به نظر من ماهیت خطرناکی ندارند و یک تروجان دانلور هستند،یعنی تروجان دانلود می کنن![]()
به نظر من ماهیت خطرناکی ندارند و یک تروجان دانلور هستند،یعنی تروجان دانلود می کنن![]()
به نظر من ویروس خطرناکیه.
وقتی اویرا و جی دیتا که ضریب اشتباهات پایینی دارند و درصد شناسایی این دو نرم افزار از بقیه بیشتره و این فایل رو ویروس شناختند صد در صد ویروس خطرناکیه. اصلا نمیشه به دیتا بیس 21 ساله ی جی دیتا اعتماد نکرد.تا اونجا که من میدونم جی دیتا با تجربه ترین شرکت در حوضه ی امنیته.
قرار دادن ویروس و ... در انجمن ممنوع هست. تنها در تاپیک زیر با مقررات مجاز هستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل بالا چون مشخص نیست مخرب هست یا نه احتیاج نیست ویرایش کنید.
برای دفعات بعد دقت کنید.
ممنون
سلام دوستان
من جدیدا kis 11 رو بر روی سیستمی که آلوده به تروجان قدیمی RECYCLE و اتوران هستش نصب کردم و نرم افزار کاملا آپدیت هم شد. اما اصلا تروجان هارو شناسایی نکرده و با اسکن هم چیزی نشون نداده. در حالی ک نسخه 2010 که قبلا داشتم، اصلا این مشکل رو نداشت! به نظرتون مشکل از کجاس؟!![]()
سلام.
دوست عزیز.
چون مشکل شما به الوده بودن ویندوز مربوط میشه
بهتره مشکل خود را در این انجمن اورژانس سیستم های الوده
لینک انجمن.مطرح کنید دوستان شما بزرگوار را به هر نحوی یاری میکننید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام.
ممنون بابت راهنماییتون! برای این اینجا مطرح کردم که به نظرم کاملا عجیب اومد که این آنتی ویرووس جدید و آپدیت، این تروجان ها رو که قدیمی هم هستند شناسایی نمیکنه! والا اون بخشی که مربوط به پاک کردن سیستم میشه، بله حق با شماست محلش همون تاپیکیه که گفتید! در این مود نظری ندارید؟ موردهای مشابه مشاهده شده در رابطه با این آنتی ویروس؟
سلام.
دوست عزیز شما بهتره
این برنامه را دانلود و اپدیت کنید.
رایگانه و نیازی نیست با سریال ریجستر کنید چون گارد ان فعال و باعث اختلال میشود.
لینک دانلود.اما باز مشکل ویروسی بودن را باید در تایپیک مورد نظر مطرح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام :
سی دی نجات کاسپر با آخرین آپدیتهای مورد نیاز
CODE][کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
سلام
می خواستم بدونم که ایا امکان دارد که کسپر را در یک سیستم که سرور هست نصب کرد و به بوسیله اون کلاینت ها را کنترل نمود و اسکن کرد؟
اگر جواب منفی هست شما چه راه حلی را پیشنهاد میدی؟
ممنون
سلام
نیم ساعت پیش یه دفعه کسپر یه پیغام قرمز داد. اصلاً نفهمیدم چی شد:
الان دوباره ارور داد!
چیکار کنم؟
![]()
Last edited by afshin b; 04-01-2011 at 18:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)