تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 872 از 1291 اولاول ... 372772822862868869870871872873874875876882922972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها طرح آزاد 128 همون 2 گیگ هست؟

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن به این صفحه
    همانطور که می دانید مدتی است صفحه کنترل حساب اینترنتی وایمکس یک کد امنیتی تعریف کرده که همگام ورود به ecare باید آنرا وارد کنید ولی آنتی ویروس کسپر مانع از نمایش این کد در تمام مرورگرها می شود و عملا امکان ورود را ناممکن کرده است و جالب این است که برخی اپراتورهای وایمکس پیشنهاد حذف کسپراسکای را می دهند .در اینجا آموزش طریقه معرفی کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به آنتی ویروس کسپراسکای جهت وارد شدن این صفحه ارائه شده است
    لینک دانلود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه وضعیه اینا درست کردن؟ انقدر بد صحبت میکنن آدم از وجود ایرانسل حالش بهم میخوره!!

سرعت دو مگ نامحدود من از 30 کیلوبایت بالاتر نمیره. زنگ زدم میگم مشکل دارم میگه باید بلند شی بری توی اون آدرسی که روز اول ثبت کردی تا باهات حرف بزنم! انگار وایمکس ای دی اس اله باید بشینی سر همونجایی که هستی! یا اینکه وسط روز بلند شی بری خونه بعد زنگ بزنی بگی من مشکل دارم!

این قانونه جدیده؟ یا انقدر گند زدن که خودشون گفتن کاری کنیم که کسی نتونه اعتراض کنه؟ سرویس وایمکس خوبیش به این هست که قابل نقل و انتقاله یعنی چی که باید توی همون آدرس بمونی؟

ضمنا من دوبار زنگ زدم هر دو اپراتور بی تربیت هم همین رو گفتن
    ایرانسل رسماً دزده.
    من یکی دو بار بیشتر زنگ نزدم ولی راست میگی خیلی بد حرف می زنن. به قول شما دارن کاری می کنن که کسی نتونه اعتراض کنه. دو سه ماه پیش حجم منو خوردن زنگ زده بودم یارو می گفت خودت استفاده کردی و از این حرف ها. در حالی که مثل روز برای روشنه که چقدر استفاده می کنم یا چه برنامه هایی رو آپدیت می کنم یا .... . زیر بار هم نمی رفت الا و بلا می گفت خودت استفاده کردی.

این ماه هم نزدیک 500 مگم رو خوردن و منم زنگ نزدم. چون جوابشون که مشخصه و منم زیاد نیازی نداشتم شاید اگه داشتم هم بی مصرف باقی می موند

من ای دس اس ال دارم و وایمکس رو فقط به خاطر بی سیم بودنشه که استفاده می کنم. این تعرفه م تموم شه میام 128 و کمترین حجم ممکن. حیف پول که بریزی تو شکم اینا

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان دوستان
    این بحثا چیه آخه
    فکر کنین میرین در مغازه شیر بخرید. مغازه دار میگه شیر نیومده. شما خرخره ی مغازه دار رو میگیرید یا توزیع کننده یا تولید کننده؟؟؟
    این بیچاره های بینوایی که نشستن پشت اپراتور ایرانسل بندگانی هستن چو من.
    فشار کاری و سر و کله زدن با کلی کاربر که توی هر شیفت عین ساعت رو باید حرف بزنن ، من باشم دیوونه میشم .
    ولی خوب خیلی هاشون هستن که با آرامش جواب میدن.
    و خودم با خیلی هاشون بحثم شده بود. چون راستش وقتی می بینم با توجه به اطلاعت من با جواب های بی مورد و مسخره میخوان منو راضی کنن ؛ حرصم میگیره.

5. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من هر وقت به چيز پي ان وصل ميشم مودمم ريست ميشه....چراغاش خاموش ميشن و بايد صبر كنم تا دوباره روشن بشه تا بتونم استفاده كنم......شما همچين مشكلي نداريد؟؟يعني مودم من خرابه؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان من هر وقت به چيز پي ان وصل ميشم مودمم ريست ميشه....چراغاش خاموش ميشن و بايد صبر كنم تا دوباره روشن بشه تا بتونم استفاده كنم......شما همچين مشكلي نداريد؟؟يعني مودم من خرابه؟؟
    من همچین مشکلی ندارم از صبح تا شب هم یک سره با سا کس وصل هستم

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مصرف این ماه منو زده 212083 .این دقیقا چقدر میشه ؟چجوری باید تبدیل کنم به مگ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم با ساكس مشكلي ندارم...مشكلم با وي پي انه....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این چه وضعشه خداییش.
    امروز که ماه جدید شروع شده و حساب من هم در ظاهر فعال شده ولی عملاً هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه و پیغام میاد که حسابتون تموم شده و به صفحه ecare برید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آیا ایرانسل هم قراره مثب مبین نت تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •