تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 1849 اولاول ... 3717718218618678688698708718728738748758819219711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی اگه میتونه بخره و کدش را به من بده تو پ.خ بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اره نمیشه دیگه گرفت یه طرح چند روزه بود که وقتش تموم شد
    باید همون وقتی که اینو خریدی چند تای دیگه هم میخریدی که بعدا استفاده کنی
    باید زمان اون فشفشه هم تمام بشه تا دوباره برات ظاهر بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام دوستان.
    اینم ماجرای بنده با های وب! :
    تقریبا 10 روز پیش از طریق سایت ثبت نام و سرویس موردنظرم رو خریداری کردم ...
    اون روزی که ثبت نام کردم مرکز مخابراتی ما (کرمانشاه-مرکز امام) پورت خالی داشت و گذینه مرکز ما هم توی سایت موجود بود.
    (حتی تا همین دیروز هم توی لیست موجود بود!)
    3روز بعد از ثبت نام بهشون زنگ زدم و گفتم چرا هنوز وصل نشده که گفتن: خط تلفن شما بدهی داره و باید اول بدهی خط رو پرداخت کنید!...
    چندروز بعد بدهی رو پرداخت کردم و بهشون زنگ زدم ,گفتند: باشه, نامه رو به مرکزمخابراتی شما ارسال میکنیم و بعد از 72 ساعت سرویست وصل میشه.
    گذشت تا 2روز پیش و بازم با پشتیبانی تماس گرفتم که چرا اینقدر طول کشیده!
    در کمال تعجب طرف بهم گفت :متاسفانه "مرکز امام" فعلا پورت آزاد برای شما نداره,باید از 1 هفته تا زمان نامعلوم! منتظر باشید یا پولتون رو پس بدیم!...
    منم دیگه چیزی نگفتم ...
    حالا دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا واقعا اینا نباید جای منی که ثبت نام کردم و مبلغ سرویس رو پرداخت کردم رو حداقل 2روز رزرو میکردند؟؟!.
    چرا شرکت به این بزرگی باید این رفتار رو با کاربراش داشته باشه و دست آخر باکمال پرویی بگه اگه بخوای پولت رو پس میدیم!.
    حالا دوستان چه کنم؟! پول رو پس بگیرم و از سرویس دهنده ی دیگه ای نت بگیرم یا منتظر باشم تا زمان نامعلوم!
    اگه ازشون شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا تا زمان نامعلوم در افق مهو میشم :دئ

مـوفق باشــید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام.ببخشیدمن ازفیلترشکن4اسپیت استفاده میکنم ولی وقتی اتصال میشم گوگل رابازنمیکنه.میشه کمکم کنید؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    اون روزی که ثبت نام کردم مرکز مخابراتی ما (کرمانشاه-مرکز امام) پورت خالی داشت و گذینه مرکز ما هم توی سایت موجود بود.
    3روز بعد از ثبت نام بهشون زنگ زدم و گفتم چرا هنوز وصل نشده که گفتن: خط تلفن شما بدهی داره و باید اول بدهی خط رو پرداخت کنید!...
    چندروز بعد بدهی رو پرداخت کردم و بهشون زنگ زدم ,گفتند: باشه, نامه رو به مرکزمخابراتی شما ارسال میکنیم و بعد از 72 ساعت سرویست وصل میشه.
    در کمال تعجب طرف بهم گفت :متاسفانه "مرکز امام" فعلا پورت آزاد برای شما نداره,باید از 1 هفته تا زمان نامعلوم! منتظر باشید یا پولتون رو پس بدیم!...
    منم دیگه چیزی نگفتم ...
    حالا دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا واقعا اینا نباید جای منی که ثبت نام کردم و مبلغ سرویس رو پرداخت کردم رو حداقل 2روز رزرو میکردند؟؟!.
    چرا شرکت به این بزرگی باید این رفتار رو با کاربراش داشته باشه و دست آخر باکمال پرویی بگه اگه بخوای پولت رو پس میدیم!.
    حالا دوستان چه کنم؟! پول رو پس بگیرم و از سرویس دهنده ی دیگه ای نت بگیرم یا منتظر باشم تا زمان نامعلوم!

مـوفق باشــید.

داداش چند وقت پیش منم همین مشکل داشتم بهم گفتن ثبت نام کن پولو بریز پورتو برات نگه داریم که همش کلک بود . واقعا فروشنده هاش فرهنگ ندارن . شرکتم یه سیستم جامع نداره که بفهمن آیا پورت خالی دارند یا نه . برای منم همین بحثها رو کردن نوبت منو رد کن چرا چون من یه ماه میخواستم بگیرم چند نفر که سالیانه میخواستن به اونا دادن و به دروغ گفتن که پورت خالی دیگه نداریم حتی چند نفرشون خیلی راحت به مسخره گفتن شما یه ماه بستی انتظاری داری پورتم براتون نگه داره هرکی پول بیشتری به این شرکتها بده جلوتر میندازن کارشو .
    Last edited by hmd; 22-10-2014 at 00:25.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    منم دیگه چیزی نگفتم ...

مـوفق باشــید.
    سلام
    ببینید دوست عزیز همین بلا شاتل سر من اورد با این تفاوت که 3 ماه منتظر موندم در اخر هم پول پیک موتوری و هزینه اداری ازم کم کردن!! اخرش گفت اصلا تجهیزات ما در مرکز شما نصب نیست برای 8 مگ
    منظورم اینه همین الان پولتو پس بگیر چون با توجه به تجربه که دارم ممکنه چند ماه منتظر بمونی اخرشم بگن به سلامت
    این شرکتها چون هیچ نظارتی روشون نیست راحت دزدی می کنن. شکایت هم بکنی چیزی بهت نمی دن چون سگ زرد برادر شغاله.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا یه چیزی که همه شرکتها عادت کردن تا میبینن توی یه مرکز شلوغ درخواستها زیاد بحث قرار داد یکساله شش ماه میارن جلو میگن نمیتونی یک ماه ببندی باید حتما چند ماه ببندی مرکز مخابرات شما قبول نمیکنه اینو عینا چه های وب ٰیا پارس انلاین یا شاتل یا صبا و ... گفتن وقتی میگفتم سرویس یک ماه دارین گفتن نه ولی تا گفتم سالیانه ببندم چی میشه ؟ گفتن اره میشه یهو با سالیانه پورتها خالی میشه ولی ماهیانه معلومنیست کی پورت بهت بدن .

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

مطمعنی؟؟؟??

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم تموم شده ولی نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یک کد 40 گیگ خریدم اگه میخوای پ خ بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •