سلام
در صورتی که مجرد باشیم و از امریه هم استفاده نکنیم آیا راهی هست که در شهر خود خدمت کنیم؟
برای پذیرش در سپاه (بدون پارتی) کاری میشه کرد یا نه؟
بهترین موقع برای فرستادن دفترچه چه ماهی هست؟
پیشاپیش تشکر از دوستانی که پاسخ میدهند![]()
سلام
در صورتی که مجرد باشیم و از امریه هم استفاده نکنیم آیا راهی هست که در شهر خود خدمت کنیم؟
برای پذیرش در سپاه (بدون پارتی) کاری میشه کرد یا نه؟
بهترین موقع برای فرستادن دفترچه چه ماهی هست؟
پیشاپیش تشکر از دوستانی که پاسخ میدهند![]()
همه چیو تو تقسیم لحاظ میکنن که البته 90 % از همه چیز بند پ هست!
سلام دوستان
من 1 تیر اعزامم . روی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم . نوشته مرکز آموزش :آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
و محل مراجعه: ورامین - خیابان شورا - معونت وطیفه عمومی
منظور ار محل مراجعه چیه؟
سلام دوستان امروز دقیقا یک هفته از تاریخ پرداخت فیش ها برای معافیت کفالت میگذره رفتم پلیس +10 شماره ملیم رو زد و گفت که ورود به شورای بدوی؟!!
بعدش رفتم نظام وظیفه گفتش همین امروز پرونده ها رو فرستادیم به اصفهان....به نظرتون کی میرسه دستم ؟!
دوستان کسی از مرکز آموزشی محمد رسول ال.. بیرجند نیروی انتظامی آمار نداره اوضاع پادگانش چطوری هستش ؟؟؟؟؟
شما 2 ماه آموزشی رو 06 میگذرونی ، محل مراجعه هم بستگی به شهری که درش هستین داره ، میری اونجا یکسری حرفهای توجیهی بهتون میزنن و بعدش میگن همون روز یا فرداش برید پادگان
یادش بخیر پارسال همین موقع برگه اعزامم به 06 اومد
پادگان خیلی بزرگی هست ، امیدوارم خوش بگذره بهت
یعنی باید برم ورامین( ؟ و بعدش از اونجا اعزام میشم ؟ یعنی همون روز اعزام میشم؟
شما خودت 06 بودی ؟ در کل چطور بود؟
شما 1 تیر به همون محل مراجعه برو ، اگه اون روز اعزام داشتن که با اتوبوس میبرنت وگرنه میگن فردا فلان ساعت پادگان باشی
پادگان 06 جوادالائمه نزاجا ، یه پادگان بزرگ بر خیابون پاسداران هست ، از بیرون ببینی فکر نمیکنی اینقدر بزرگ باشه
شرایط داخل و 2 ماه آموزش بستگی به خیلی چیزها داره ، اینکه تو کدوم گروهان تقسیم بشی ، فرمانده هنگ کی باشه و ...
اما در کل 10-12 روز اول رو سفت میگیرن تا بدن هاتون آماده بشه
بعدش کم کم کلاس هاتون شروع میشه و از ماه دوم هم روز برگ بهتون میدن ( برا ما گروهانمون روزی 25 نفر بود )
وسایلی که باید ببری رو تو همین تاپیک یه سرچ بزن پیدا میکنی ، چیزی که حتما لازمه قبل از رفتن بدونی اینکه برای 2 ماه شرایط و خوشی های گذشته ات رو از ذهن ات پاک کن ، اگه بخوای با افکار گذشته بری اون تو خیلی زود خسته میشی
سلام به همه دوستان سرباز و مشتاق خدمت مجبور به خدمت
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من در حال حاضر مرخصی میان دوره اومدم خونه 18 خرداد میشه یه ماه که تو پادگان دانشگاه هوایی شهید ستاری در حال گذروندن دوره آموزشیم
قصدم از گفتن این مطالب آمادگیه دوستان عزیز ه ، کسایی که مثل خودم چندین سالی از وقتش گدشته یکم بیشتر اذیت میشن چون یه سری دوستانمون که تازه مشمول شدن و اومدن
خدمت داستان بیشتر براشون مثل بازیه و بخاطر کارها و بچه بازیهاشون ما هم تو تنبیهات و مانوورهای مختلف پوستمون داره کنده میشه ... یه نکاتی که براتون باید بگم ایناس :
سعی کنید از روز اول هیچ وسیله ای که گفتن نبرید و غیر قانونیه همراهتون نباشه حتی قرص سرما خوردگی که روز اول هنگام ورودتون روز قدرت نماییه دژبانیه و حسابی با حرف ها و
حرکاتشون سعی در شکستن غرور و شخصیت شما دارن (تو صف نه حرف بزنید نه حتی لبخند که عاقبت خوشی نداره)
روز اول سرگروهبان هایی رو میبینید که با شما با بدترین لحن و پست ترین ادبیات حرف میزنند و دستور میدن و با کوچکترین حرکت خلاف میلشون با بشین پاشو و حالت شنا و غلت و ...
از شما پذیرایی می کنن ...
سعی کنین قیل از رفتن یکمی بدنتون رو آماده کنین که هفته اول دچار بدن درد و پا درد نشین ...
همه مکالمات رو باید به یکی ار نقاط بدنتون دایورت کنین اگه حساس باشین خیلی آزار میبینید مخصوصا که این حرف ها و امر و دستورات از طرف یه آدم بیسواده که فرق خیلی چیزارو از
گوشت کوبیده تشخیص نمیده و اگه مثل من تو گروهانی باشید که بیشترشون بچه تهران هستن میبینید که بچه ها یه جاهایی که دیگه کاسه صبرشون لبریز میشه برگ زندانو به جون میخرن
و سرگروهباتو تا مرز شکستن دست و پا و دماغ کتک میزنن که ترکشش به شما هم میخوره که شامل تنبیهاته ...
شمایی که صبح ساعت 8 و 9 با دست تو سر ساعت میزدین از امروز با لطلفت ساعتو خاموش کنید که تو آموزشی با فریاد یه سگ هارو ضربه به تخت و درو دیوار بیدار میشید که ممکنه حتی
روز اول از نوع بیدار شدن هم آسایشگاهی های خود از خنده تنبیه شید ...
اینارو نمیگم که بترسونمتون اشتباه نکنید اینارو میگم که مثل من شکه نشید چون معمولا همه میگن پسر چیزی نیست انقدر آسونه همه چی خاطره میشه ...
این داستان ادامه دارد ...
سلام از دیروز چهار شنبه اومدیم مرخصی میان دوره اعزام اول اردیبهشت پادگان 02 نزاجا یه سوال: الان که اومدم خونه واسم یه برگه اعزام مجدد از نظام وظیفه اومده که من اردیبهشت اعزام نشدم و غیبت کردم!!! الان هم نوشته 3 ماه اضافه خدمت و تاریخ اعزام جدید هم نوشته اول تیر!!! این چه وضعشه؟!
هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)