تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 1124 اولاول ... 371771821861867868869870871872873874875881921971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فقط کرمانشاه این عنتربازیی رو در آورده
    برو پنل تهران، همدان و آذربایجان رو ببین. لیست دو تاشون رو پست های قبلی زدم
    تهران اصلا حجمی نداره چون مخابراتش توان مقابله با سرعت 9مگ حجمی بقیه شرکت ها رو نداره
    فقط دانلودرها نامحدودهاش رو میخرن و کسایی که از جاهای دیگه پورت گیرشون نمیاد
    اینجا مخابراتش دور برداشته
    کرمانشاه تو هر چی چیز چرت اوله طرح منوریل رو هیچ شهری قبول نکرد کرمانشاه قبول کرد اینترنتشم اینطور
    کرمانشاه بیشتر به موش آزمایشگاهی شبیه تا شهر
    Last edited by behnam-k; 14-01-2014 at 21:31.

2. 5 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی چه محدودش کردن؟؟
    منی که 256 نامحدود ثبت کردم محدود شده؟
    چقدر حجم به من دادن مگه مه الان 5 مگش مونده؟؟؟؟
    لعنتیا

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اینترنتم روزی 40 - 50 بار قطع میشه..! بعضی وقتها یکم خاموش روشنش می کنم یا سیم رو قطع و وصل می کنم درست میشه کسی نمیدونه مشکل از کجاست..؟

داره خودمونی میشه uones4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان (ip (188 هنوز موجود هست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان (ip (188 هنوز موجود هست...
    آره من الان با همین ip کانکتم

راستی کسی حجمش تموم نشد ببنیم سرعت دانلودش چقدر کاهش می یابه؟

7. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اینترنتم روزی 40 - 50 بار قطع میشه..! بعضی وقتها یکم خاموش روشنش می کنم یا سیم رو قطع و وصل می کنم درست میشه کسی نمیدونه مشکل از کجاست..؟
    چرا داداش من میدونم مشکل از کجاست خودم نزدیک به سه هفته این مشکل رو داشتم دیگه اینقدر زنگ زدم 2020 و کارشناس بفرست از اینجور مضخرفات تا اینکه کارشناس اومد و گفت مودمت خرابه

منم گفتم حتما راست میگه رفتم ی مودم دیگه اوردم ولی همچنان همون مشکل بود بعد فهمیدم فقط من اینطوری نیستم مشکل از خود isp نابود شدست چون چندتا از دوستام هم همین مشکل رو با نت مخابرات داشتن یعنی ی کاری میکنن که SNR Margine خط افت میکنه میرسه به زیر ده (دوستان نگین نویز رو خطت هست چون که تمام سیم کشی تلفن به طور کامل با فاصله خیلی زیاد از هر گونه سیم برق از دم در تا خود مودم بردم ولی همچنان مشکل سرجاش بود ) تا اینکه چند روزی میشه خود به خود یکم نویز خط بهتر شده و اون عدد به بالای 10 رسیده

درکل از همه خواهش دارم لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــطف ا از مــــــــــــــــــــــــ خابرات اینترنت نـــــــــــــــــــــگــ ــــــــــــــــــــــیری د

بزارین بفهمند مردم یکمی دزدی حالیشون هست واقعا خودتون قضاوت کنین اینی به ما ارائه میدن اینترنته ؟؟؟ اینترانت هم نیست چه به اینترررررررنت
    Last edited by lonely--boy; 16-01-2014 at 20:00.

9. 2 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

چرا داداش من میدونم مشکل از کجاست خودم نزدیک به سه هفته این مشکل رو داشتم دیگه اینقدر زنگ زدم 2020 و کارشناس بفرست از اینجور مضخرفات تا اینکه کارشناس اومد و گفت مودمت خرابه

منم گفتم حتما راست میگه رفتم ی مودم دیگه اوردم ولی همچنان همون مشکل بود بعد فهمیدم فقط من اینطوری نیستم مشکل از خود isp نابود شدست چون چندتا از دوستام هم همین مشکل رو با نت مخابرات داشتن یعنی ی کاری میکنن که SNR Margine خط افت میکنه میرسه به زیر ده (دوستان نگین نویز رو خطت هست چون که تمام سیم کشی تلفن به طور کامل با فاصله خیلی زیاد از هر گونه سیم برق از دم در تا خود مودم بردم ولی همچنان مشکل سرجاش بود ) تا اینکه چند روزی میشه خود به خود یکم نویز خط بهتر شده و اون عدد به بالای 10 رسیده

درکل از همه خواهش دارم لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــطف ا از مــــــــــــــــــــــــ خابرات اینترنت نـــــــــــــــــــــگــ ــــــــــــــــــــــیری د

بزارین بفهمند مردم یکمی دزدی حالیشون هست واقعا خودتون قضاوت کنین اینی به ما ارائه میدن اینترنته ؟؟؟ اینترانت هم نیست چه به اینترررررررنت
    اینم در نظر بگیر شرکتهای دیگه هم از این بدترن ،خدایی مخابرات تا الان بد نبوده در مقایسه با شرکتهای خصوصی مثل حسابگر ،آسیاتک و.....جدیدا هم که نامحدود ها رو محدود کرده خراب کرد حالا اینم معلوم نیست بزارید یکی از دوستان حجم نامحدودش تموم شه ببینیم بعدش چی میشه منم 512 نامحدود شارژ کردم 12 گیگ حجم داده
    اینم بگم فکر نکنید از مخابرات دارم طرفداری میکنم اما بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد

11. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

اینم در نظر بگیر شرکتهای دیگه هم از این بدترن ،خدایی مخابرات تا الان بد نبوده در مقایسه با شرکتهای خصوصی مثل حسابگر ،آسیاتک و.....جدیدا هم که نامحدود ها رو محدود کرده خراب کرد حالا اینم معلوم نیست بزارید یکی از دوستان حجم نامحدودش تموم شه ببینیم بعدش چی میشه منم 512 نامحدود شارژ کردم 12 گیگ حجم داده
    اینم بگم فکر نکنید از مخابرات دارم طرفداری میکنم اما بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد
    ما که حسابگریم جدیدا یه سیستمی برا پاسخگویی طراحی کرده که کلی باید پشت خط بمونیم آخرم جواب نمیده.دلمون به این پشتیبانی خوش بود باز شما مخابراتی ها جوابتون رو میدن

13. 2 کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حسابگر اشغاله همش حجم دزدی ...

من که می خوام شنبه نامه جمع اوری بگیرم

15. این کاربر از reza137333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ما که حسابگریم جدیدا یه سیستمی برا پاسخگویی طراحی کرده که کلی باید پشت خط بمونیم آخرم جواب نمیده.دلمون به این پشتیبانی خوش بود باز شما مخابراتی ها جوابتون رو میدن
    حسابگر اشغاله همش حجم دزدی ...

من که می خوام شنبه نامه جمع اوری بگیرم
    پشتیبانی کلا معنی نداره دیشب که شارژ کردم میخواستم وصل شم ارور 629 میداد زنگ زدم پشتیبانی میگم وصل نمیشه ارور 629 میده میگه برو تو پنل کاربری شارژ رزرو رو فعال کن بهش گفتم عزیزم وصل نمیشه چطور برم تو پنل کاربری بعد گفت ارورت چنده!!؟؟؟ گفتم اینه از یکی دیگه پرسید گفت این مال چیه بعد از کلی جر و بحث با همکارش دو تا مغز نخود به این نتیجه رسیدن که کانکشن Dial Up ساختم !!!!!!!اون وقعتی که اینو گفت قیافم اینطور شد و گفتم شب بخیر
    بخدا معتاد تو خیابان رو میزاشتن پشتیبانی بهتر راهنمایی میکرد

17. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •