سلام به همه دوستان و خسته نباشید .راستش من یکسال پیش تو این سایت ثبت نام کرده بودم و اصلا" نمیدونم چی شد دیگه داخل سایت نیومدم و همین الان که داشتم تو گوگل سرچ میکردم درمورد افت سرعت اندیشه دوباره این سایت و پیدا کردم اومدم ثبت نام کنم دیدم سر اسم کاربری میگه این اسم قبلا" انتخاب شده پسورد رو که دادم دیدم مال خودمه .راستش خوب شد که دوباره این سایت و پیدا کردم به همتون هم خسته نباشید میگم . در مورد شرکت اندیشه الان یکسالی هست که سرعتهاش افتضاء شد حقیقتا" من سال قبل با اینترنت 128 چیزی حدود 230 تا 250 کیلوبایت دانلود میکردم یعنی اندیشه چیزی حدود 2 مگ بهم میداد بعد از ان ت خ ا بات سرعت اومد پایینتر بازم راضی بود 180KB البته همون 128 نامحدود ماهی 40 هزار تومن . تا الان که ماه پیش همون 128 نامحدود رو داشتم ماهی 15500 تومن ولی سرعت مابین 30 تا 40 میچرخید تا که یکی از دوستان گفت این ماه محدود بگیر ببین چطوریه البته ماه قبل دقیقا" از زمانیکه سرویس آپدیت شد یهو سرعت 120 تا 130 کیلوبایت دیدم اگه اینطور باشه یکی دو روزه تموم میشه 256 نامحدود گرفتم سرعت یکی دو روز اول همونطور بود الان زمان شروع دانلود 80 یا 90 هست زمانیکه ثابت میشه بین 50 تا 60 دیگه بالاتر نمیره با وجود اینکه قطع و وصل میشه بیشتر اوقات به پشتیبانیشون اطلاع دادم مثل همیشه که انگار همش طلبکارن و میخوان آدمو پاره کنن و هیچوقت جوابشون آدمو قانع نمیکنه اینطور جواب دادن :
^^^^با سلام. مشترک گرامی، در حال حاضر از سوی شرکت اندیشه سبز خزر هیچ مشکلی برای شما و سایر مشترکین عزیز وجود ندارد و یوزر شما به مدت 09:30:18 ساعت است كه قطع نشده است. پایین آمدین کیفیت اینترنت هیچ ارتباطی به پایین آمدن قیمتها نداشته و شرکت اندیشه سبز خزر، همان سرویسی را ارائه می کند که در ماهای پیش ارائه می کرده است. اختلال در روز های گذشته به دلیل مشکل در مسیرهای بین المللی و قطع شدن فیبر نوری از ورودی قزوین به استان گیلان بوده است. اما همچنان بعضی از مسیر های بین المللی با اختلال مواجه هستند. در مورد سرویسهای نا محدود، صحیح اشاره نمودید. به دلیل استفاده از ترافیک بالا به صورت مداوم در سرویسهای نامحدود نمی توان از سرعت تشویقی بیش از پهنای باند ارائه شده به مشترک استفاده نمود، اما در سرویسهای محدود این امکان وجود دارد. سرویس های نامحدود دارای سرعت تشویقی کمتری نسبت به سرویس با حجم محدود می باشد. در صورتی که حجم دانلود پایینی دارید می توانید با انتخاب سرویس های با حجم محدود از مزایای سرعت بالا برخوردار شوید. با سپاس، اندیشه سبز خزر^^^
اینم جوابشون از همگی عذر میخوام که شاهنامه شد این پستم ولی دوست دارم طوری باشه که به یه نتیجه خوب برسیم البته ناگفته نباشه که تو اینترنت ایران هیچوقت به نتیجه نمیرسیم. دوستای دیگه هم زنگ زدن به پشتیبانی اندیشه میگن از بالا دستور دادن که سرعت اینترنت رو بالاتر نبریم و پهنای باند رو کم کنیم.این هم یه عکس تو بهترین ساعت و بهترین حالت دانلوده :
^^^^