سلام
حتما این پست را بخوانید:
اگر در طرح کمپین پاییز 92 سرویس ۱ ساله تهیه کرده اید حتما به پنل پلوتون مراجعه کنید و از قسمت پرداختها و شارژها تعداد فاکتور ها صادر شده برای ان طرح را بشمارید.
یک سال در ایران ۱۲ ماه است اما گویا به دلیل مشکل در پنل ۱۳ تا فاکنور برای این طرح صادر شده است! بعنی شما پول ۱۳ ماه سرویس را برای استفاده از سرویس ۱۲ ماهه باید پرداخت کنید. ۱ ماه پول اضافه! که این مورد در طرح های نامحدود بیشتر باعث ضرر کاربران می شود چون شما پول زمانی را پرداخت می کنید که سرویس شما قطع بوده!!
برای خود من ۸۰ هزار تومن فاکتور صادر شده در حالی که تاریخ تقاضای ADSL من ۲۷ ۸ ۹۲ و تاریخ وصل ان ۲ ۳ روز بعد بوده! تاریخ پایان سرویس هم ۴ ۹ ۹۳ بوده اما در تاریخ ۲ ۹ ۹۳ یک فاکتور برای ابان صادر شده!! اگر مشکلی بوده در تعریف زمان و تاریخ در سیستم بوده و ارتباطی به کاربر ندارد طرح یک ساله شامل ۱۲ ماه است نه ۱۳ ماه!!
در تماسی که با پشتیبانی گرفتم بعد از ۳۰ دقیقه اعلام کردن شما بیش از یک سال از این سرویس استفاده کرده اید!! اولا ۱ سال بوده استفاده من حداکثر ۱ روز اضافه تر استفاده شده دوما تعداد روز های قطعی و مشکل در شبکه مخابرات بیش تر از تعهد ۲۰۲۰ بوده! سوما خود سیستم این تاریخ را تعیین کرده ارتباطی به کاربر ندارد!