یه ترینر برا قسمت مستر لیگ نیست که بشه باهاش کاری کرد که مثلا تا به بازیکنی پیشنهاد دادی بیاد تو تیمت و ... .
یه ترینر برا قسمت مستر لیگ نیست که بشه باهاش کاری کرد که مثلا تا به بازیکنی پیشنهاد دادی بیاد تو تیمت و ... .
ویرایش سوم پچ لیگ دسته دوم انگلیس ساخت امیر و رضا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش جدید پچ PESEdit :
- اضافه شدن 13 تیم جدید به تیم های پچ قبلی (Nacional Montevideo, Belarus, Cyprus, Estonia, Georgia, Lithunia, FYR Macedonia, Benin, Burkina Faso, Gabon, Mozambique, Zambia, El Salvador)
- آپدیت لباس تیم ها
- لیگ دسته دوم آلمان قابل بازی در مسترلیگ (از طریق سوییچ کردن به Master League 2)
- آپدیت ترکیب تیم های بوندس لیگا
- اضافه شدن 2 چهره ی جدید و درست شدن چهره های زیادی از بازیکنان
- آپدیت آرم بعضی از تیم ها (Other Leagues ، اورتون و تاتنهام)
- آپدیت نقل و انتقالات ماه دسامبر لیگ انگلیس
لیست کامل تیم های اضافه شده:
SK Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Austria Wien, SK Rapid Wien, BATE Borisov, CSKA Sofia, Levski Sofia, APOEL FC, Debreceni VSC, Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv, FK Ventspils, FC Sheriff, C.D. Nacional Madeira, Steaua Bucuresti, FC Timisoara, FK Rubin Kazan, PFK CSKA, FK Partizan, FC Zürich, Al Ahly SC, Club América, C.D. Guadalajara, Estudiantes de la Plata, C.A. Independiente, Racing Club de Avellaneda, C.A. San Lorenzo, C.A. Vélez Sarsfield, S.C. Corinthians Paulista, Cruzeiro E.C., C.R. Flamengo, Fluminense F.C., Grêmio FBPA, Clube Atlético Mineiro, S.E. Palmeiras, São Paulo F.C., C.S.D. Colo-Colo, Liga de Quito, C. Nacional de Football, Kashima Antlers, Suwon Samsung Bluewings
Belarus, Cyprus, Estonia, Georgia, Latvia, Lithunia, FYR Macedonia, Benin, Burkina Faso, Gabon, Mozambique, Zambia, El Salvador
این هم تصویری از کل تیم های موجود در این پچ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی می ری داخل پوشه کیت سرور یه پوشه هست به اسم docs داخل اون یه فایل متنی هست به اسم uni کل شماره تیم ها رو توش نوشته
من کاری به نقل و انتقالات نداشتم نقل و انتقالات از طریق فایل dt0f.img اعمال میشه الان همه نقل و انتقالات درسته اشنایدر توی اینتر و روبن توی بایرن و بقیه مسائل که همش رو dt0f.img حل می کنه و حتی این ادیت فایل که ساختم با این مچ هست و باید این فایل 10-15 مگی رو داشته باشید البته من موقع ارائه پچ بصورت فشرده می ذارم که مستقیم توی مسیر خودش اکستراکت بشه و بازی شما رسما آپدیت بشه و بقیه مسائل غیر لایسنس رو هم توسط ادیت فایلی که حدود 3 روز تمام و بکوب روش زحمت کشیدم و دقیقا اسامی رو به حالت صحیح در آوردم و همینطور با استفاده از کیت سرور کلا به حالت لایسنس در میاد. یه سری gdb تیم های اروپایی رو کم دارم که ببینم می تونم این هفته گیر بیارم یا نه. امیدوارم که هر چه زودتر کارش تموم بشه البته با اپدیت بازی توسط کونامی پچ رو ارتقا میدم هماهنگ با آپدیت رسمی
فکر نکنم چنین چیزی باشه
من يه آپشن فايل ميخوام فقط برام اسم هارو درست بكنه
فقط همين هيچ چيز ديگه اي نميخوام
هست ؟
دوستان چند تاسوال
چرا تو كيت سرور ها پوشه اي به اسم GDB وجود نداره؟
ما چطوري فايلهاي GDB رو بريزيم تو بازي
وسوال اخر اينكه ايا GDB هاي 2009 pes رو ميشه تو 2010 pes هم ريخت؟؟؟؟؟؟؟
آره جیگر این 3 - 4 روز بکوب روی همین کار کردم برای پچ اینم بگم بازیکنان شاغل توی بوندس لیگا از دم جمع شدن توی 18 تیمی که توی other league b هست راستی این ادیت فایل رو بخوای استفاده کنی dt0f رو هم باید دانلود کنی برای مشکل لوگو ها هم باید توی پوشه img باید فولدری به اسم dt0f.img ایجاد کنی و لوگو ها رو بریزی توی اون
unnamed_2006 مال 128 هست unnamed_2007 مال 64 این bin فایل های لوگوهاست اینا رو با این اسامی کپی کن توی فولدر dt0f لوگو ها درست میشه کسانی که dt0f رو دانلود کردند به همین خاطر مشکل قاطی شدن لوگو ها رو دارن
آره این 3- 4 ورژن اخیر کیت سرور gdb رو ساپورت می کنه 9.13 رو دانلود کن دیگه
آموزش gdb رو گذاشته بودم توی تاپیک چند وقت پیشهمین چند پست بالاتر هم برای شهاب جان توضیح مختصر دادم که چطوری باید کار بکنی با gdb
نه اینکه نشه ولی فول ساپورت نمی شه فقط کیت ها میان شماره های پیراهن و اسم روی پیراهن ظاهر نمی شه چون مدلش رو کونامی عوض کرده قبلا 3 تا فایل وجود داشت یکی برای فونت نوشته بود یکی برای خود نوشته ها بود یکی هم برای شماره ها بود حالا توی 2010 اینار توی یک فایل png ادغام کرده واسه همینه که gdb فولدری که برای 2009 ساخته میشد خوب جواب نمیده فقط خود کیت ظاهر میشه
آقا اگه میشه لینک این unname ها رو بزارین ... ممنون
چرا این بازی رزولوشن 1280 * 1024 رو نداره؟ مانیتور من تو این رزولوشنی که نوشتم کار میکنه ولی این اصلا تو لیست تنظیماتش نیست.راهی یا اپدیتی براش هست؟
عزیز کافیه بعد دانلود dt0f.img بری یه فولدر با همین اسم بسازی بعد بری از داخل پوشه dt04.img دو تا فایل unnamed_22 و unnamed_23 برداری کپی کنی توی پوشه dt0f.img و بعد اسم unnamed ها رو به ترتیب به عدد 2006 و 2007 تغییر بدی لوگوها به حالت قبل بر می گردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)