بچه ها طرح آزاد 128 همون 2 گیگ هست؟
آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن به این صفحه
همانطور که می دانید مدتی است صفحه کنترل حساب اینترنتی وایمکس یک کد امنیتی تعریف کرده که همگام ورود به ecare باید آنرا وارد کنید ولی آنتی ویروس کسپر مانع از نمایش این کد در تمام مرورگرها می شود و عملا امکان ورود را ناممکن کرده است و جالب این است که برخی اپراتورهای وایمکس پیشنهاد حذف کسپراسکای را می دهند .در اینجا آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن این صفحه ارائه شده است
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل رسماً دزده.
من یکی دو بار بیشتر زنگ نزدم ولی راست میگی خیلی بد حرف می زنن. به قول شما دارن کاری می کنن که کسی نتونه اعتراض کنه. دو سه ماه پیش حجم منو خوردن زنگ زده بودم یارو می گفت خودت استفاده کردی و از این حرف ها. در حالی که مثل روز برای روشنه که چقدر استفاده می کنم یا چه برنامه هایی رو آپدیت می کنم یا .... . زیر بار هم نمی رفت الا و بلا می گفت خودت استفاده کردی.
این ماه هم نزدیک 500 مگم رو خوردن و منم زنگ نزدم. چون جوابشون که مشخصه و منم زیاد نیازی نداشتم شاید اگه داشتم هم بی مصرف باقی می موند
من ای دس اس ال دارم و وایمکس رو فقط به خاطر بی سیم بودنشه که استفاده می کنم. این تعرفه م تموم شه میام 128 و کمترین حجم ممکن. حیف پول که بریزی تو شکم اینا![]()
دوستان دوستان
این بحثا چیه آخه
فکر کنین میرین در مغازه شیر بخرید. مغازه دار میگه شیر نیومده. شما خرخره ی مغازه دار رو میگیرید یا توزیع کننده یا تولید کننده؟؟؟
این بیچاره های بینوایی که نشستن پشت اپراتور ایرانسل بندگانی هستن چو من.
فشار کاری و سر و کله زدن با کلی کاربر که توی هر شیفت عین ساعت رو باید حرف بزنن ، من باشم دیوونه میشم .
ولی خوب خیلی هاشون هستن که با آرامش جواب میدن.
و خودم با خیلی هاشون بحثم شده بود. چون راستش وقتی می بینم با توجه به اطلاعت من با جواب های بی مورد و مسخره میخوان منو راضی کنن ؛ حرصم میگیره.![]()
دوستان من هر وقت به چيز پي ان وصل ميشم مودمم ريست ميشه....چراغاش خاموش ميشن و بايد صبر كنم تا دوباره روشن بشه تا بتونم استفاده كنم......شما همچين مشكلي نداريد؟؟يعني مودم من خرابه؟؟
من همچین مشکلی ندارم از صبح تا شب هم یک سره با سا کس وصل هستم
سلام
مصرف این ماه منو زده 212083 .این دقیقا چقدر میشه ؟چجوری باید تبدیل کنم به مگ؟
منم با ساكس مشكلي ندارم...مشكلم با وي پي انه....
آقا این چه وضعشه خداییش.
امروز که ماه جدید شروع شده و حساب من هم در ظاهر فعال شده ولی عملاً هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه و پیغام میاد که حسابتون تموم شده و به صفحه ecare برید.
آیا ایرانسل هم قراره مثب مبین نت تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)