(ایندفعه سه باره) سلام
درسته با اون جمله (مهمترین فاکتور...) کاملا موافقم
پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که تو استان قزوین بهترین گزینه واسه ADSL (نامحدود) همین مخابرات هست.
موفق باشید.
![]()
(ایندفعه سه باره) سلام
درسته با اون جمله (مهمترین فاکتور...) کاملا موافقم
پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که تو استان قزوین بهترین گزینه واسه ADSL (نامحدود) همین مخابرات هست.
موفق باشید.
![]()
والا هم واسه وب گرديهم واسه دانلود ميخوام !
ولي دانلود هاي كم حجم !
حدود 2 گيگ ته ش !
شما چه سرعتي رو براي وب گردي پيشنهاد ميكنيد؟ ؟؟
سلام من تاپیکهای مربوط به ای اس پی ها رو خوندم و الان تا حدودی دستم اومده اما هنوز نمیدونم کدومشون بهتره چون تو هر کدوم بودن کسای که شاکی بودن از سرویس دنده شون !فکر میکردم داتک و پارس آنلاین خوب باشن اما الان میبینم که اونهام کم نیستن کسای که شاکی هستن! راجع به وایمکس ها هم خوندم ایرانسل و مبین نت رو اما تعداد صفحه هات بالاست و اکثرا فرومها به جاهای اشتباه میره و چیز بدرد بخوری نمیشه ازشون در آورد!
حالا من از بچه ها کمک میخوام که یک سرویس خوب بگیرم ,من حداقل 1 mbps نا محدود یا 20 تا 25 گیگ در ماه میخوام حالا سرعتش 2mbpsهم بود بهتره وایمکس یا ای دی اس ال بودنش فرق نداره اما میخوام با کیفیت باشه و دزد نباشه سرویس دهنده اش! میخوام حداقل ساعتی 700 مگابایت بتونم دانلود داشته باشم و هزینه ی یکسالشم یک میلیون یا کمتر یا حدود همین رقم بشه!
بازم ممنونم
سلام
فکر نکنم دو مگ نامحدود چه وایمکس چه ایرانسل باشه که سالی 1 میلیون باشه الان وایمکس ایرانسل 2مگ نامحدود ماهی 130 هست که ضربدر 12 میشه یک میلیون و 560 هزار 1560000 . ADSL هم 2 مگ نامحدود حدود 400 تومان در میاد. ADSL مخابرات هم که 2 مگ نمیده ماهی 70 - 80 تومان هست. سرویس های CRA هم 2 مگ نامحدود 70-80 است که دوستان راضی نبودند زیاد.
موفق باشید.
این سرویسهای cra داتک و پارس آنلاین یک به ده که هست یعنی دانلود رو حداقل 2mbpsچند میده ؟! چرا راضی نیستن؟! حالا یک به چهاراشون خوبه؟!
اونوقت این ایرانسل رو نا محدودهاش واقعا نامحدوده یا اونم کلک و بازیه؟! آی اس پی ها ی دیگه چی؟! واقعا نامحدود میدن یا اینکه مردم و گیر آوردن؟!
ایرانسل یعنی اگه یک سال رو ازش بگیری هیچ تخفیفی نمیده؟! و یا مودم مجانی یا یه حرکت تشویقی؟!
مخابرات دو مگا بی پی اس داره؟! چرا نمیده؟! با کارت نظام مهندسیم نمیشه گرفت؟! اونوقت این مخابرات محدوده یا نامحدود حجمش؟! اگه محدوده میشه حجم خرید؟!
![]()
راستش این ها رو باید در تاپیک همون آی اس پی ها بپرسید چون دوستان گفتند سرعت CRA خیلی پایین است.
ایرانسل هم این سایتش هست:
wimax.irancell.ir
مخابرات هم فکر نمی کنم 2 بده مخابرات تهران که نامحدوده. با کارت فکر کنم 512 نهایت بدند اما شما از مخابرات محلتون بپرسید شاید 2 مگ هم بتونید بگیرید.
موفق باشید.
من 512 ایرانسل نامحدود دارم سرعتش همیشه ثابت هست یعنی از 70 کیلوبایت پایین تر نمیاد بعضی اوقات بیشتر هم میشه ماهانه حدود 40 گیگ دانلود میکنم فکر نکنم محدود باشه
چرا بعضی اوقات مودم رو رایگان میده برا اشتراک 3 ماهه رو سایتش یه نگاهی بنداز
حتما منطقه رو چک کن که پوشش میده یا نه چون برای بعضی از مناطق پوشش ضعیف هست
سلام
اگه وبگردي معمولي باشه 128 هم جواب ميده
اما اگه سايتهاي ويديوي آنلاين و سايتهاي پرعكس باشه يه مقدار شايد كم بياره 128 نامحدود
به نظر من با اين اوصاف شما يه سرويس محدود از شركتها بگيري خوبه
مثلا 128 با 3گيگ حجم ماهيانه
هم سرعتش خيل بيشتر از نامحدوده (در حد 512 هست سرعت)
هم اگه شبا رايگان داشته باشه شما دانلودارو همرو ميزاري شب
ولي اگه بازم اصرار به نامحدود بودن داري 256 نامحدود مخابرات گزينه مناسبي ميتونه باشه براي شما
موفق باشيد
سلام
قبل از هر چيزي تحقيق اونم در منطقه مخابراتي خودتون
منطقه به منطقه سرعت و كيفيت سرويس ها فرق داره
ولي فكر كنم بتونيد سرويس 1مگ نامحدود با سالي 1ميليون گير بياريد
الان صبانت داره 2مگ نامحدود رو ميده ماهي 93 تومن كه 100درصد يكساله يه جا بگيريد تخفيفم ميدن ولي پيشنهاد من اينه اول كار يكساله نگيريد اول يه ماه از هر شركتي كه ميخوايد بگيريد ببينيد چطوره اگه خوب بود كه ادامه بديد اگه نبود هم بريد يه جا ديگه
ولي سرويسش شير 10 هست يعني سرعت دانلود يه سرويس 2مگ اگه كم فروش نكنن استانداردش ميشه 204 كه سرعت مناسبيه به نظرم
همه شركتها رو بررسي كنيد و حتما تحقيق هم بكنيد تا يه سرويس خوب گيرتون بياد
ضمن تشکر از شما لطفا بفرمائید آیا در قزوین اینترنت با محدویته یا نا محدود لطفا صفحه مربوط به آمار adsl رو از مودمت بزار ببینیم برای من rate اعمال شده 257 و 127 که در تصویر زیر مشهوده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 08-11-2011 at 22:45.
بچه ها میشه با adsl بیرون از خونه هم به اینترنت رفت؟
یعنی وایرلس باشه و بشه همه جا ازش استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)