تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 872 از 4105 اولاول ... 37277282286286886987087187287387487587688292297213721872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من افتادم نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس اعزام 1/4 . دوستان چطور جایی هست؟ سخت میگیرند؟ میان دوره داره؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام از دیروز چهار شنبه اومدیم مرخصی میان دوره اعزام اول اردیبهشت پادگان 02 نزاجا یه سوال: الان که اومدم خونه واسم یه برگه اعزام مجدد از نظام وظیفه اومده که من اردیبهشت اعزام نشدم و غیبت کردم!!! الان هم نوشته 3 ماه اضافه خدمت و تاریخ اعزام جدید هم نوشته اول تیر!!! این چه وضعشه؟!
    شما خدمت رو عقب يا جلو انداختي؟؟
    رفتي ثبت كني؟‌صبر كردي برگه سبز جديد واست بياد؟؟
    اين موضوع كاملا بستگي به خودت داره!
    من الانم برم پادگان 02 پذيرشم ميكنن مهم اينه كه شما سروقتش رفته باشي!

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان برگه اعزام من اومد 6/01 رفتم فرم تعجیل پر کردم امروز بنظرتون برج 4 میفتم ؟؟ لیسانس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

قوانین کسر خدمت در مناطق بد آب و هوا چطوره ؟!

شامل چه مناطقی میشه؟!

خدمت در مناطق دور از شهر سرباز شامل کسری میشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من افتادم نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس اعزام 1/4 . دوستان چطور جایی هست؟ سخت میگیرند؟ میان دوره داره؟
    سلام
    داداش متولد چه سال و ماهی هستی؟
    واسه بررسی تاریخ اعزام پرسیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

ما هم بالاخره بعد سه هفته آموزش اولین مرخصی رو گرفتیم و اومدیم خونه
    محض اطلاع دوستان در شرف اعزام به عنوان تجربه شخصی خودم عرض میکنم
    روز اول که رفتیم پادگان (25 ام) تقریبا سخت ترین روز بود
    اونم نه بخاطر اینکه از لحاظ رزمی بخوان اذیت کنن ! بلکه بیشتر بخاطر اینکه تجربه محیط نظامی رو اکثرا نداشتیم و اولین باری بود که میدیدیم شرایط خیلی فرق داره با بیرون
    و البته حرفای اولیه دژبانی که حسابی دید آدم به زندگی و خودش و همه چیز رو تغییر میده
    بعدشم اولین ناهاری بود که بهمون دادن و یادمه تقریبا همه بچه ها ظرفاشونو کامل خالی کردن تو سطل
    البته واقعا کارهای رزمی و مانورهایی که این روزهای اخیر ازمون میکشن خیلی خیلی بیشتر و سخت تر از روزهای اول هست ولی چون دیگه یه جورایی همه عادت کردیم راحت تر میشه انجام داد و تحمل کرد
    خلاصه تا 4-5 روز اول روزهای سخته که اگه تحمل کنی برای الباقی روزای آموزشت هم میتونی یه جوری بگذرونی
    البته خب تا جایی که من شنیدم بسته به اینکه کجا افتاده باشی هم فرق میکنه ولی سخت ترین جاها نیرو زمینی ارتش هست که میگن خیلی اذیت میکنن و اصطلاحا تو مخی زیاد میرن
    ولی ازین گذشته نکته جالب اینکه بچه هایی که روزهای اول فقط به ارشد ها زیر لفظی فحش و بد بیراه میگفتن الان موقع مانور شدن های دسته جمعی و انفرادی (منظور همون تنبه نظامیه) میخندن و تقریبا عین خیالشون نیست
    البته بیدار باش های صبح هم که جای خودشو داره ولی جالبه اکثر روزها من و خیلی از بچه ها خودمون قبل بیدار باش های نعره کشان اراشد (برپا برپا بـــــــــــــــــــر پــــــــــــــــــــــــ ا) بیدار میشیم و خیلی شیک پایین تخت در حال مرتب کردن تخت هستیم
    تنها چیزایی هم که تو این مدت من نتیجه گرفتم این بود که خدمت مخصوصا دوره آموزشی و مخصوصا روزای اولش یه آزمون سنجش صبر و تحمله
    و بعدش که بگذره و برگردی به عقب و فکرشو کنی میبینی هر اذیتی کردن بی دلیل نبوده
    خلاصه امیدوارم همه برو بچه های سرباز هم خدمتشون زودتر براشون بگذره
    ضمنا جالبه با اینکه روزای اول برای من و بقیه بچه های هم خدمتیم اصلا نمیگذشت ولی الان که نگاه میکنم میبینیم الکی الکی تقریبا یه ماه اش گذشت
    راستی از اونجایی که تو پادگان پر از انواع شایعات هست گول قول مرخصی و این چیزا رو نخورید چون اینجوری ضعف مرخصی نشون میدید و سخت تر میشه براتون

از این حرفا گذشته کسی خبری در مورد بازگشت خدمت به همون 18 ماه سابق نداره ؟
    آخه مثل اینکه زمزمه هایی داره ازش به میون میاد !
    ار اونورم دفترچه بیمه هامونو که دادن واسه بعضی ها 18 ماه اعتبار زده و واسه بعضی ها 24 ماه !
    Last edited by brothers000; 01-06-2012 at 09:18.

7. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متولد 68 ماه شهریور!
    شما هم اونجا اعزامید؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان برگه اعزام من اومد 6/01 رفتم فرم تعجیل پر کردم امروز بنظرتون برج 4 میفتم ؟؟ لیسانس
    بله امکانش زیاده

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

شما خدمت رو عقب يا جلو انداختي؟؟ رفتي ثبت كني؟‌صبر كردي برگه سبز جديد واست بياد؟؟ اين موضوع كاملا بستگي به خودت داره! من الانم برم پادگان 02 پذيرشم ميكنن مهم اينه كه شما سروقتش رفته باشي!
    من دقیقا 2 اردیبهشت که تو برگ سفید نوشته بود رفتم نظام وظیفه و بهم بلیط اتوبوس دادن همراه بقیه اعزام شدم! نه درخواست تعجیل دادم و نه تعویق! البته الان که زنگ زدم چند نفر دیگه هم واسشون این موضوع پیش اومده! الان چکار می تونم بکنم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با برگه سبز قبليت وبرگه سفيدت و برگه سبز جديدت برو سازمان نظام وظيفه.
    درست ميشه كلا.
    اگه تونستي حتما برو پليس + 10 و درخواست برگه سبز كن. ببين كدوماشه!
    اگه هميني هست كه درسته ؛ مشكلي نيست! اگه اوني هست كه اشتباهه بايد حتما بري درست كني. چون آخر خدمت حتما اگه مشكل وجود داشته باشه برگه سبز جديد ميخواد ( منظورم چاپ جديد از پليس10 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •