تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 872 از 1137 اولاول ... 372772822862868869870871872873874875876882922972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت S a r a 2 7 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره عربیش خیلی چرته ! واسه عربی چه کتابی سراغ دارین ؟
    ایــاد فیلی کتاب جامع و پرمحتواییه منتــها : 1- حجمش فوق العاده زیاده [ البته صفحه آرایی نامناسب و حجیمش هم مزید بر علت ـ درمورد حجم زیادش ] 2- مطالب اضافی هم داره که بدرد کنکور نمیخوره و بیخود ذهن آدم رو درگیر میکنه

ولی خب در نهایت بنظرم یه نگاه بهش بندازین اگه دنبال یک منبع کاملی هستین میتونه گزینه خوبی باشه .

2. این کاربر از S a r a 2 7 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ایــاد فیلی کتاب جامع و پرمحتواییه منتــها : 1- حجمش فوق العاده زیاده [ البته صفحه آرایی نامناسب و حجیمش هم مزید بر علت ـ درمورد حجم زیادش ] 2- مطالب اضافی هم داره که بدرد کنکور نمیخوره و بیخود ذهن آدم رو درگیر میکنه

ولی خب در نهایت بنظرم یه نگاه بهش بندازین اگه دنبال یک منبع کاملی هستین میتونه گزینه خوبی باشه .

من هنوز لایه عربی رو وا نکردم . پس وقت واسه یک کتاب پر حجم با مطالب اضافی ندارم . یه کتاب باشه که بشه حداقل 50 زد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود برشما
    بچه ها کسی شیمی3 جدید بهمن بازرگانی رو دیده؟؟؟؟که میگن 2جلد شده حقیقت داره؟؟کسی دیده یا خریده؟؟لطفان بگین!!

یه سوال برا دوران جمع بندی کسی کتب همایش نشر دریافت دیده یا داشته یا داره(!) کتب مفیدی هستن برا جمعبندی؟؟؟؟مثلا کتاب شیمی نوشته مصلایی یا .....؟؟؟؟؟؟؟

سپاس...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض پست جامـع کتاب دیـفرانسیل - قسمت اول

ســـلام همگی
    برای آموزش و تست دیفرانسیل پیشنهادتون چیه ؟
    -اگه قبلا جواب داده شده به این سئوال ببخشید چون من عجله دارم و نمیتونم این همه صفحه رو بگردم ، بازم ببخشید -

خواهرم سلام ...

در مورد کتاب های دیفرانسیل پیشنهاد و تنوع بسیار زیاده . ولی من سعی می کنم یه خلاصه ای رو خدمتتون عرض کنم . هرچند شاید خیلی زود نباشه ...

اول کار یه سفارش عمومی بکنم . سعی کنید هر کتاب کنکوری رو که میخرید « چند پارامتر » رو توش خوب بررسی کنید . یعنی کتابی رو مبنای کارتون قرار بدید که بتونه این چندتا رو داشته باشه . البته شما که استاید ولی واسه بقیه دوستانم محض یاداوری لیست وار میگم :

(دقت کنید لزوما نباید کتابی همه اینا رو داشته باشه ولی خب هر چه تعداد بیشتری رو پوشش بده ، خب به استاندارد و راندمان بالا نزدیک تره قاعدتـا)

1 - آموزش مفهومی و پله پله در خلال پوشش کامل مطالب

2 - شاملیت کتاب از نقطه نظر سوالات و تمرینات و تستای گوناگون مشروط به حرکت در راستای سوالات کنکور

3 - وجود جواب های بسط داده شده که امروزه تحت عنوان هرز* " پاسخ تشریحی " میبینم ...

* : تو یه پست دلیل گفتم چرا این عبارت هرز شده ...

4 - سنخیت سطح کتاب با سطح علمی شما در زمان خرید و سطح نهایی شما در زمان کنکور

خواهر عزیز شما و بقیه دوستان تو هر کتابی سعی تون بر این باشه که این موارد رو بررسی کنید . همونطور که گفتم الزامی نیست که یک کتاب همه رو داشته باشه . به عنوان نمونه از کتابی که مشخصا اسم " آموزش" روش هست ، انتظار وجود طیف وسیعی از تست رو نباید داشت . به هر حال دیف هم مستثنا نیست . من کتابای رو که چندین ساله لیاقت و شایستگی اعتماد کردن رو گرفتن و هم چنین تونستن داوطلبان چند سال اخیر رو ارضا کنن ، بهتون پیشنهاد میدم . برای هر چه کاربردی کردنش هم ، هر 4 پارامتر بالا رو برای هر کتاب از دید خودم و سالها تجربه دوستانم خدمتتون عرض میکنم . خب شروع میکنیم :

کتاب اول :

کتابْ کلاس دیفرانسیل « نشر رمزینه »

1 - به معنای واقعی کلمه دارای آموزشی مبسوط و کامل و شامل و مانع . باور بفرمایید هر آنچه از حساب دیفرانسیل لازمه تو این کتاب هست . در ضم این کتاب رضایت دانش اموزان بسیار زیادی رو طی این چند سال اخیر گرفته . نمیدونم خبر دارید یا نه ولی تو پسرای این فروم این مشهور ترین کتاب حساب دیفرانسیل هست . توضیح زیادی وقت زیادی میخواد که متاسفانه نیست ! ولی خلاصه این که اموزش خوب مطالبش ، شهره ی خاص و عامه ...

2 - این کتاب وظیفش وجود مقادیر متنابهی از همه تیپ تست های مشهور دیف کنکور نیست ! و انسان عاقل هم همچین توقعی نداره ازش چون اصولا کتاب تست نیست ! یعنی کتاب در اصل به آموزش صحیح و اصولی مطالب پرداخته . البته تست هم داره ؛ نزدیک 600 تست (یه وقت نگید 800 تا که دلخور میشم ! گرفتید دیگه ؟!) اما حتی همون اندازه تستی که داره با ارزش و در راستای کنکور و در سطح کنکور (و کمی بالاتر) هست .

3 - پاسخ این کتاب تشریحی واقعی هست . شیره مالوندن و الکی هم چی ؟ نیست . در این مورد توضیح دادن یه پا توهینه به کتاب ...

4 - اما مورد چهارم و مخاطبان این کتاب :

الف - در حالت عام و از دید غیر تخصصی : همه اقشار دانش اموزی ( از زیر صد گرفته تا 5 درصدیا )

ب - در حالت خاص : دانش آموزان متوسط به بالا

حالا چرا این تقسیم بندی رو کردم ؟ دانش آموزان ضعیف و متوسط به پایین تو گرفتن مطالب این کتاب در برخی موارد به مشکل بر میخورن ولی بی نصیب نیستن و یه چیزایی رو کاسب میشن . واسه همین هر کی اندازه توانش ازش بهره میگیره . ولی کتاب بازده 100 درصد رو فقط برای کسایی که درس خونن ، باهوشن ، ریاضیاشون خوبه کلا و .. هستش .

----------------------------------------------------------------------------

کتاب دوم :

دیفرانسیل « نشر خیلی سبز »

1 - کتاب ذاتـا آموزشی نیست و بلکه صرفا تستی هست و در نتیجه انتظار آموزش رو هم نمیشه داشت .

2 - تست هایی از این کتاب که نسبت به بقیه تست ها آسون ترن یه کوچولو از کنکور سخت ترن ( دیگه خودت حدیث مفصل بخوان!). بعد اینکه گونه غالب ، به مقدار نسبتا زیادی سختتر از دیف کنکور هستن . و تعدادی (که کم هم نیست) شدیدا بالاتر از سطح کنکوره .دقت کنید که منظورم دقیقا سوالات فضایی ش نیست) . پس وجود تست گلابی جاگذاری یا معمولی رو بیخیال شید .

3 - واقعا ، از نهایت وجودم میگم ، قسم میخورم که تو عمرم از نظر پاسخ تشریحی ، کتاب به این داغونی ندیدم ! تو این مورد خاص حالتون از کتاب به هم میخوره . جدا خیلی بده . اصلا توضیحی مبنی بر تشریح وجود نداره . حدود پارسال چند هفته با دکتر نصری درگیر بودیم و قول تغییر این پاسخارم گرفتم با کلی نامه تخصصی . یه زحمت بکشید PDF رو دانلود کنید از سایت رسمی ...

4 - سطح کتاب در حالت جنرال بالاتر از کنکوره و کسایی که در تیررس این کتاب هستنن ، دانش اموزای مدارس برتر ، کسایی که قبلا چندین کتاب دیف رو خودندن و کاملا بر مباحث تسلط (اونم ضد کاذبش) دارن می باشن ! کلا سهامی خاصه ...

یه نکته مهم :

الان پیش خودتون میگید کتاب بدیه ، نه ؟! اما این از اون نتیجه گیریاس . الان وقتش نیست من بگم کجا مقایسه درسته کجا غلطه و اینا ولـی شما فقط به این 4 مورد دقت کنید و زیاد سعی نکنید هی برچسپ بزنید . ( البته اینو به همه دوستان میگم )

ببینید در این که چون پاسخاش تشریحی نیست یه نقطه ضعفه شکی نیست . این چیزیه که موئینی هم قبول داره . ولی باور کنید این کتاب تخصصی نوشته شده و مخاطب و مطالب خودشو داره ( تا جایی که من شخصا میگم این کتاب واسه به رخ کشیدن توانایی مولف نوشته شده ) خلاصه اینکه این کتابم مشتری خودش رو داره و سوالاش تو هر کتابی نیست ! ولی عمومیت کتاب اصلا برقرار نیست !

-----------------------------------------------------------------------------

کتاب سوم :

حساب دیفرانسیل « نشر الگو »

1 – اگه کسی این کتابو خونده (و یا حتی دیده) درک میکنه که این کتاب آموزش تفصیلی نداره . اشتباه برداشت نکنید ! نگفتم ناقصه یا کامل نیست . فقط گفتم همه مطالب مورد نیاز رو به صورت تقریبا خلاصه میگه و کارش رو تو حل تست ها پیاده میکنه . به عبارت دیگه مولف به آموزش مفصل و درس نامه ای اعتقادی نداره و اموزش کارا رو در تست ها می بینه ...

2 – این کتاب از دید من و بقیه دوستان وظیفش ( که همون فهم صحیح مفاهیم و القای قدرت حل سوالات حساب دیفرانسیل هست ) رو در تست ها به نمایش میذاره . یه جور دیگه : کتاب بر تست بنا شده . یه جور دیگه : مولف کار اعظمش رو طرح تستهای خوب و مفهومی و در طیف وسیعش دونسته ؛ نه در درس نامه های جامع و تفصیلی . بدیهیه که چون این قسمت ، قسمت اصلی و اصطلاحا مخ و بدنه کتابه ، خوب چکش خورده و میشه روش حساب کرد . پس نتیجه اینکه از لحاظ تست کتاب نمره بالایی میگیره .

3 – پاسخ تشریحی کتاب خوبه . توضیح زیادی نمیخواد دیگه ! ولی اگه خواستید بدونید منظورم از این "خوب" مبهم چیه ، باشه میگم الان ... ببینید این همه مقایسه های من ، همش روی نسبیت بنا شده . در همین مورد پاسخ تشریحی الگو هم همینطوره . این کتاب هر چند پاسخاش کمی پایینتر از کتابای مثل فار و رمزینه ست اما در مقایسه با اندیشه فائق و خیلی سبز معرکس . پس من بهش میگم خوب . چرا ؟ چون واقعا کار یه دانش اموز متوسط رو راه میندازه و اون حدی که وظیفش بوده گفته . در کل پاسخاش استانداره ...

4 – سطح این کتاب واقعا برای خیل عظیمی از دانش آموزاس . واقعا اکثریت رو راضی میکنه . اکثر کسایی که دیدم از کار مهرداد کیوان طراح سوالات دیف (و قبلا گسسته و تحلیلی و دیف) آزمون های 10 سال اخیر گزینه 2 ، راضی بودن .

نکات متفرقه :

نقاط ضعف این کتاب به نظر من یکی این هستش که تستا رو طبقه بندی نکرده . لازم به توضیح تاثیرات مثبت طبقه بندی تست ها هم که نیست . یکی دیگه این که این درس نامه های کوتاه شاید ، شاید همه رو راضی نکنه . هر چند تعداد این دسته کمه ولی خب ... بگذریم . چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه الان در موردش ...

-----------------------------------------------------------------------

حدود 7 کتاب دیگم هست که در اولین فرصت واستون خلاصه وار توضیح میدم . امیدوارم در پایان این مجموعه بتونم همه دوستامو ( از جمله S a r a 2 7 4 ) که تو انتخاب کتابای دیفرانسیل دچار شک هستند کمکی کرده باشم ...

.
    Last edited by mineworld; 30-01-2012 at 23:48.

6. 8 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

درود برشما
    بچه ها کسی شیمی3 جدید بهمن بازرگانی رو دیده؟؟؟؟که میگن 2جلد شده حقیقت داره؟؟کسی دیده یا خریده؟؟لطفان بگین!!

یه سوال برا دوران جمع بندی کسی کتب همایش نشر دریافت دیده یا داشته یا داره(!) کتب مفیدی هستن برا جمعبندی؟؟؟؟مثلا کتاب شیمی نوشته مصلایی یا .....؟؟؟؟؟؟؟

سپاس...
    من دارم . اون شیمی پیش هست که دو جلده !

8. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

کتاب اول :

کتابْ کلاس دیفرانسیل « نشر رمزینه »
    دوست عزیز من ده استاد دارم خیلی راضیم . رمزینه رو هم دیدم خوشم نیومده . الان کدوم بهتره به نظر خودت ؟

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

دوست عزیز من ده استاد دارم خیلی راضیم . رمزینه رو هم دیدم خوشم نیومده . الان کدوم بهتره به نظر خودت ؟
    مطمئنا" خوندن كتابي كه شما باهاش راحت تري بازده ي بيشتري داره از خوندن كتابي كه علاقه اي بهش نداري، درسته؟
    ولي از يه طرفم بايد حواست به معايب كتابت باشه! يكي از دوستام پارسال دقيقا عين شما راضي از ده استادش درسشم خيلي خوب ولي درصد رياضي كنكورش 30! كه البته از ديف بيشترين ضربه رو خورد
    نميگم كتابتو عوض كن، ده استادو بخون ولي خودتو محدود به ده استاد نكن

11. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود برشما

سپاس...
    تفاوتی با ورژن قبلیش نداره
    فقط میشه گفت که تست های تالیفی بیشتری مخصوصا در مبحث استوکیومتری داره

13. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من رشته تجربیم
    یه کتاب میخوام واسه آموزش که مبحث کاربرد مشتق و مشتق و حد و پیوستگی رو خوب آموزش بده
    بچه های ریاضی بین کتاباتون کدوم رو پیشنهاد میکنید که اتین قسمت ها رو خوب توضیخ داده باشه ؟

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

معارف نشر الگو بهتره يا خيلي سبز ...( بين اين دو تا )
    _____
    براي اينكه ادبيات رو مبحثي بخونم بايد چند تا كتاب بگيرم (از هر مبحث يكي بگيرم ) ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •