارن و با پاک کردن هم کارشون راه نمیافته

14. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نوید جان یک سری از زدن spam خوششون میاد و یک جور هایی لذت میبرن و فکر کنم تنها حرفه ای هم باشه که در اون تجربه و مهارت دارن و با پاک کردن هم کارشون راه نمیافته
    منظور پدرام جان اینه که فقط با دادن یک اخطار بهشون فرصت بدید و بعد در صورت تکرار بلافاصله BAN کنیدشون.

چون اینطوری نوید جان اگه بخوای هی پاک بکنی اذیت میشی و طرف هم فکر میکنه داره تو فروم دزد و پلیس بازی میکنه !!!

16. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

برای پخش فورمت های avi و divx تو کدوم بخش لایو باید دانلود کنیم؟؟video marketplaceیا.........؟کدوم بخش؟اگه میشه به صورت تصویری بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •