علنی که نمیتونی گیر بیاری چون ممنوع هستش
ولی اکثر فروشگاه ها دارن
ولی اگه بخوایnextgen حتما داره
علنی که نمیتونی گیر بیاری چون ممنوع هستش
ولی اکثر فروشگاه ها دارن
ولی اگه بخوایnextgen حتما داره
هارد 360 قابلیت های خوبی داره ... مثلا ریختن بازی ... Rip کردن موسیقی ... نصب آپدیت ها و ...
به نظر من Premium بگیر که چیزی کم و کسر نباشه ...!
سلام . اگه میشه لطف کنید اون ادرسهایی رو که گفته بودید رو بدید : در مورد جنگل فلشر ...
update داشبورد رو میشه رو cd و flash هم ریخت
برای up کردن drive باید بدید بیرون
برای divx هم گفتم تو پست قبلیم
تنها راهش اینه که هر کسی با کنسول خودش وصل بشه به live و اون codec رو بگیره
نه save ها پاک نمیشن
بله
نیاز به قاب هارد هست
که برای همین برای اون هایی که هارد 20 دارن توصیه میشه
قاب رو هم فکر کنم جدا بشه تهیه کرد اما نه با قیمت های کم
تنظیم لنز کار ظریفیه
که اکثرا هم به تعویض منجر میشه
بدی بیرون با 15 تومان عوض میکنن لنز رو
اونگردش چراغ ها هم طبیعیه
تست اولیه کنسول برای detect کردن مشکلات و نقص های احتمالی هست
که بعد از اون اگه دسته ای روشن باشه چراغ مربوط به اون رو روشن میکنه
سلام .کمک . کسی میدونه چطوری با jungle flasher ایکس 360 رو به ixtereme 1.6 اپدیت کنم . اخه با iprep میخواستم اپدیت کنم error داد ... ادرسی چیزی ازش دارین ؟
بابا یکی یکی چرا همه یهو با هم سوال میکنن !!!!
قرار بود MS روی یک کنسول دستی کار بکنه ولی نیدونم چی شد دیگه خبری ازش نشنیدم.
MS به جای اینکه Elite رو سفید یزنه باید کنسول های Arcade رو که بدون هارد عرضه میشه رو جمع کنه !! با هارد این کنسول این همه کار میشه کرد !!! من نمیدونم یعنی چی که مدلی به نام Arcade وجود داره !!! ؟؟؟
این مسلمه که کابل 6 فیش Component با 3 فیش Composite فرق داره !! چون شما با کابل 6 فیش میتونی تصویر رو با حالت دیجیتال و با کیفیت HD ببینی ولی با 3 فیش تصویر به صورت انالوگ درمیاد.
شما که LIVE باز هستی باید حتما کنسولت هارد داشته باشه.به خاطر آپدیت های مختلف.
1- باید خودتون انجام بدید چون کسی این کارو برای شما در بیرون انجام نمیده , اگه هم انجام بده ماس مالی میکنه.
2-بله باید خودمون آپدیت کنیم چون کار سخت یا تخصصی ای نیست که بدیم بیرون . آخرین آپدیت های داشبورد بهترین ویرایش رو دارد.
3-نه پاک نمیشه , Replace میشه.
4-بله , آخرین ورژن در Xbox.com قرار میگیره.
5-بهتره انجام ندید چون آخرین آپدیتی که لینکش در اینجا هست رو کنسول شما نصبه .آپدیت جدید هنوز به صورت لینک در اینترنت Share نشده و باید فعلا از LIVE دریافت بشه
6-بله
7-نه چون همانطور که پدرام جان گفتن برای پخش فورمت های avi و divx به دانلود 5 MB نیاز دارید.
8-نه پاک نمیشن چون آپدیت از Source انجام میشه و کاری به فایلهای شما نداره.
اینو که سعید جان جواب دادن ولی بازم من میگم , شما برای اتصال هارد بدون قاب هیچ مشکلی ندارید ولی باید سیم ها رو لحیم کاری کنید که فکر میکنم کار هر کسی نباشه.
نه هیچ مشکلی نیست , این Motion Color برای قشنگی توسط خود MS قرار داده شده.و همچنین سالم بودن LED ها
کاری نداره شما دستگاهت رو باز کن و بعد درایوش رو در بیار و بعد پیچ های درایو رو باز کن و بعدش هم لنز دستگاه رو توسط یک گوش پاک کن بدون زدن هیچ موادی تمیز کنید .مواظب بااشید به لنز فشار بیش از حد نیارید.
دوستان عزیز چون تاپیک زیادی شلوغ شده و بازدیدش بدجور رفته بالا یکم مراعات کنید تو دادن پست هاتون ! یعنی تکراری ندین چند تا پست پشت هم ندین !
یکم مجبورم سخت گیرانه تر پست هارو پاک کنم !
ممنون از همکاریتون .
نوید جان یک سری از زدن spam خوششون میاد و یک جور هایی لذت میبرن و فکر کنم تنها حرفه ای هم باشه که در اون تجربه و مهارت دارن و با پاک کردن هم کارشون راه نمیافته
منظور پدرام جان اینه که فقط با دادن یک اخطار بهشون فرصت بدید و بعد در صورت تکرار بلافاصله BAN کنیدشون.
چون اینطوری نوید جان اگه بخوای هی پاک بکنی اذیت میشی و طرف هم فکر میکنه داره تو فروم دزد و پلیس بازی میکنه !!!
برای پخش فورمت های avi و divx تو کدوم بخش لایو باید دانلود کنیم؟؟video marketplaceیا.........؟کدوم بخش؟اگه میشه به صورت تصویری بگید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)