سلام دوستان
برا چک کردن گزارش مصرف اینترنت مخابرات باید تو چه سایتی لاگین کنم ؟
و آیا حتما باید از همون خطی که اینترنت مخابرات داره چک کنم یا از جای دیگه هم می تونم گزارش مصرف خط رو ببینم ؟
سلام دوستان
برا چک کردن گزارش مصرف اینترنت مخابرات باید تو چه سایتی لاگین کنم ؟
و آیا حتما باید از همون خطی که اینترنت مخابرات داره چک کنم یا از جای دیگه هم می تونم گزارش مصرف خط رو ببینم ؟
بدون شرح!!!
![]()
به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
خیر لازم نیست از هر خطی با اکانت خودتون میتونید
آخه این کارا چیه؟ حیف ایران نیست با ممالک کفر مقایسه بشه؟
سرعت 128 کاملا برای وبگردی،چک کردن ایمیل، دانلود، بازی آنلاین وهرکاری که فکر کنی کافیه. تازه حتی وقتی اونو با 7 نفر دیگه مشترکا استفاده میکنی باز هم سرعت زیاد میاری.
یادمه تو یکی از سایتا از قول یکی از مسئو***لین گفته بود. سرعت زیاد امنیت رو میاره پایین و مثلا احتمال ه-ک ووو بیشتر میشه! میخواستم بگم خودتی. مگر اینکه منظور امنیت یه چیز دیگه باشه که خودتون میدونید صلاح نیست من بگم![]()
Last edited by omid_zendegi; 06-12-2013 at 19:33.
برای باز شدن 2030 از مخابرات لرستان کمک گرفتند![]()
از زیرساخت نا امید شدن رفتن از لرستان پهنای باند بگیرن![]()
Last edited by Armani2; 06-12-2013 at 21:40.
sarcasm??????
پ ن پ............
Last edited by hamed_yazdani; 06-12-2013 at 22:13.
ویرایشش کردم. اما یک نفرو میشناختم که با "تیزبازی" خیلی ها رو درست کرد. چند سالی ازش خبر نداشتم. بعد فهمیدم بچه ش یسرطان خون گرفته. آی مخابرات: "چوب خدا صدا نداره، وقتی بخوری دوا نداره" از ما گفتن. حالا که ریشو قیچی دست شماست اما این کم فروشیا از گلوی "هیچکس" پایین نرفته. حالا شما بجای ما بفکر بالا رفتن سهام مخابرات و اینا باش اما یه روزی تقاص پس میدین. تو همین دنیا.
دقیقا همینطوره. مال مردم خوری تو همین جهان پا خوردن داره. "(مخابرات) از مکافات عمل غافل مشو، گندم از گندم بروید جو ز جو"
دقیقا همینه. نیازی به نفرین هم نیست هر کاری که ما انجام میدیم یه سری اثرات جانبی هم داره که اکثرا بهش اعتقاد ندارند.
کسی که پول حروم آورده سر سفره باید بدونه تاثیرش بصورت مثلا مریضی همسرش یا اعتیاد پسرش یا هرزگی دخترش یا سرقت اموالش و ... ظاهر میشه.
شاید بنظر این عادلانه نیاد چون اونا گناهی نکردند اما شما در نظر بگیرید یک راننده بی مبالات با سرعت زیاد رانندگی میکنه یا پزشکی که با پارتی بازی مدرک گرفته و داروی اشتباه تجویز کرده و جفتشون باعث آسیب دیدن یا حتی مرگ افرادی میشوند کسانی که مقصر نبودند اما از اشتباه دیگران متاثر شدند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)