دزدی جدید تو راهه مراقب باشین![]()
دزدی جدید تو راهه مراقب باشین![]()
جدا ؟ .......
همچنان ریزکارکردها رو نشون نمیده
این که معلوم بود دوست عزیز. خودشون محئود کردن. منتهی چون دروغگو فراموشکار میشه الان میگن هجوم کاربرا. اوایل خود ایشون گفتن: خودمون محدودش کردیم. من و سایر دوستان بارها با دلایلی که ایشون هرگز پاسخ ندادن ثابت کردیم فرضیه هجوم کابرا دروغیه که ایشون ساخته که ما رو درست کنه. من که ازشون نمیگذرم. انشالله پول دوا ودکتر بدن، مرض لاعلاجی که گرفتن یادشون بیاد حق ما رو خوردن که اینجوری شده. دزدی که شاخ و دم نداره.
Last edited by AliTavakoli7; 06-12-2013 at 22:34.
ساعت 12:59 بذار رو دانلود حواست به ساعت هم باشه. به محض اینکه 1 میشه سرعت یه باره محدود میشه!
اونی که فکر میکنه ماییم خودشه!
اگه یادتون باشه تا قبل از اینکه پای این بابا به اینجا باز بشه تا حدود 1:10 تا 1:20 سرعت همون سرعت واقعی بود بعد محدود میشد. با صحبتی که باهاش کردیم و اطلاعاتی که کسب کرد بلافاصله این نقص و کوتاهی کارمنداش رو گوشزد و رفع کرد و اینی شد که حالا می بینید.
هر شبی میاد اینجا سر بچه های مردم رو گرم میکنه! من اگه جای مدیران این فروم بودم دسترسی اش به این صفحه رو قطع می کردم تا لااقل تو سرکار گذاشتن بچه های مردم باهاش شریک نشم!
علی اقا شما دیگه چرا ؟
هیچ وقت اینطوری نفرین نکن . بچه بیچاره اش چه گناهی در حق ما کرده که ارزوی سرطان گرفتنش رو بکنیم . فوقش از دست ایشون ناراحتی خودش رو نفرین کن . اینجور نفرین ها به خود ادم برمیگرده ها .
فک کردم دوستمون شوخی میکنه !! حالا خودتون ببینید این دیگه آخرشه !!
![]()
Are you kidding me
کسی چنین مشکلی نداره؟؟؟
من شارژ دارم 691 میده ,
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)