تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 1746 اولاول ... 3717718218618678688698708718728738748758819219711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بابا مشکل اینکه کی با چه رولی بره تو تیم با اینجور حرفا حل نمیشه.همتون هم دیدین و هم خوب میدونین که تا میریم تو champion selection سریع جنگ و دعوا شروع میشه که کی کجا بره.یکی میگه من میرم top ، اویکی میگه من زودتر گفتم ، سومی میگه report report ، طبق معمول هم ساپورت میمونه که یه بدبختی به اجبار (99 % اوقات) یا از روی میل شخصی (1 %) اونو پیک میکنه!
    خب وقتی همین الان همه با هم جنگ و دعوا دارن دیگه نباید انتظار یه بازی خوب با teamfight رو داشت...
    جالب اینه که این مشکل هیچ راه حلی هم نداره!
    منم قبلا win پایین بود این مسخره بازیا زیاد در می آوردن ولی دیگه win بره بالا اینطور چیزا خیلی کم شد

2. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

من همینجا اعلام میکنم عربا خدایی خیلی Pro هستن مخصوصا وقتی جکس پیک میکنن خدایی بازیشونو قبول دارم
    اون وقت چه جوری به این نتیجه رسیدین؟
    میدونید که عربا یه نفر و دو نفر و 100 نفر و هزاران نفر نیستن!
    حداقل چندصد هزار عرب lol باز داریم، وفکر نمیکنم همشون با jax خوب بازی کنن.
    noob تو خودت گفتی EUNE ها noob هستن الان میگی EUNE خوبه
    البته چون اسم acc من hossein بود همه ی عربا add ام می کردن
    n
    oob بودن در نژاد نیست که بگیم عربا noob ان spain ها pro ان یا بر عکس باید تو خونت باشه بعضی ها استعداد ندارن من خودم روز اولی که لول بازی کردم یادمه فید ندادم ولی pro هم نبودم چون قبلا زیاد از اینجور بازی ها می کردم آنلاین نبود ولی بلد بودم راه برم مثل بقیه نبودم بلد نیستن راه برن اول بازی همون جا خوشکشون می زنه
    pro بودن یا noob بودن به نژاد نیست دوستان، ممکنه یه آمریکایی 25 ساله که انگلیسی رو خوب بلده و هزار تا بازی آنلاین دیگه قبلاً انجام داده noob باشه ولی یه 16 ساله لهستانی ( PL) خیلی هم pro باشه. در واقع مشکل بیشتر لهستانیا اینه که انگلیسی زیاد بلد نیستن (بچه هاشون) و با تیم ارتباط خوبی برقرار نمیکنن، وقتی هم میان تو quee سریع میگن ?pl (یعنی سریع دنبال همزبون میگردن)
    و اینه که میگن ایرانیها خیلی پpro هستن و این حرفا رو اصلاً قبول ندارم.

هرچند من خودم قبول ندارم ، هیرو که میره تاپ باید تانک باشه نه چیز دیگه ، حالا اگه بقیه لاین ها یکم تانکی تر بود چمپشون ، فایتر میرم .
    من خودم با teemo که تانک نیست میرم تاپ رو لوله میکنم،
    تاپ اگه solo باشه باید تانک باشه ولی اگه دو نفر باشن دیگه لازم نیست تاک باشن، ولی به هر حال تیمی که تانک نداشته باشه خیلی با ریسک بازی میکنه و باید چمپ های شاخی مثل trynda و yi و .... داشته باشن.
    Last edited by msgcpp; 15-09-2013 at 21:43.

4. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

من گفتم eune وضعش خرابه اما نگفتم بهتر از west هست در ضمن استعداد خیلی هم به نژاد ربط داره واسه همینه که کره بهترین تیم رو داره اما روسیه تر زده اونطور که فک میکنی نیست عربا خیلی بازیشون عالی هست چه در لول چه در دوتا
    یک عرب بگو که chalenger باشه
    اینکه کره بهترین تیم رو داره چه ربطی داشت به نژاد اون ربطش به استعداد هم باز ما هم اگه یک پینگ خوب داشته باشیم استعداد هامون شکوفا میشه
    اصلا ربطی به پینگ نداره من یه عرب میشناسم چلنجر نیست اما داره از آفریقا.کنیا بازی مینکنه با پینگ بدتر از ماله ما اما بازیش حرف نداره بعدشم اگه به چلنجر بودن بود که ما ایرانیا از همه نوب تریم چون حتی 1 چلنجر نداریم اصلا Elo رو به بازیکن بودن ربط نده چون منطقی نیست !!!
    یعنی الان خدا خدا دارم می کنم یک روز پینگ منو داشته باشی اون موقعه می فهمی لگ چیه
    من گفتم تو هی داری می گی عرب ها پرو ان چلتجر دارن یا نه؟
    اصلا چرا ما انقدر داریم در مورد عربا بحث می کنیم
    دوستان توجه داشته باشن که میانگین سرعت نت توی کره جنوبی 90 مگابیته (حداقل 180 برابر اینجا) و gamer های کره میتونن بهترین پینگهای دنیا رو داشته باشن ولی خب از یه طرف دیگه سرگرمیهای آنلاین تو کره و ژاپن و بخصوص کره خیلی طرفدار داره،
    پس نمیشه گفت نت تأثیر نداره (امروز خودم سر قضیه تایم اوت کلی فید کردم)

اقا شما ها هم نتتون ترکیده امرو؟
    کلا تایم اوت زیاد شده امروز
    آره مال منم همینجوری شده .
    نت امروز داغونه داغونه در حد 30 - 40 درصد تایم اوت

6. 2 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

pro بودن یا noob بودن به نژاد نیست
    خوب منم یک ساعت دارم اینو می گم کسی زیر بار نمی ره

8. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

خیلی جالبه داریوش بودم
    lucian 10بار مرده فارمش 100 تا نیست
    udyr میگه تانک نرو من میرم تو تیم فایت فرار میکنه
    اخر سر هم میگن داریوش ریپورت کنین احمق کم نیست واقعا بدی بازی انلاین همینه

10. 2 کاربر از Kheee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

کاش ریوت هم 4 تا ناظم با توجه مثل شما می داشت ، اونا به آدم محل سگ هم نمی دن
    مشکل این روش اینه که زمان وایستادن تو صف چندین برابر میشه . چون اکثرا میخوان Carry باشن و ساپورت مثلا کم میرن مردم . حالا بین این همه کم بخواد هم سطح اون همه Carry پیدا کنه نمیشه .
    صحیح می فرمایید ، اما خوب این مشکل موقتی هست ، بعد یک مدتی وقتی طرف می بینه نمی تونه همش بره top مجبور می شه با role های دیگه هم آشنا بشه و troll کمتر می شه.بعضی ها هم مثل من سه تا role رو انتخاب می کنند (من همیشه می گم top/sup/jung le) و معمولا در هر پنج نفر 2-3 نفر که بتونند چند role بازی کنند پیدا می ره.
    روش حساب کردن این امتیاز هست که دردسر ها میاره . مثلا یه ساپورت Ward کاریش توی امتیاز نمیشه به اون شکل براش یه ارزشی قائل شد یعنی اهمیتش توی بازی مثل Kill نیست که واضح دیده بشه و تاثیرش به صورت تدریجی هست . یه مشکلش هم اینه که اگه بیان K/D Ratio رو مثلا ملاک بذارن توی طریقه بازی تاثیر می ذاره . من خودم کسیم که اصلا هجومی در اول بازی کار نمیکنم(نه تو لول نه دوتا2) . یعنی اهل ریسک نیستم و فقط وقتی درگیر میشم که بدونم شانس پیروزیم تو نبرد از 50 درصد بالاتره . ولی دوستم برعکس منه و خیلی هجومی و با ریسک بازی میکنه . ولی خوب اگه بیان اینطوری کنن این شخص کلا برخلاف میل خودش میره سمت دفاعی بازی کردن تا آمارش خراب نشن با مرگ الکی با این که توی هر تیمی چنین پلیرهایی نیازن .
    بله صحیح می فرمایید ، سخته محاسبه اش ، اما خوب توی سبک dominion این سیستم وجود داره و فقط با کیل امتباز نمی ده! برای هر کاری یک امتیازی می ده ، برای هر kill (چه minion و چه دشمن و ...) ، برای هر heal امتیاز می ده .
    فکر می کنم باید از امتیازات بازیکنان دیگه که به یک شخص می دن هم استفاده بشه.

12. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوووووووووووووو چرا انقدر طولانی خدایی حال کسی نداره بخونه همشو تو 2 3 خط خلاصه بکن تا همه بخونن کی اینو خونده راست بگی ؟
    بنده پیشنهاد میکنم اساسا کسایی که قصد نوشتن بیش از 3 خط رو دارن یه خلاصه متن برا این دوستمون بزارن!
    روزی چند ثانیه مطالعه میکنی عمویی؟
    شرمنده فک کنم یه کم نوشتم طولانی شد!
    خلاصه متن برا XxScorpionxX: یه کم بیشتر مطالعه کن همش 7 خطه اونوقت برا خوندنش مشکل داری؟ فوقش 1 دقیقه خوندنش طول میکشه، باور کن.
    خلاصه ی خلاصه متن برا XxScorpionxX:

14. 4 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بنده پیشنهاد میکنم اساسا کسایی که قصد نوشتن بیش از 3 خط رو دارن یه خلاصه متن برا این دوستمون بزارن!روزی چند ثانیه مطالعه میکنی عمویی؟شرمنده فک کنم یه کم نوشتم طولانی شد!خلاصه متن برا XxScorpionxX: یه کم بیشتر مطالعه کن همش 7 خطه اونوقت برا خوندنش مشکل داری؟ فوقش 1 دقیقه خوندنش طول میکشه، باور کن.خلاصه ی خلاصه متن برا XxScorpionxX:
    تو خودت خوندیش اگه نه هیچی اگه آره پس خیلی بیکاری
    خوندنش سخت نیست حوصله می خواد
    تو هم آدم گیر نیاوردی گیر دادی من این همه بحث کردیم اومدی اینو گفتی در صورتی که من دارم درست می گم
    روزی چند ثانیه مطالعه میکنی عمویی؟
    بستگی به این تاپیک داره چجوری پیش بریم
    Last edited by XxScorpionxX; 16-09-2013 at 10:01.

16. این کاربر از XxScorpionxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تیمم نوب بود ما باختیم....
    اینترنتم قطع شد- قطع شده- تایم اوت میده .....
    ban شدم....
    خارجی های سگ نوب.....
    همش تقصیر هم گروهی هامه فید می کنن.......
    سیستم لول بیخوده.....
    من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....
    rp میدن بیایید برام کلیک کنید-کجا میدن؟.........
    eune بهتره یا west ?.......
    این (مردم فلان کشور) انگلیسی بلد نیستن .....
    دوتا2 بهتره از اینه ......
    rp بدین .....
    می خوام یه champion بخرم از بین اینا کدوم بهتره.....
    ایتم برای champion-x چی ببندم....
    خود pro پنداری.....
    اکثر صفحه ها همیشه یکی از اینا رو میبینی یه جورایی روزمرگی لول شده تو اینجا همیشه هم راه حل هاش نوشته میشه ولی باز هر روز تکرار میشه!
      محتوای مخفی: حال ندارید بازش نکنید :دی 
    تیمم نوب بود ما باختیم....همیشه دیگران تقصیر کارن؟(البته اکثرا این پست ها برای احساس همدردی شماست )
    اینترنتم قطع شد- قطع شده- تایم اوت میده .....اینترنتت رو عوض کن!تو اکثر شهر ها الان سیستم هایی هست که برای بازی هستش یا اگر حتی نمی تونی عوض کنی مثل من که به خاطر دانلودم نمی تونم سیستم رو عوض کنم تو یه ساعت که خوبه بازی کن مثلا من صبح ها ranked بازی می کنم
    ban شدم....rules رو رعایت نمی کنی!یا فحش میدی یا وقتی نتت خرابه میری هی pvp یا flame می کنی یا toxic هستی...به درد lol نمی خوری!
    خارجی های سگ نوب.....همه بازیکنای خارجی اَخ هستن ایرانیا فرشتن؟...همه جا خوب و بد داره با درصدهای متفاوت
    همش تقصیر هم گروهی هامه فید می کنن.....ممکنه تو هم یه روز فید کنی یا کرده باشی قبلا. دوست داری خودت رو هم جاش بودی flame می کردن؟
    سیستم لول بیخوده.....نظر بهتری داری واسه بهبودش بیا تو community بگو اینجا کسی برات تره هم خورد نمی کنه(nobody cares)
    من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت
    rp میدن بیایید برام کلیک کنید-کجا میدن؟.........طرز کارش اینطوریه:اول این پایین دگمه تشکر رو بزن بعد جواب بصورت نقل قول رو بزن بنویس "lol" واست rp مجانی تو حسابت ریخته میشه(چراغ ماشینه هم روشن میشه)
    eune بهتره یا west ?.....دو حالته:یا تروله یا تازه وارده! (اگر دومی هستی تو دوتاش 10 تا بازی بکن هر کدوم حال کردی همونو ادامه بده)
    این (مردم فلان کشور) انگلیسی بلد نیستن یا مردم فلان کشور اینطورین....بازیکنای ایرانی همه انگلیسی درست بلدن؟خوب شما اونطوری باش!

دوتا2 بهتره از اینه ......این مورد کلا تروله! این دوتا شاید ظاهرا شبیه هم باشن ولی playstyle مختلفی دارن برای شروع هم (نه کل سیستم بازی ) lol برای newb ها بهتره noob friendly تر هستش.pros and cons ها رو هم با یه دیدن از twich tv خودتون متوجه میشید من یه مورد که برای شروع بود رو گفتم
    rp بدین .....به منم بدین
    می خوام یه champion بخرم از بین اینا کدوم بهتره.....هر کدوم رو قبلش چند بار بازی کن که اینجا بهت پیشنهاد کردن رفتی خریدی نیای بگی مضخرف بود
    ایتم برای champion-x چی ببندم....mobafire/lolking/leaguecraft/.........
    خود pro پنداری.....چیز خوبیه ولی غرور کورت نکنه عقب میفتی

pool party

فعلا از آخر تابستون لذت ببرید که مهر داره میاد!
    Last edited by avator20002000; 16-09-2013 at 04:11. دليل: عکس ها ف ی ل ت ر شده بود

18. 8 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

سامان جون حرف دل منو زدی
    مخصوصا این جمله
    من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت

20. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •