تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 872 از 1042 اولاول ... 372772822862868869870871872873874875876882922972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من تستارو ديدم واقعا خوب عمل كرده مخابرات قزوين
    تهران الان تو محل خود ما 128 نامحدود مخابرات كه بايد سرعتش 16 باشه دوستام ميگن متوسط 10 هستش
    من از اون جهت عرض كردم
    وگرنه شما به نظرم خيلي هم خوبه سرويستون و سرعت خوبي داره
    سرويس محدود رو بايد با تحقيق گرفت
    بعضي شركتها شبا سرعت رو ميارن پايين و كاربر رو محدود ميكنن و بعضياشونم تغييري توش نميدن
    الان خود من صبانت دارم سرعت روز و شبم هيچ فرقي با هم نداره

در كل مهمترين فاكتور براي گرفتن سرويس اينترنت تحقيق هست . اونم توي محدوده و منطقه مخابراتي خودتون چون منطقه به منطقه فرق داره .
    شمام دست به سرويست نزن كه فعلا خيلي عالي داره جواب ميده
    (ایندفعه سه باره) سلام
    درسته با اون جمله (مهمترین فاکتور...) کاملا موافقم
    پس با این اوصاف نتیجه میگیریم که تو استان قزوین بهترین گزینه واسه ADSL (نامحدود) همین مخابرات هست.
    موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    اين كه به راحتي بدست مياد
    يك به ده يعني شير 10 هست و بين 10 نفر تقسيم ميشه
    سرعت دانلود يه سرويس 512 ميشه 512/10 كه ميشه 51 حدودا

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

سلام
    بايد ببينيد مورد استفادتون چيه
    اگه دانلود زياد انجام ميديد سمت مخابرات نريد
    اما اگه فقط واسه وبگردي و دانلودهاي كوچيك ميخوايد مخابرات گزينه مناسبيه

موفق باشيد

والا هم واسه وب گرديهم واسه دانلود ميخوام !
    ولي دانلود هاي كم حجم !
    حدود 2 گيگ ته ش !
    شما چه سرعتي رو براي وب گردي پيشنهاد ميكنيد؟ ؟؟

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام من تاپیکهای مربوط به ای اس پی ها رو خوندم و الان تا حدودی دستم اومده اما هنوز نمیدونم کدومشون بهتره چون تو هر کدوم بودن کسای که شاکی بودن از سرویس دنده شون !فکر میکردم داتک و پارس آنلاین خوب باشن اما الان میبینم که اونهام کم نیستن کسای که شاکی هستن! راجع به وایمکس ها هم خوندم ایرانسل و مبین نت رو اما تعداد صفحه هات بالاست و اکثرا فرومها به جاهای اشتباه میره و چیز بدرد بخوری نمیشه ازشون در آورد!

حالا من از بچه ها کمک میخوام که یک سرویس خوب بگیرم ,من حداقل 1 mbps نا محدود یا 20 تا 25 گیگ در ماه میخوام حالا سرعتش 2mbpsهم بود بهتره وایمکس یا ای دی اس ال بودنش فرق نداره اما میخوام با کیفیت باشه و دزد نباشه سرویس دهنده اش! میخوام حداقل ساعتی 700 مگابایت بتونم دانلود داشته باشم و هزینه ی یکسالشم یک میلیون یا کمتر یا حدود همین رقم بشه!
    بازم ممنونم

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تاپیکهای مربوط به ای اس پی ها رو خوندم و الان تا حدودی دستم اومده اما هنوز نمیدونم کدومشون بهتره چون تو هر کدوم بودن کسای که شاکی بودن از سرویس دنده شون !فکر میکردم داتک و پارس آنلاین خوب باشن اما الان میبینم که اونهام کم نیستن کسای که شاکی هستن! راجع به وایمکس ها هم خوندم ایرانسل و مبین نت رو اما تعداد صفحه هات بالاست و اکثرا فرومها به جاهای اشتباه میره و چیز بدرد بخوری نمیشه ازشون در آورد!

حالا من از بچه ها کمک میخوام که یک سرویس خوب بگیرم ,من حداقل 1 mbps نا محدود یا 20 تا 25 گیگ در ماه میخوام حالا سرعتش 2mbpsهم بود بهتره وایمکس یا ای دی اس ال بودنش فرق نداره اما میخوام با کیفیت باشه و دزد نباشه سرویس دهنده اش! میخوام حداقل ساعتی 700 مگابایت بتونم دانلود داشته باشم و هزینه ی یکسالشم یک میلیون یا کمتر یا حدود همین رقم بشه!
    بازم ممنونم
    سلام

فکر نکنم دو مگ نامحدود چه وایمکس چه ایرانسل باشه که سالی 1 میلیون باشه الان وایمکس ایرانسل 2مگ نامحدود ماهی 130 هست که ضربدر 12 میشه یک میلیون و 560 هزار 1560000 . ADSL هم 2 مگ نامحدود حدود 400 تومان در میاد. ADSL مخابرات هم که 2 مگ نمیده ماهی 70 - 80 تومان هست. سرویس های CRA هم 2 مگ نامحدود 70-80 است که دوستان راضی نبودند زیاد.

موفق باشید.

5. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

این سرویسهای cra داتک و پارس آنلاین یک به ده که هست یعنی دانلود رو حداقل 2mbpsچند میده ؟! چرا راضی نیستن؟! حالا یک به چهاراشون خوبه؟!

اونوقت این ایرانسل رو نا محدودهاش واقعا نامحدوده یا اونم کلک و بازیه؟! آی اس پی ها ی دیگه چی؟! واقعا نامحدود میدن یا اینکه مردم و گیر آوردن؟!

ایرانسل یعنی اگه یک سال رو ازش بگیری هیچ تخفیفی نمیده؟! و یا مودم مجانی یا یه حرکت تشویقی؟!

مخابرات دو مگا بی پی اس داره؟! چرا نمیده؟! با کارت نظام مهندسیم نمیشه گرفت؟! اونوقت این مخابرات محدوده یا نامحدود حجمش؟! اگه محدوده میشه حجم خرید؟!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سرویسهای cra داتک و پارس آنلاین یک به ده که هست یعنی دانلود رو حداقل 2mbpsچند میده ؟! چرا راضی نیستن؟! حالا یک به چهاراشون خوبه؟!

اونوقت این ایرانسل رو نا محدودهاش واقعا نامحدوده یا اونم کلک و بازیه؟! آی اس پی ها ی دیگه چی؟! واقعا نامحدود میدن یا اینکه مردم و گیر آوردن؟!

ایرانسل یعنی اگه یک سال رو ازش بگیری هیچ تخفیفی نمیده؟! و یا مودم مجانی یا یه حرکت تشویقی؟!

مخابرات دو مگا بی پی اس داره؟! چرا نمیده؟! با کارت نظام مهندسیم نمیشه گرفت؟! اونوقت این مخابرات محدوده یا نامحدود حجمش؟! اگه محدوده میشه حجم خرید؟!

راستش این ها رو باید در تاپیک همون آی اس پی ها بپرسید چون دوستان گفتند سرعت CRA خیلی پایین است.
    ایرانسل هم این سایتش هست:

wimax.irancell.ir

مخابرات هم فکر نمی کنم 2 بده مخابرات تهران که نامحدوده. با کارت فکر کنم 512 نهایت بدند اما شما از مخابرات محلتون بپرسید شاید 2 مگ هم بتونید بگیرید.

موفق باشید.

8. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من 512 ایرانسل نامحدود دارم سرعتش همیشه ثابت هست یعنی از 70 کیلوبایت پایین تر نمیاد بعضی اوقات بیشتر هم میشه ماهانه حدود 40 گیگ دانلود میکنم فکر نکنم محدود باشه

چرا بعضی اوقات مودم رو رایگان میده برا اشتراک 3 ماهه رو سایتش یه نگاهی بنداز

حتما منطقه رو چک کن که پوشش میده یا نه چون برای بعضی از مناطق پوشش ضعیف هست

10. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

والا هم واسه وب گرديهم واسه دانلود ميخوام !
    ولي دانلود هاي كم حجم !
    حدود 2 گيگ ته ش !
    شما چه سرعتي رو براي وب گردي پيشنهاد ميكنيد؟ ؟؟
    سلام
    اگه وبگردي معمولي باشه 128 هم جواب ميده
    اما اگه سايتهاي ويديوي آنلاين و سايتهاي پرعكس باشه يه مقدار شايد كم بياره 128 نامحدود
    به نظر من با اين اوصاف شما يه سرويس محدود از شركتها بگيري خوبه
    مثلا 128 با 3گيگ حجم ماهيانه
    هم سرعتش خيل بيشتر از نامحدوده (در حد 512 هست سرعت)
    هم اگه شبا رايگان داشته باشه شما دانلودارو همرو ميزاري شب

ولي اگه بازم اصرار به نامحدود بودن داري 256 نامحدود مخابرات گزينه مناسبي ميتونه باشه براي شما
    موفق باشيد

بازم ممنونم
    سلام
    قبل از هر چيزي تحقيق اونم در منطقه مخابراتي خودتون
    منطقه به منطقه سرعت و كيفيت سرويس ها فرق داره
    ولي فكر كنم بتونيد سرويس 1مگ نامحدود با سالي 1ميليون گير بياريد
    الان صبانت داره 2مگ نامحدود رو ميده ماهي 93 تومن كه 100درصد يكساله يه جا بگيريد تخفيفم ميدن ولي پيشنهاد من اينه اول كار يكساله نگيريد اول يه ماه از هر شركتي كه ميخوايد بگيريد ببينيد چطوره اگه خوب بود كه ادامه بديد اگه نبود هم بريد يه جا ديگه
    ولي سرويسش شير 10 هست يعني سرعت دانلود يه سرويس 2مگ اگه كم فروش نكنن استانداردش ميشه 204 كه سرعت مناسبيه به نظرم

همه شركتها رو بررسي كنيد و حتما تحقيق هم بكنيد تا يه سرويس خوب گيرتون بياد

12. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گرفتم نتیجه اینجوری شد:

الان تقریبا یکی دو ماهی میشه که بین 30 تا 40 هست.که میانگین رو 35 هست.

اشتراک 3ماهه 42 تومن 256k.
    ضمن تشکر از شما لطفا بفرمائید آیا در قزوین اینترنت با محدویته یا نا محدود لطفا صفحه مربوط به آمار adsl رو از مودمت بزار ببینیم برای من rate اعمال شده 257 و 127 که در تصویر زیر مشهوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ak313; 08-11-2011 at 22:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها میشه با adsl بیرون از خونه هم به اینترنت رفت؟
    یعنی وایرلس باشه و بشه همه جا ازش استفاده کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •