رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
تو باند ۷ هیچ مشکلی نداره تو باند ۳ هم که رفته رو فرکانس رایتل بسته بجز شهرایی که رایتل فورجیه نکته بعد هم ایرانسل هم تو بعضی مناطق باند ۳ پهناش ۱۰ هست و سرعت خوبی داره اینا بهانس
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
تو تایپیک خودش بپرسین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این برای بازی آنلاین پینگ خوبه ولی اصلا هیچ سند و رسیوی توی بازی ندارم ! اگاری کلا packet lost میشه.
سرعت دانلودم همین موفف 8 تا 10 مگابایت هست ولی توی بازی هیچی ... Dota 2
مشکل از چیه ؟
مرسی همراه اول
4G-band 1800
لرستان_بروجرد
![]()
جای قشنگش اینجاست دیشب پیام اومد خط شما بمدت دو هفته یک طرفه میشه چرا چون قبظ میان دورت شده ۲۰۰ تومن
حتی صبر نکرد پایان دوره بشه فورا قطش کرد
یکی نیست بهش بگه اخه سگ دزد سیم دایمی هزینش ک بیشتر از این ۲۰۰ تومن بود
بعد تو پیامش نوشته فقط از سامانه ۹۹۹۰ اقدام کن زنگ میزنم ۹۹۹۰ میگه واسه شما امکان پذیر نیست بعد از خط دیگه زنگ زدم اپراتور اول میگم چرا وقتی نمیشه زنگ بزنی ۹۹۹۰ شما میگی فقط از طریق ۹۹۹۰ اقدام کن میگه من نمیدونم هر کاری تو پیام گفته انجام بده
اینم نظر اپراتور اول بود
ای بر قبر اول تا اخرش لعنت
Last edited by king-hitler2; 22-09-2017 at 19:57.
سرعت با سیم کارت بدون محدودیت در فورجی پلاس همراه اول ۱۰ مگابیت بر ثانیه.واقعا خسته نباشید باید گفت به دوستان
8واقعا ؟؟؟؟![]()
با فرکانس رایتل خوب داره حال می کنه
من یکی که تا حالا 100 بار گفتم این هدف کثیفش اینه که از هر ایرانی 200 الی 500 تومن تیغ بزنه
اپراتور بودنش بهانس
برو دنبالش اگر رها کنی کل خط های همراه اول و تلفن ثابت رو قطع می کن این دزد
اگر قبض ندادی خط های دیگت رو به اسم فامیلت بزن هیچ غلطی نمی تونه بکنه![]()
Last edited by britain; 22-09-2017 at 20:25.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)