تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 872 از 946 اولاول ... 372772822862868869870871872873874875876882922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کسپر 45 عدد

باقی مانده

فایل ویدیو پس از اجرا یک فایل میسازه که کسپر ویروس میشناسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب اینجاست تو ویروس توتال کسپر با همین نام این فایل رو میشناسه ولی کسپر من با اسکن نشناخت

2. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یک برنامه به من معرفی میکنید بریزم تو فلش سیستم یکی از دوستام رو ویروس کشی کنم ؟ یک ویروس گرفته نه میزاره تو سایت انتی برن نه انتی بتونم دانلود کنم تنها انتی که تونستم دانلود کنم کمودو بود که نصبش کردم و نصب شد ولی اصلا کار نمیکرد .

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک برنامه به من معرفی میکنید بریزم تو فلش سیستم یکی از دوستام رو ویروس کشی کنم ؟ یک ویروس گرفته نه میزاره تو سایت انتی برن نه انتی بتونم دانلود کنم تنها انتی که تونستم دانلود کنم کمودو بود که نصبش کردم و نصب شد ولی اصلا کار نمیکرد .
    Emsisoft Emergency Kit

5. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

آقا پدرام باید تو بخش اورژانس سوال میکردی. اینجا جای معرفی آنتی ویروس و ابزار پاکسازی نیست.
    هر چی گرفتی قبل از اینکه بریزی روی فلش، فشرده اش کن تا پاک نشه.

7. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا پدرام باید تو بخش اورژانس سوال میکردی. اینجا جای معرفی آنتی ویروس و ابزار پاکسازی نیست.
    هر چی گرفتی قبل از اینکه بریزی روی فلش، فشرده اش کن تا پاک نشه.
    ممنون. ولی من که نتونستم مشگلش رو حل کنم. اوریا فری دانلود ونصب کردم حتی یک دونه ویروس هم نشناخت

ام سی سافت نمیتونستم دانلود کنم چون هم حجمش زیاد بود و هم طول میکشید دانلودش میخواستم سریع برم پیشش برای همین اوریا فری دانلود کردم .

خودش نود داشت گفت فقط 60 تا ویروس تو درایو c پیدا میکرد ولی نمیتونست پاک کنه .

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون. ولی من که نتونستم مشگلش رو حل کنم. اوریا فری دانلود ونصب کردم حتی یک دونه ویروس هم نشناخت

ام سی سافت نمیتونستم دانلود کنم چون هم حجمش زیاد بود و هم طول میکشید دانلودش میخواستم سریع برم پیشش برای همین اوریا فری دانلود کردم .

خودش نود داشت گفت فقط 60 تا ویروس تو درایو c پیدا میکرد ولی نمیتونست پاک کنه .

سلام

همینطور که جناب *Batman* فرمودند این مسائل باید در تاپیک مورد نظر مطرح بشه تا دوستان بهتر راهمنایی کنند....

به هر حال :

در مورد کومودو برای این سیستمها بهتره ابتدا از ابزار پرتابل COMODO Cleaning Essentials استفاده بکنید....

22 مگ

بریز توی فلش و ببر روی سیستم دوستت....آپدیتش هم که همون آپدیت CIS هست که میتونی از روی سیستمی که کومودو نصبه برداری یا از روی سایت کومودو آپدیتش را دانلود و آفلاین آپدیت کنی.

1-حتماً CCE را در حالت تهاجمی اجرا کن.... 2-بعد حتماً قطع پروسه های ناامن و ناشناخته با KillSwitch.. و 3-اتوران آنلایزر....4-بعد اسکن سریع...5-بعد تعمیر سریع....پایان. میتونید توی سیف مد ویندوز اینکارو بکنید.

دلم میخواد اینو توی یک سیستم الوده تست کنی ببین چی میشه.....

حتی اگر نتونستید CCE را آپدیت کنید به دلیل آلودگی سیستم یا هر چیر دیگری...، 22 مگ دانلود برای دریافت CCE که مشکل نیست.. دریافتش کنید و تا مرحله 4 انجام بدهید.... بعد اسکن را بزارید به عهده نود.
    Last edited by Jadda; 16-08-2013 at 23:38.

10. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

همینطور که جناب *Batman* فرمودند

.
    ممنون دوست عزیز من بهش گفتم همین اوریا رو اپدیت کنه و فول اسکن کنه ببینه چی میشه چون اوریا اپدیت نبود اگه باز چیزی پیدا نکرد . من میرم پیشش و همین کار هایی که گفتی رو انجام میدم .

بعد سیستم دوستم با چشم میشه فهمید ویروسیه ولی اویرا حتی یک دونه هم پیدا نکرد برام خیلی جالب بود. و راستی دوستم نود رو پاک کرد

اگه با همون کمودو پروتابل کارش حل شد براش کمودو انتی ویروس میریزم. یعنی انتی خالیش . یا براش 360 میریزم
    Last edited by pedram_01; 17-08-2013 at 00:02.

12. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون دوست عزیز من بهش گفتم همین اوریا رو اپدیت کنه و فول اسکن کنه ببینه چی میشه چون اوریا اپدیت نبود اگه باز چیزی پیدا نکرد . من میرم پیشش و همین کار هایی که گفتی رو انجام میدم .

بعد سیستم دوستم با چشم میشه فهمید ویروسیه ولی اویرا حتی یک دونه هم پیدا نکرد برام خیلی جالب بود. و راستی دوستم نود رو پاک کرد

اگه با همون کمودو پروتابل کارش حل شد براش کمودو انتی ویروس میریزم. یعنی انتی خالیش . یا براش 360 میریزم
    مرسی

اگر اویرا آپدیت نبوده ، بنابراین شناسایی نداشت. اپدیت کن درست میشه....

اینکه میفرمایید نود شناسایی داشت و در پاکسازی به مشکل میخورد. معمولا به دلیل این هست که چندین و چند پروسه فعال مخرب/ویروس فعال بوده و برای پاکسازی ابتدا باید این پروسه های فعال Kill و قطع بشن. اگر آنتی ویروس موفق به قطع کردن این پروسه های اکتیو نشه، پاکسازی صورت نمیگیره یا ناقص انجام میشه....علت اینکه دیسک نجات گاهی توصیه میشه یا پاکسازی در سیف مد، به همین دلیل هست تا پروسه های مخرب اکتیو نباشن. در غیر این صورت عمل پاکسازی حتی در صورت شناسایی با مشکل روبرو میشه.... البته بستگی به نوع و شدت آلودگی و قدرت قطع و دیلیت و کلین یک آنتی هم داره.(اینجا قدرت Kill کردن)

به خاطر این مسائل من توصیه کردم که حتماً با CCE (حتی آپدیت نشده) تا مرحله 4 را حتما انجام بدهید، تا تمامی پروسه های ناامن قطع بشن.... اگر از استارآپ هم خارجشون بکنید بعد با یک ریستارت سیستم و به دنباله اون اسکن با هر آنتی ویروس دیگری که روی سیستم دوستتون نصبه ، عملیات پاکسازی به راحتی انجام میشه.

پس قبل از پاکسازی در سیستمهای آلوده ، شرط اول قطع پروسه های ویروس است. و برای اینکه دوباره لود نشن حذف از استارتاپ.

قصد ما کمکه نه چیز دیگه!

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه طور ممکنه ویروسی شدن ایشون!{حتما از نسخه هایه پایین استفاده میکرده یا آنتی خاموش بوده یا آپدیت نبوده}
    اصلا نود تویه نسخه جدید مجال راه یافتن تویه سیستم رو به ویروس نمیده چه برسه که کار کنه و چه برسه که بیاد کاربر رو تویه خطر بندازه!

16. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چه طور ممکنه ویروسی شدن ایشون!....
    +1

احتمالا یه بی احتیاطی بوده.

====

دو نمونه:

رمز: 123
    Last edited by Jadda; 17-08-2013 at 00:52.

18. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •