تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 872 از 2403 اولاول ... 37277282286286886987087187287387487587688292297213721872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان و خسته نباشید .راستش من یکسال پیش تو این سایت ثبت نام کرده بودم و اصلا" نمیدونم چی شد دیگه داخل سایت نیومدم و همین الان که داشتم تو گوگل سرچ میکردم درمورد افت سرعت اندیشه دوباره این سایت و پیدا کردم اومدم ثبت نام کنم دیدم سر اسم کاربری میگه این اسم قبلا" انتخاب شده پسورد رو که دادم دیدم مال خودمه .راستش خوب شد که دوباره این سایت و پیدا کردم به همتون هم خسته نباشید میگم . در مورد شرکت اندیشه الان یکسالی هست که سرعتهاش افتضاء شد حقیقتا" من سال قبل با اینترنت 128 چیزی حدود 230 تا 250 کیلوبایت دانلود میکردم یعنی اندیشه چیزی حدود 2 مگ بهم میداد بعد از ان ت خ ا بات سرعت اومد پایینتر بازم راضی بود 180KB البته همون 128 نامحدود ماهی 40 هزار تومن . تا الان که ماه پیش همون 128 نامحدود رو داشتم ماهی 15500 تومن ولی سرعت مابین 30 تا 40 میچرخید تا که یکی از دوستان گفت این ماه محدود بگیر ببین چطوریه البته ماه قبل دقیقا" از زمانیکه سرویس آپدیت شد یهو سرعت 120 تا 130 کیلوبایت دیدم اگه اینطور باشه یکی دو روزه تموم میشه 256 نامحدود گرفتم سرعت یکی دو روز اول همونطور بود الان زمان شروع دانلود 80 یا 90 هست زمانیکه ثابت میشه بین 50 تا 60 دیگه بالاتر نمیره با وجود اینکه قطع و وصل میشه بیشتر اوقات به پشتیبانیشون اطلاع دادم مثل همیشه که انگار همش طلبکارن و میخوان آدمو پاره کنن و هیچوقت جوابشون آدمو قانع نمیکنه اینطور جواب دادن :
    ^^^^با سلام. مشترک گرامی، در حال حاضر از سوی شرکت اندیشه سبز خزر هیچ مشکلی برای شما و سایر مشترکین عزیز وجود ندارد و یوزر شما به مدت 09:30:18 ساعت است كه قطع نشده است. پایین آمدین کیفیت اینترنت هیچ ارتباطی به پایین آمدن قیمتها نداشته و شرکت اندیشه سبز خزر، همان سرویسی را ارائه می کند که در ماهای پیش ارائه می کرده است. اختلال در روز های گذشته به دلیل مشکل در مسیرهای بین المللی و قطع شدن فیبر نوری از ورودی قزوین به استان گیلان بوده است. اما همچنان بعضی از مسیر های بین المللی با اختلال مواجه هستند. در مورد سرویسهای نا محدود، صحیح اشاره نمودید. به دلیل استفاده از ترافیک بالا به صورت مداوم در سرویسهای نامحدود نمی توان از سرعت تشویقی بیش از پهنای باند ارائه شده به مشترک استفاده نمود، اما در سرویسهای محدود این امکان وجود دارد. سرویس های نامحدود دارای سرعت تشویقی کمتری نسبت به سرویس با حجم محدود می باشد. در صورتی که حجم دانلود پایینی دارید می توانید با انتخاب سرویس های با حجم محدود از مزایای سرعت بالا برخوردار شوید. با سپاس، اندیشه سبز خزر^^^
    اینم جوابشون از همگی عذر میخوام که شاهنامه شد این پستم ولی دوست دارم طوری باشه که به یه نتیجه خوب برسیم البته ناگفته نباشه که تو اینترنت ایران هیچوقت به نتیجه نمیرسیم. دوستای دیگه هم زنگ زدن به پشتیبانی اندیشه میگن از بالا دستور دادن که سرعت اینترنت رو بالاتر نبریم و پهنای باند رو کم کنیم.این هم یه عکس تو بهترین ساعت و بهترین حالت دانلوده :

^^^^

2. 3 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اظهاريه مشترك:
    15421) 1389/11/14 01/01/1900 800 AM با سلام. مشترک گرامی، به دلیل شکستگی فیبر نوری در ورودی استان، تمامی شرکتهای موجود در استان با کندی سرعت و در زمانهایی با قطع کامل اینترنت همراه بودند که هم اکنون مرتفع گردیده است. با سپاس اندیشه سبز خزر ---------------- باسلام مجدد دیروز گفتید مشکل مرتفع شده اما امروز دوباره چندساعته بزور سایت ها باز میشوند و نهایت سرعت به 2 کیلوبایت درثانیه میرسه لطفا بگید تا کی مشکل حل میشه نظرات همكاران: (15421) 1389/11/15 01/01/1900 800 PM با سلام. مشترک گرامی، دلیل این کندی، اختلال در مسیرهای بین المللی ( Gateway های بین المللی ) می باشد و با توجه به اینکه این اختلال از داخل کشور نمی باشد، زمان دقیقی برای مرتفع شدن آن نمی توان اعلام نمود. با سپاس اندیشه سبز خزر ************************************************** * پشتیبان محترم توجه داشته باشید که این کندی شامل سرورهای داخل ایران هم بود یعنی سایتهایی که تو ایران دارن میزبانی میشن اونها هم مکشل داشتم تو باز کردنشون حتی دانلود از سایتهایی که سرورشون تو ایران هست پس این مشکل ربطی به پذرگاههای خارجی نداره .من دوست دارم صادقانه بهم پاسخ داده بشه و وقتی که مشکلات قطعی برای شبکه پیدا میشه مثل اونروز تلفن رو اندیشه روی مشتری هاش اشغال نکنه امیدوارم اندیشه از ایندفعه پاسخگو باشه اینم بگم که من همچنان مشکل سرعت دارم نظرات همكاران:
    (15421) 1389/11/17 01/01/1900 3:09:00 AM
    در ادامه ی پاسخ شما: مشترک گرامی، توضیح اینکه مشکل در Gateway های بین الملل چگونه بر روی حتی آدرسهای داخلی تاثیر گذار خواهد بود، مشکل می باشد. اما به استحضار می رساند، در بروز چنین مشکلاتی، تمامی سایت ها چه داخل و چه خارج از کشور به دلایل فنی مختلف که در این مقال نمی گنجد تحت تاثیر قرار می گیرند. خواهشمند است کمی منطقی تر با مسائل و مشکلات اینچنین برخورد نماید. در هنگام بروز مشکل، هیچ وقت اندیشه سبز خزر تلفنها را بر روی مشترکین اشغال نکرده و تمامی پرسنل در پاسخگویی و راهنمایی مشترکین فعالیت خواهند داشت. اما با توجه به اینکه تعداد مشترکین ما از 30 هزار یوزر فراتر رفته، در هنگام بروز یک مشکل سراسری، طبیعی است که تمامی مشترکین با شرکت تماس حاصل می نمایند، و با توجه به ترافیک تلفن این امر موجب اشتباه شما در بیان جمله ی ( "وقتی که مشکلات قطعی برای شبکه پیدا میشه مثل اونروز تلفن رو اندیشه روی مشتری هاش اشغال نکنه" ) خواهد شد. در مورد کندی سرعت با شماره ی 7750000 ( بخش پشتیبانی ) تماس حاصل نموده و مشکل خود را مطرح نمایید تا پیگیری های لازم انجام و مشکل شما مرتفع گردد. اندیشه سبز خزر

دوستان توروخدا بیاید تو پشتیبانی برخورد کنید بخدا اینا فکر میکنن ما بی سوادیم فقط میخوان مارو... بکنن

4. 2 کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پاسخ پشتیبانی اندیشه که چرا سرعت سرویس 128 نامحدود در یک خطوط چرا یک قسمت 120 است ویک قسمت 30:
    با سلام. مشترک گرامی، خیر، مشکلی از سوی شما وجود ندارد. با توجه به صلاحدید مدیریت فنی شرکت و مسائل و پارامترهای مختلف فنی، در هر مرکز مخابراتی این تقسیم بندی ها انجام می شود. با سپاس اندیشه سبز خزر
    اصلا به خودشان زحمت نمیدن که چک کنند:مردک هر 2شماره در یک خط است مردک فقط 2 رقم شماره اخرش با هم فرق میکنه بعد میگی در هرمرکز مخابراتی؟داری بچه خر میکنی؟با کسی که برای مخابرات کار میکنه این حرف را میزنی؟
    این را اینجا قرار دادم تا دوستان بدانند با چه کسانی طرف هستند.
    با تشکر
    هادی

6. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پاسخ پشتیبانی اندیشه که چرا سرعت سرویس 128 نامحدود در یک خطوط چرا یک قسمت 120 است ویک قسمت 30:
    با سلام. مشترک گرامی، خیر، مشکلی از سوی شما وجود ندارد. با توجه به صلاحدید مدیریت فنی شرکت و مسائل و پارامترهای مختلف فنی، در هر مرکز مخابراتی این تقسیم بندی ها انجام می شود. با سپاس اندیشه سبز خزر
    اصلا به خودشان زحمت نمیدن که چک کنند:مردک هر 2شماره در یک خط است مردک فقط 2 رقم شماره اخرش با هم فرق میکنه بعد میگی در هرمرکز مخابراتی؟داری بچه خر میکنی؟با کسی که برای مخابرات کار میکنه این حرف را میزنی؟
    با تشکر
    هادی
    دوست عزیز یه فکری بکنید و یه تعداد باهم جمع بشیم بریم اندیشه تعیین تکلیف کنیم همه چیز مشخص بشه اگه نمیتونن سرویس درست بدن ما جمع کنیم بریم یه جای دیگه این چندروزه بدجور زد حال زدند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر
    هادی
    دوستان من هرچقدر نگاه کردم کلمه تشکر رو پیدا نکردم . کاملا" حق با شماست .اینها فکر میکنند نمیدونم که به یشری آدمیکه هیچی رو بلد نیست صحبت میکنند اصلا" نمیدونم آدم جواب ما رو میده یا انگار یه نرم افزار گذاشتن برای جواب دادن من دیشب ساعت 3:25 دقیقه بهشون اون مطلب و فرستادم حدودا" ساعت 4 و خرده ای جواب دادن مگه پشتیبانی یه نفرو شبا میزارن تا جواب ماها رو بده؟ اصلا" افتضاه شده همش یه طوری صحبت میکنن انگار بجای اینکه ماها طلبکار باشیم اونا طلبکارن. میدونین چیه دوستان اینا ببخشیدا یه خرده رنگ پول و دیدن یه جورایی عذر میخوام از همتون هار شدن. میگن که ما بیشتر از 30 هزارتا یوزر داریم چند روز پیش یه اخبار میخوندم در مورد اینکه چون پهنای باند ایران پایینتر از مقداری هست که باید به مشترکین سرویس بدن بیشتر آی اس پی های بزرگ تهران بخاطر اینکه مشتریهای قبلیشون رو راضی نگهدارن از دادن سرویس به مشتریهای جدید خودداری میکنند ولی برعکسش اندیشه همینطور داره مشتری میگیره فکر اینرو نمیکنه که کیفیت پایینتر میره.فقط میگن خیر مشکلی از طرف شما وجود نداره یعنی اینکه ما راست میگیم شما که مشتری هستی و داری استفاده میکنی دروغ میگی فکر میکنن فقط حق با اونهاست .از لحاط اینکه اون روز هم که اینترنت قطع شده بود پشتیبانی تلفنش اشغال بود هم اصلا" قبول نمیکنن الان دیگه جدیدا" کارشون شده بخدا اگه برگردن به من یکی بگن آقا مشکل از ما نیست از مخابراته من یکی قبول میکنم ولی همینم نمیگن همش میخوان بپیچونن.

9. این کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز یه فکری بکنید و یه تعداد باهم جمع بشیم بریم اندیشه تعیین تکلیف کنیم همه چیز مشخص بشه اگه نمیتونن سرویس درست بدن ما جمع کنیم بریم یه جای دیگه این چندروزه بدجور زد حال زدند
    اینطوری هم خیلی خوبه دوستان یکدست صدا نداره اینها هم هرچقدر بخوایم تنها بریم جلو و تنها شکایت کنیم یه جوری ما رو میپیچونن اگر یه عده جمع بشیم و یه تصمیم بگیریم یا با هم مثلا" یه نفر تو قسمت پشتیبانی اندیشه شکایت بکنه بقیه دوستان فقط یوزر کاربریشون رو بگن به اون شخص تا از طرف همه شکایت بکنه شاید یه طوری بشه یا اینکه یه عده یهو باهم برن شرکت و همونجا مشکللات رو ارجاع بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب اگه مشکل سراسری پس چرا ما مشکلی نداریم؟ مگه شاتل انترنتش و از کجا میگیره؟ چه خبره اونجا؟؟ چرا همتون یهویی افتادین به جونه اندیشه؟ گناه دارن بابا! منشیاش ناراحت میشناااا نکنین این کارو

12. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب اگه مشکل سراسری پس چرا ما مشکلی نداریم؟ مگه شاتل انترنتش و از کجا میگیره؟ چه خبره اونجا؟؟ چرا همتون یهویی افتادین به جونه اندیشه؟ گناه دارن بابا! منشیاش ناراحت میشناااا نکنین این کارو
    حیف تو شهر ما شاتل سرویس نمیه وگرنه منم میومدم شاتل :(
    بابا دیوانه کرده اندیشه مارو

14. این کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کارت طلایی داری؟ این که عالیه پسر! منم داشتم 10 تومن تخفیف دادن همون اول . 2 مگ ماهی 23 تومنه. 3 گیگ ترافیکشه. از من که قبلا کاربر اندیشه بودم 5 تومن پول نصب میخواستن بگیرن به جا 15 تومن چون گفته بودم نصب و خودم بلدم (چه بیان نصب چه نیان این 5 تومن رفته تو پاچت) اما به لطف اون کارت طلایی 5 تومنه نصب و ندادم 5 تومنم از پول هزینه ماهانم کم شد راستی اگه میتونی مشتریم ببر من اگه 8 نفر دیگم معرفی کنم سرویسم دیگه کلا رایگان میشه
    ایول...والا اوایل تابستون که اندیشه خراب شده بود رفتم شاتل دو ماهی موندم (دو تا کارت بهم دادن که یکیشو دادم داداشم که اون هنوزم از شاتل داره سرویس میگیره) یکی واسه خودم مونده که اونم ایندفه واسه خودم استفاده میکنم

16. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسایی که از پارس وی یا فکر میکنم پارس آنلاین هم سرویس میگیرن خواهش میکنم نطر بدن بگن که سرویس اونها چطوره؟ من که همینطور میگشتم به یه سایتی برخوردم که بچه های لاهیجان در مورد اندیشه نظر میدادن اونها بیشترشون راضی بودن البته اونها هم قبول داشتن که اندیشه افت کیفیت داشته ولی در کل راضی بودن این مشکل مثل اینکه تو رشته بیشتر .توی پشتیبانی اندیشه دو نفرن که خیلی آقا هستن و اونقدر تمیز صحبت میکنند که واقعا" آدم راضی میکنن یکی آقای آرمانیانه و اون یکی آقای میرزایی ولی اونی که از طریق پشتیبانی داخل سایت جواب میده معلوم نیست کیه .این مشکل سرعت بیشتر برای کسانی هست که محدودیت ندارن ولی الان مثلا" همین خط من که خط هشته 882 اگر بخوام مثلا" 128 محدود حتی 1 گیگ بگیرم سرعتم بالا میره.بدبختی اینه که شرکت کامپیوتری خوب و بزرگ توی رشت زیاده مثل خزر انفورماتیک ولی انحصار اینترنت تو دست چند تا شرکت بیشتر نیست. یه سوالی دارم از دوستانی که اطلاع دارن به غیر از اندیشه و پارس آنلاین و دقیقا" از مبین نت خبر ندارم که تو رشته یا نه شرکت یا شرکتهای دیگه ای هم هست ؟ آیا ایرانسل توی رشت هم فعالیت اینترنتی میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •