تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 4105 اولاول ... 37177182186186786886987087187287387487588192197113711871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

در صورتی که مجرد باشیم و از امریه هم استفاده نکنیم آیا راهی هست که در شهر خود خدمت کنیم؟

برای پذیرش در سپاه (بدون پارتی) کاری میشه کرد یا نه؟

بهترین موقع برای فرستادن دفترچه چه ماهی هست؟

پیشاپیش تشکر از دوستانی که پاسخ میدهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا بهترین جا برای خدمت وزارت دفاعه در عین حال که تو آموزشی پوستت کندس اما به انسان ارزش قائل هستن و با 4 تا آدم حسابی طرفی که همه چی رو توی تقسیم لحاظ میکنن
    خدا رو شکر کن جای خوبیه فقط سختی آموزشش رو تحمل کن
    همه چیو تو تقسیم لحاظ میکنن که البته 90 % از همه چیز بند پ هست!

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1 تیر اعزامم . روی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم . نوشته مرکز آموزش :آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
    و محل مراجعه: ورامین - خیابان شورا - معونت وطیفه عمومی
    منظور ار محل مراجعه چیه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان امروز دقیقا یک هفته از تاریخ پرداخت فیش ها برای معافیت کفالت میگذره رفتم پلیس +10 شماره ملیم رو زد و گفت که ورود به شورای بدوی؟!!
    بعدش رفتم نظام وظیفه گفتش همین امروز پرونده ها رو فرستادیم به اصفهان....به نظرتون کی میرسه دستم ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان کسی از مرکز آموزشی محمد رسول ال.. بیرجند نیروی انتظامی آمار نداره اوضاع پادگانش چطوری هستش ؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1 تیر اعزامم . روی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم . نوشته مرکز آموزش :آموزشگاه نظامی نزاجا (پاسداران)
    و محل مراجعه: ورامین - خیابان شورا - معونت وطیفه عمومی
    منظور ار محل مراجعه چیه؟
    شما 2 ماه آموزشی رو 06 میگذرونی ، محل مراجعه هم بستگی به شهری که درش هستین داره ، میری اونجا یکسری حرفهای توجیهی بهتون میزنن و بعدش میگن همون روز یا فرداش برید پادگان
    یادش بخیر پارسال همین موقع برگه اعزامم به 06 اومد
    پادگان خیلی بزرگی هست ، امیدوارم خوش بگذره بهت

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما 2 ماه آموزشی رو 06 میگذرونی ، محل مراجعه هم بستگی به شهری که درش هستین داره ، میری اونجا یکسری حرفهای توجیهی بهتون میزنن و بعدش میگن همون روز یا فرداش برید پادگان
    یادش بخیر پارسال همین موقع برگه اعزامم به 06 اومد
    پادگان خیلی بزرگی هست ، امیدوارم خوش بگذره بهت
    یعنی باید برم ورامین( ؟ و بعدش از اونجا اعزام میشم ؟ یعنی همون روز اعزام میشم؟
    شما خودت 06 بودی ؟ در کل چطور بود؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی باید برم ورامین( ؟ و بعدش از اونجا اعزام میشم ؟ یعنی همون روز اعزام میشم؟
    شما خودت 06 بودی ؟ در کل چطور بود؟
    شما 1 تیر به همون محل مراجعه برو ، اگه اون روز اعزام داشتن که با اتوبوس میبرنت وگرنه میگن فردا فلان ساعت پادگان باشی

پادگان 06 جوادالائمه نزاجا ، یه پادگان بزرگ بر خیابون پاسداران هست ، از بیرون ببینی فکر نمیکنی اینقدر بزرگ باشه
    شرایط داخل و 2 ماه آموزش بستگی به خیلی چیزها داره ، اینکه تو کدوم گروهان تقسیم بشی ، فرمانده هنگ کی باشه و ...
    اما در کل 10-12 روز اول رو سفت میگیرن تا بدن هاتون آماده بشه
    بعدش کم کم کلاس هاتون شروع میشه و از ماه دوم هم روز برگ بهتون میدن ( برا ما گروهانمون روزی 25 نفر بود )

