سلام
اسپیلیتر دارید؟؟ شاید نویز خطتون بالا هست!
مودمتون را آپدیت کردین؟ دوستانی که با همین مودم مشکل داشتن بعد از آپدیت اکثرا مشکلاتشون رفع شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
اسپیلیتر دارید؟؟ شاید نویز خطتون بالا هست!
مودمتون را آپدیت کردین؟ دوستانی که با همین مودم مشکل داشتن بعد از آپدیت اکثرا مشکلاتشون رفع شده
مودم رو آپدیت کردم.
اسپلیتر هم روی خط دارم و فکر نمیکنم نویز بالا باشه(چون تلفن بیسیم نیست)
پس فعلا بهترین کار اینه که 1 مودم از 1 جایی جور کنی و امتحان کنی ببینی با اون خوب کار میکنه یا نه؟
اگه خوب کار داد که متوجه میشی که اشکال از asus602 هست ولی اگر اونم مشکل داشت احتمالا مشکل از سیستمت یا مخابرات یا خط تلفنتون یا خود شاتله.
منم دقیقا 2هفتس که این مشکل رو دارم !
الان به روزی 1-2 قطعی کاهش پیدا کرده که چراغ status یهو خاموش میشه
یه سری هم که سند و رسیو صفر میشه برای چند ثانیه که 5-6 بار پیش میاد در روز
قبلا به هیچ وجه اینجوری نبود . مودم هم آپدیت کردم
من از rapid دانلود میکنم زهرمار میشه 80مگ میگیره سند و رسیو 0 میشه !
لینکش رو بزارید ما هم دانلود کنیم(ترجیجا راپید) از بیکاری که بهتره درسته که نمیتونم نصبش کنم ...
دقیقا مشکل من !!!
شما هم مودمتون ASUS602 ؟
به پشتیبانی زنگ زدید مشکلتون رو بگید ؟
این مودم asus 602 چرا اینطوریه؟ هر روز یکی باهاش مشکل پیدا میکنه؟ نکنه با شاتل مشکل داره و خود شاتل خبر نداره! بابا این دیلینک که شاتل میگه باهاش مشکل نداره الان نزدیک به یه ساله دارم ازش استفاده میکنم (با شاتل)، قبلا هم با آی اس پی های دیگه ازش استفاده کردم، یه بار نشده از این مشکلات براش پیش بیاد! باید در معرفی asus602 به بچه های تاپیک که دنبال یه مودم خوب هستن،تجدید نظر کنیم!![]()
TPLINK رو فراموش نکن![]()
قبلا هم گفته بودم بله 602 دارم
نه به پشتیبانی هم زنگ نزدم
شاید زنگ بزنم ولی وقتی شما رو جواب کردن ....
مشکل از مودم و خط و اسپلیتر و... هم نیست چون من هم با یه ISP دیگه کار کردم هم تا دو هفته پیش عین آدم بود
منو باش به امید کیفیت شاتل کلی معطل شدم تا نوبتم بشه ... ( گل و بلبل)
آخه این انصاف ماهی 30 هزار تومان و این مشکلات برای 128 ؟![]()
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)