وقتی به طور کامل خاموش کنی هک می پره یعنی 5 ثانیه دکمه ی خاموش رو بالا نگه داری
وقتی به طور کامل خاموش کنی هک می پره یعنی 5 ثانیه دکمه ی خاموش رو بالا نگه داری
وقتی خاموش می کنی روشن می کنی هک می پره یا وقتی باطر از جاش بیرون اومد؟نه فقط وقتی خودت خاموش می کنی . کلّا تمام حالت های خاموش شدن کلّی رو در بر می گیره .وقتی به طور کامل خاموش کنی هک می پره یعنی 5 ثانیه دکمه ی خاموش رو بالا نگه داری
یعنی اگه اون قسمتی که می نویسه Sony Computer Entertainment بیاد هک پی اس پی پریده ( البتّه نه همه ی پی اس پی ها ؛ فریم ویر های جدید )
حالا چه دستگاه هنگ کرده باشه ، چه خودت خاموش کنی و چه باطریش بپره ...
راستی دوستان تو فریم ویر 5.00 M33 دکمه Select تو منوی اصلی کار نمی کنه ؟ من تو فروشگاه فتحی داشتم 360 می خریدم PSP مو گرفت آپدیت کرد . الآن دیگه سلکت کار نمی کنه . البتّه زیاد کارایی ای که نداشت و تو منوی ریکاوری بیشتر چیزاش هست ، ولی Reset Device خیلی کار آدمو ساده می کرد .
ببین عزیز من
خوبی IPOD به تاچ بودن و بازیهای ساده و در عین حال جذابشه
اما بازیهای PSP مثل بازیهای کامپیوتر هستند. در بازیهای سطح بالاش که شما احساس میکنی دقیقا داری با یه کنسول حرفه ای بازی میکنی و از لحاظ گرافیک هم به طور قطع از IPOD بالاتره اما از همه مهمتر سلیقه خودته. PSP بیشتر از همه چیز یک وسیله بازی هست اما IPOD یکی از قابلیتهاش بازیه پس مطمئنا در این زمینه چه گرافیک و چه داستان بازیها و لذت و هیجان PSP بهتره اما IPOD از لحاظ امکانات جانبی دیگر ، خوش دست بودن و با توجه به قیمتی که شما گفتی ارزان بودن نسبت به PSP برتری داره
حالا دیگه خودت میدونی چه کنی
از توی ریکاوری باید فعالش کنی.اسمش VshMenu هست.
ببین دوست عزیز اگه میخواهی دستگاهی داشته باشی که کیفیت بازیهاش خوب باشه که صد در صد psp پیشنهاد میشه.
کلا بازیهای iphone یا ipod touch قابل قیاس با psp نیستند.
psp بازیهاش حجمش از 250 مگابایت یا بیشتر شروع میشه و تا 1.4 گیگابایت ولی حجم بازیهای ipod touch خودشو بترکونه آخرش 200 مگابایت میتونه باشه(حتی فکر کنم کمتر).
میشه گفت این دو دستگاه قابل قیاس با همدیگر نیستند چون psp یه کنسول بازی پرتابل هست و مخصوص واسه بازی ساخته شده ولی ipod touch مثل یه pda میمونه که بدلیل داشتن سیستم عامل مکینتاش قابلیتهای فراوانی داره.درسته که بازیهای ipod touch کیفیت خوبی دارند ولی وقتی با psp کار میکنی ipod touch بازیهاش در مقابل اون بچه گونه به نظر میاد.
من هر دو تا رو دارم ولی با بازیهای آیپاد تاچ زیاد ور نمیرم چون psp تو بازی بهتره.
باز هم اگه سوالی بود در خدمتم.
موفق باشی.
Last edited by ninja3000sh; 01-07-2009 at 22:13.
مرسی از راهنماییت چنتا سوال هم دارم یکی این که تو psp3000خروجی تلوزیونش تصویر فول اسکرین میده؟ حالا تلوزیون هر چند اینچ بخواد باشه؟
بعد نظرتون در مورد لذت گوش کردن موسیقی با psp چی هست صداش کمه یا زیاده؟ یا متوسط؟ بعد اکولایزر هم داره؟چند ساعت مداوم میشه موسیقی گوش کرد؟
شما هردوشو داشتین یا با هردو کار کردین ؟ اگر بلی بصورت کل کدومش به نظر شما جذاب تر بود؟ خیلی ممنون
Last edited by peter-se; 28-06-2009 at 11:50.
سلام ممنون از راهنماییاتون شما الان فکر کن جفتشو با هم گم کردی(خدایی نکرده)و الان پول خرید یکیشو داری کدومو ترجیح میدی؟ یعنی با کدوم بیشتر حال میکنی(کلی)
والا دوست عزیز هر دو تا هم دستگاه تکی هستند و هر کدام تو یه قسمت نیازهاتو برآورد میکنند.
به فرض مثال تو بازی که گفتم من اگه بخوام انتخاب کنم میرم psp رو میخرم.
ولی اگه میخواهی با برنامه های مکینتاش که روی ipod touch هم نصب میشه حال کنی که واقعا برنامه های جالبی داره. ویا مثلا فیلم نگاه کردن تو ال سی دی آیپاد تاچ واقعا عالیه و اگه Wi-Fi هم تو خونه داشته باشی از وبگردی آیپاد تاچ نهایت لذت رو میبری.و ... که کلا کار کردن با سیستم عامل مکینتاش واقعا عالیه.
ولی اینم بگم درسته که ipod touch بازیهاش به psp نمیرسه ولی با توجه به اینکه کاراییهای دیگری هم داره میتونه شما رو راضی کنه.
psp خودش مرورگر داره یا باید روش نصب بشه؟
قیمت gpsش چنده؟
خودش مرورگر داره
قیمت gps هم نمی دونم ولی فکر کنم کم گیر بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)