وسایلی که باید ببری رو تو همین تاپیک یه سرچ بزن پیدا میکنی ، چیزی که حتما لازمه قبل از رفتن بدونی اینکه برای 2 ماه شرایط و خوشی های گذشته ات رو از ذهن ات پاک کن ، اگه بخوای با افکار گذشته بری اون تو خیلی زود خسته میشی

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آموزشی در پادگان دانشگاه هوایی شهید ستاری

سلام به همه دوستان سرباز و مشتاق خدمت مجبور به خدمت

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من در حال حاضر مرخصی میان دوره اومدم خونه 18 خرداد میشه یه ماه که تو پادگان دانشگاه هوایی شهید ستاری در حال گذروندن دوره آموزشیم
    قصدم از گفتن این مطالب آمادگیه دوستان عزیز ه ، کسایی که مثل خودم چندین سالی از وقتش گدشته یکم بیشتر اذیت میشن چون یه سری دوستانمون که تازه مشمول شدن و اومدن
    خدمت داستان بیشتر براشون مثل بازیه و بخاطر کارها و بچه بازیهاشون ما هم تو تنبیهات و مانوورهای مختلف پوستمون داره کنده میشه ... یه نکاتی که براتون باید بگم ایناس :
    سعی کنید از روز اول هیچ وسیله ای که گفتن نبرید و غیر قانونیه همراهتون نباشه حتی قرص سرما خوردگی که روز اول هنگام ورودتون روز قدرت نماییه دژبانیه و حسابی با حرف ها و
    حرکاتشون سعی در شکستن غرور و شخصیت شما دارن (تو صف نه حرف بزنید نه حتی لبخند که عاقبت خوشی نداره)
    روز اول سرگروهبان هایی رو میبینید که با شما با بدترین لحن و پست ترین ادبیات حرف میزنند و دستور میدن و با کوچکترین حرکت خلاف میلشون با بشین پاشو و حالت شنا و غلت و ...
    از شما پذیرایی می کنن ...
    سعی کنین قیل از رفتن یکمی بدنتون رو آماده کنین که هفته اول دچار بدن درد و پا درد نشین ...
    همه مکالمات رو باید به یکی ار نقاط بدنتون دایورت کنین اگه حساس باشین خیلی آزار میبینید مخصوصا که این حرف ها و امر و دستورات از طرف یه آدم بیسواده که فرق خیلی چیزارو از
    گوشت کوبیده تشخیص نمیده و اگه مثل من تو گروهانی باشید که بیشترشون بچه تهران هستن میبینید که بچه ها یه جاهایی که دیگه کاسه صبرشون لبریز میشه برگ زندانو به جون میخرن
    و سرگروهباتو تا مرز شکستن دست و پا و دماغ کتک میزنن که ترکشش به شما هم میخوره که شامل تنبیهاته ...
    شمایی که صبح ساعت 8 و 9 با دست تو سر ساعت میزدین از امروز با لطلفت ساعتو خاموش کنید که تو آموزشی با فریاد یه سگ هارو ضربه به تخت و درو دیوار بیدار میشید که ممکنه حتی
    روز اول از نوع بیدار شدن هم آسایشگاهی های خود از خنده تنبیه شید ...
    اینارو نمیگم که بترسونمتون اشتباه نکنید اینارو میگم که مثل من شکه نشید چون معمولا همه میگن پسر چیزی نیست انقدر آسونه همه چی خاطره میشه ...
    این داستان ادامه دارد ...

11. 3 کاربر از haminam7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام از دیروز چهار شنبه اومدیم مرخصی میان دوره اعزام اول اردیبهشت پادگان 02 نزاجا یه سوال: الان که اومدم خونه واسم یه برگه اعزام مجدد از نظام وظیفه اومده که من اردیبهشت اعزام نشدم و غیبت کردم!!! الان هم نوشته 3 ماه اضافه خدمت و تاریخ اعزام جدید هم نوشته اول تیر!!! این چه وضعشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •