تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 871 از 1547 اولاول ... 3717718218618678688698708718728738748758819219711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستن
    اون لیستی که من دیدم همشون از نظر استفاده برای کاربر و پهنای باند آشغالن.

پس با این حساب این یعنی اینکه ما کل پهنای باند داخل رو به ISP ها با قیمت کمتر میدیم و اونا 500 تا سایت بلا استفاده رو از داخل انتخاب کردن و عمده ترافیک سایت های دانلود رو که سرورشون داخل ایران هست، داره بین الملل حساب میشه.

اقا من تغییر سرویس رو میزنم این صفحه میاد مشکل از چیه؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

اگر سرویس تون از سری قبل هست و میخواهید به طرح های جدید تغییر بدید باید زنگ بزنید نمایندگی تغییر بده خودتون نمیتونید.

2. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

طرح یکی از شرکت ها برای کسایی که اصطلاحا کم مصرف هستند و سرعت بالا با قیمت کم میخوان:

4. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما که تجربه استفاده از این 3 شرکت رو داشتین، میشه بگید به نظرتون کدومش براتون بهتر بوده؟
    البته من در سالیان محتلفی این سرویس‌ها رو داشتم، سرویس‌های مخابرات و پارس‌آنلاین و آسیاتک رو در دوره قدیم اینترنت داشتم که از مخابرات ناراضی بودم ولی بدلیل محل منزل مجبور بودم و بعد جا‌به‌جایی تا چندسال از پارس‌آنلاین تا زمانیکه رفیقم در دفتر نمایندگی مشهد مشغول به کار بود خیلی راضی بودم خدایی و بعدش رفتن اون خورد به جا‌به‌جایی مجددم که اومدم روی آسیاتک و راضی بودم تا همین اوایل پارسال که کم کم اذیتاش شروع و دیدم خرید گیگ‌هام زیاد شده و قطعی‌هام بیشتر شده و تحمل کردم تا همین اواسط آذر که در دوره جدید اینترنت اومدم روی شاتل و تا اینجای کار راضی‌ام

6. این کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

طرح یکی از شرکت ها برای کسایی که اصطلاحا کم مصرف هستند و سرعت بالا با قیمت کم میخوان:

ممنون از شما

این طرح مثل مسکن عمل میکنه فقط برای 1 ماه

انگار بخوان گول بزنن بریم ثبت نام کنیم

ولی نشون میده دستشون بازه برای چنین حجم ها و طرح هایی

فعلا دارن مقاوت میکنن مثلا

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شاتل سرویس 8 مگ 3 ماهه با نصب و راه اندازی رو اف زده بود ت 120... تو برنامم بود بعد از 5 سال برگردم شاتل نصب و راه اندازیشو حذف کرده... هنوزم یاد بستن سرعتش میافتم به شک میافتم آیا باز شاتل...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

البته من در سالیان محتلفی این سرویس‌ها رو داشتم، سرویس‌های مخابرات و پارس‌آنلاین و آسیاتک رو در دوره قدیم اینترنت داشتم که از مخابرات ناراضی بودم ولی بدلیل محل منزل مجبور بودم و بعد جا‌به‌جایی تا چندسال از پارس‌آنلاین تا زمانیکه رفیقم در دفتر نمایندگی مشهد مشغول به کار بود خیلی راضی بودم خدایی و بعدش رفتن اون خورد به جا‌به‌جایی مجددم که اومدم روی آسیاتک و راضی بودم تا همین اوایل پارسال که کم کم اذیتاش شروع و دیدم خرید گیگ‌هام زیاد شده و قطعی‌هام بیشتر شده و تحمل کردم تا همین اواسط آذر که در دوره جدید اینترنت اومدم روی شاتل و تا اینجای کار راضی‌ام
    خوب کاری کردین رفتید شاتل. الان من میخواستم 1ماه از آسیاتک بگیرم تا تعرفه ها به ثبات برسه ولی عین خیالش نیست که تغییر بده و سرویس قدیمیمم 4 دی تموم میشه. فن آوا و پیشگامانم مشکوک میزنن بابت اون 1 ترابایت ( با دلیل این حرف رو زدم و حدس نبوده )، الان شاتل که 350 گیگ بین الملل میده برای سرعت 16 مگابیت خوبه. شما بهترین کار رو کردی که از آسیاتک رفتی شاتل

10. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi Tamimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

دوستان نماوا با سرویس 512 شاتل کار میکنه یعنی میشه فیلم دید؟
    512 کیلوبایت یا بیت ؟

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستن

اون لیستی که من دیدم همشون از نظر استفاده برای کاربر و پهنای باند آشغالن.

پس با این حساب این یعنی اینکه ما کل پهنای باند داخل رو به ISP ها با قیمت کمتر میدیم و اونا 500 تا سایت بلا استفاده رو از داخل انتخاب کردن و عمده ترافیک سایت های دانلود رو که سرورشون داخل ایران هست، داره بین الملل حساب میشه.

اگر سرویس تون از سری قبل هست و میخواهید به طرح های جدید تغییر بدید باید زنگ بزنید نمایندگی تغییر بده خودتون نمیتونید.

دقیقا همینطوره من ازشون شکایت کردم اپراتور با حرف زد گفت این مال قبلا بوده و اصلاح میشه ولی دروغ گفت یک بار هم خودم باشون تماس گرفتم و منطقی بشون گفتم که این قضیه خلاف مصوبه 266 هست اون هم هول شد 7-8 بار ازم اسمم رو پرسید و هی میگفت شماره تلفنتون رو دوباره برام بخونید در آخر هم گفت درست میشه و باز هم متاسفانه دروغ گفت.
    باید همه شکایت کنن تا اصلاح بشه.
    در اصل اینها اون ترافیک داخلی رو نوش جان میکنن یه آب هم روش.

13. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_Him_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دارم .. اگه سرویس شبانه بگیریم از ساعت ۱ تا ۲ افت سرعت داره .. حالا خواستم بدونم دوستانی که شبانه ندارن افت سرعت تو اون ساعت دارن یا نه .. یکی جواب بده خواهشا

15. این کاربر از aref_Him_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه دوست عزیز، هیچ افت سرعتی تا به الآن برای من نداشته، هرچند منم دانلود خاصی انجام ندادم، اما در هر صورت فعلا خوبه(قبل از این، زمانی که سزویس آرت داشتم اکثر مواقع با اون افت سرعت معروفش روبرو بودم).
    من یه پست نسبتا کامل چند روز پیش در مورد اینترنت 16Mb شاتل نوشتم به همراه تست سرعت، اما متاسفانه به دلایل نامعلومی پستم ارسال نشد و نوشت نیاز به تایید داره، پست رو هم جایی سیو نکردم که دوباره ارسال کنم و حیفم میاد دوباره اون همه بنویسم، امیدوارم درست بشه زودتر.

17. 3 کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •