منم قبلا win پایین بود این مسخره بازیا زیاد در می آوردن ولی دیگه win بره بالا اینطور چیزا خیلی کم شد
منم قبلا win پایین بود این مسخره بازیا زیاد در می آوردن ولی دیگه win بره بالا اینطور چیزا خیلی کم شد
اون وقت چه جوری به این نتیجه رسیدین؟
میدونید که عربا یه نفر و دو نفر و 100 نفر و هزاران نفر نیستن!
حداقل چندصد هزار عرب lol باز داریم، وفکر نمیکنم همشون با jax خوب بازی کنن.
pro بودن یا noob بودن به نژاد نیست دوستان، ممکنه یه آمریکایی 25 ساله که انگلیسی رو خوب بلده و هزار تا بازی آنلاین دیگه قبلاً انجام داده noob باشه ولی یه 16 ساله لهستانی (PL) خیلی هم pro باشه. در واقع مشکل بیشتر لهستانیا اینه که انگلیسی زیاد بلد نیستن (بچه هاشون) و با تیم ارتباط خوبی برقرار نمیکنن، وقتی هم میان تو quee سریع میگن ?pl (یعنی سریع دنبال همزبون میگردن)
و اینه که میگن ایرانیها خیلی پpro هستن و این حرفا رو اصلاً قبول ندارم.
من خودم با teemo که تانک نیست میرم تاپ رو لوله میکنم،
تاپ اگه solo باشه باید تانک باشه ولی اگه دو نفر باشن دیگه لازم نیست تاک باشن، ولی به هر حال تیمی که تانک نداشته باشه خیلی با ریسک بازی میکنه و باید چمپ های شاخی مثل trynda و yi و .... داشته باشن.
Last edited by msgcpp; 15-09-2013 at 21:43.
دوستان توجه داشته باشن که میانگین سرعت نت توی کره جنوبی 90 مگابیته (حداقل 180 برابر اینجا) و gamer های کره میتونن بهترین پینگهای دنیا رو داشته باشن ولی خب از یه طرف دیگه سرگرمیهای آنلاین تو کره و ژاپن و بخصوص کره خیلی طرفدار داره،
پس نمیشه گفت نت تأثیر نداره (امروز خودم سر قضیه تایم اوت کلی فید کردم)
نت امروز داغونه داغونه در حد 30 - 40 درصد تایم اوت![]()
خوب منم یک ساعت دارم اینو می گم کسی زیر بار نمی رهpro بودن یا noob بودن به نژاد نیست![]()
خیلی جالبه داریوش بودم
lucian 10بار مرده فارمش 100 تا نیست
udyr میگه تانک نرو من میرم تو تیم فایت فرار میکنه
اخر سر هم میگن داریوش ریپورت کنیناحمق کم نیست واقعا بدی بازی انلاین همینه
کاش ریوت هم 4 تا ناظم با توجه مثل شما می داشت ، اونا به آدم محل سگ هم نمی دن
صحیح می فرمایید ، اما خوب این مشکل موقتی هست ، بعد یک مدتی وقتی طرف می بینه نمی تونه همش بره top مجبور می شه با role های دیگه هم آشنا بشه و troll کمتر می شه.بعضی ها هم مثل من سه تا role رو انتخاب می کنند (من همیشه می گم top/sup/jung le) و معمولا در هر پنج نفر 2-3 نفر که بتونند چند role بازی کنند پیدا می ره.
بله صحیح می فرمایید ، سخته محاسبه اش ، اما خوب توی سبک dominion این سیستم وجود داره و فقط با کیل امتباز نمی ده! برای هر کاری یک امتیازی می ده ، برای هر kill (چه minion و چه دشمن و ...) ، برای هر heal امتیاز می ده .
فکر می کنم باید از امتیازات بازیکنان دیگه که به یک شخص می دن هم استفاده بشه.
بنده پیشنهاد میکنم اساسا کسایی که قصد نوشتن بیش از 3 خط رو دارن یه خلاصه متن برا این دوستمون بزارن!
روزی چند ثانیه مطالعه میکنی عمویی؟
شرمنده فک کنم یه کم نوشتم طولانی شد!
خلاصه متن برا XxScorpionxX: یه کم بیشتر مطالعه کن همش 7 خطه اونوقت برا خوندنش مشکل داری؟ فوقش 1 دقیقه خوندنش طول میکشه، باور کن.
خلاصه ی خلاصه متن برا XxScorpionxX:![]()
تو خودت خوندیش اگه نه هیچی اگه آره پس خیلی بیکاری
خوندنش سخت نیست حوصله می خواد
تو هم آدم گیر نیاوردی گیر دادی مناین همه بحث کردیم اومدی اینو گفتی در صورتی که من دارم درست می گم
بستگی به این تاپیک داره چجوری پیش بریمروزی چند ثانیه مطالعه میکنی عمویی؟![]()
Last edited by XxScorpionxX; 16-09-2013 at 10:01.
تیمم نوب بود ما باختیم....
اینترنتم قطع شد- قطع شده- تایم اوت میده .....
ban شدم....
خارجی های سگ نوب.....
همش تقصیر هم گروهی هامه فید می کنن.......
سیستم لول بیخوده.....
من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....
rp میدن بیایید برام کلیک کنید-کجا میدن؟.........
eune بهتره یا west ?.......
این (مردم فلان کشور) انگلیسی بلد نیستن .....
دوتا2 بهتره از اینه ......
rp بدین .....
می خوام یه champion بخرم از بین اینا کدوم بهتره.....
ایتم برای champion-x چی ببندم....
خود pro پنداری.....
اکثر صفحه ها همیشه یکی از اینا رو میبینی یه جورایی روزمرگی لول شده تو اینجا همیشه هم راه حل هاش نوشته میشه ولی باز هر روز تکرار میشه!
محتوای مخفی: حال ندارید بازش نکنید :دی
pool party
فعلا از آخر تابستون لذت ببرید که مهر داره میاد!![]()
Last edited by avator20002000; 16-09-2013 at 04:11. دليل: عکس ها ف ی ل ت ر شده بود
سامان جون حرف دل منو زدی
مخصوصا این جمله
من جام برنز IV نیستش بهتر از گلد و پلاتینیوم بازی می کنم .....متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)