78 تومن !!
شبی 28 تا نه، ولی حدود 25-26 تا میشه
------------
راستی مودم مبین نت ات رو می خوام بفروشم. خودت نمی خوایش؟![]()
78 تومن !!
شبی 28 تا نه، ولی حدود 25-26 تا میشه
------------
راستی مودم مبین نت ات رو می خوام بفروشم. خودت نمی خوایش؟![]()
عکسی که گزاشتی نشون میده سیستم و مودمت کاملا سالم هست . پس اگر گفتن مودم و کامپیوترت مشکل داره به هیچ وجه قبول نکن .
مشکل شما همون دقیقا مثل من هست
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن ، به نظر یا فروش اینترنت بیش از ظرفیت باشه ، یا تنظیمات اشتباه در تجهزات مخابراتی .
ببین ، پینگ شما تا روتر مخابرات که در همین اهواز هست شده حدود 300 میلی ثانیه ( یعنی حدود یک سوم ثانیه که خیلی عدد زیادیه برای یک ارتباط درون شهری ) ، دلیل کیفیت افتضاح اینترنت من و شما هم همینه .
در واقع اولین روتری که به شما آی پی میده ، این : 2.189.160.1
در حالت عادی و سالم ، این عدد باید زیر 30 باشه
مشکل فقط روی بعضی خطوط فیبری پیش اومده .
تقریبا راه حلی نداره ،همه راهها رو رفتم حتی تا مرز درگیری فیزیکی با پشتیبان ماناماد یکی به اسم عابدی بود فکر کنم
احتمالا این هفته میرم مخابرات مرکزی اهواز ، اگر نتیجه ای گرفتم به شما هم اطلاع میدم
اگر تونستی مشکل رو حل کنی حالا از هر طریقی ، حتما اینجا یه خبری بده .
من ایمیل خودمو برات پیام خصوصی کردم ، یه ایمیل برای من بفرست ، دو نفری اگر هماهنگ بشیم شاید بهتر نتیجه بده
راستی شما کدوم منطقه اهواز هستین ؟ چه سرعتی استفاده میکنی ? محدود یا نامحدود ؟ ، یک ماهه یا بلند مدت تمدید شده ؟
Last edited by Ostad AliReza; 07-12-2013 at 14:19.
78 تومان زیاده - البته سرعت خوبی هم میده - من الان دارم 45 تومان میدم واسه اینترنت مخابرات- اگر بتونم به یه طریقی ای دی اس ال 256 نامحدود پارس آنلاین بگیرم خیلی خوب میشه- اما نمیدونم چطور این کارو کنم آخه فیبر نوری در انحصار مخابرات هستش
--------
مودمم رو چند به خودم میفروشی آرش ؟
مگه با همون 45 تومن چقدر می تونی دانلود کنی؟؟؟؟؟ من با همین خط اگه بخوام می تونم ماهی 700 گیگ بگیرم
مگه شبی چقدر میخوای دانلود داشته باشی؟ در نظر داشته باش پارس مصرف منصفانه داره ولی همونش هم بهتر از مخابراته.
مودم هم دقیقا قیمت ندارم احتمالا حدود 140-130 بره. برای تو قابلی نداره بی تعارف هرچقدر خواستی میدم.
Last edited by arash59b; 07-12-2013 at 00:22.
دوستان اینترنت من چند روزه یه مشکلی پیدا کرده
از وقتی که واسه این ماه شارژ کردم از ساعت 12 شب تا 9 صبح فقط وصله ، بقیه روز 2تا چراغ رو مودم کلا خاموشن
اما شب که وصل میشه snr رو 6 میچرخه اما اینترنت خیلی عالی و بدون هیچ قطعیه
کسی همچین مشکلی نداره؟راه حل؟
از ضحی کیش میگیرم
6 یعنی مرز قطع و وصلی .
شما ببین downstream و upstream رو برات روی چند بستند
زنگ بزن بگو نویز خطم بالاست ، downstream و upstream رو کم کنید ، مشکلت حل میشه
Last edited by Ostad AliReza; 07-12-2013 at 02:30.
مودمو رو g.dmit بزار دیگه قطع نمیشه اما اگه میخوای خطت سرعتای بالا رو بکشه باید بری مخابرات منطقتون بگی خطت مشکل داره
آرش شما روی بیسیم داری اینقدر دانلود میکنی - من اگر بخوام بیسیم بگیرم باید یه رادیو مودم که قیمتشم بالاست (حدودا مبلغش چقدره الان؟) داشته باشم
با این اینترنت(پاس ماناماد) من 110 تا رو ثابت دارم و بترکونم ماهیانه با 100 گیگ کارم راه میوفته
پارس آنلاین تا سقف دانلود چقدر سیاست مصرف منصفانه گذاشته ؟
======================
از بابت مودم دستت درد نکنه آرش جان - خواستم ببینم قیمتش چجوریاست
قیمتش نو الان حدود 270 هست هرچند ممکنه ارزون تر هم شده باشه دست دوم هم می تونی 150-200 پیدا کنی
پارس انلاین تو سایتش توضیح داده برای 128 قکر کنم 20 گیگ و برای 256 هم 45 گیگ بود درست یادم نیست. بعد از اینکه این مقدار رو مصرف کردی سرعتت محدود نمیشه ققط برمی گرده به سرعت اصلیت.
الان خودتون که دارید با سرعت 800 -900 تا دانلود شبانه انجام میدید از اینترنت وایرلس پارس آنلاین استفاده میکنید ؟ یا از راصاد مارال ؟
من در حد ماهیانه 45 تومان میتونم چه اینترنته بیسیمی بگیرم که سرعتش بیش از 500 باشه ؟
راستی رادیو مودم دست دوم از کجا گیر بیارم ؟
===================
ذر حال حاضر با سرعت 100 تا در حال دانلود هستم - سرویس 1مگ نامحدود پاس ماناماد - فیبر نوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)