تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 1298 اولاول ... 371771821861867868869870871872873874875881921971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    حتما این پست را بخوانید:

اگر در طرح کمپین پاییز 92 سرویس ۱ ساله تهیه کرده اید حتما به پنل پلوتون مراجعه کنید و از قسمت پرداختها و شارژها تعداد فاکتور ها صادر شده برای ان طرح را بشمارید.
    یک سال در ایران ۱۲ ماه است اما گویا به دلیل مشکل در پنل ۱۳ تا فاکنور برای این طرح صادر شده است!‌ بعنی شما پول ۱۳ ماه سرویس را برای استفاده از سرویس ۱۲ ماهه باید پرداخت کنید. ۱ ماه پول اضافه! که این مورد در طرح های نامحدود بیشتر باعث ضرر کاربران می شود چون شما پول زمانی را پرداخت می کنید که سرویس شما قطع بوده!!

برای خود من ۸۰ هزار تومن فاکتور صادر شده در حالی که تاریخ تقاضای ADSL من ۲۷ ۸ ۹۲ و تاریخ وصل ان ۲ ۳ روز بعد بوده! تاریخ پایان سرویس هم ۴ ۹ ۹۳ بوده اما در تاریخ ۲ ۹ ۹۳ یک فاکتور برای ابان صادر شده!! اگر مشکلی بوده در تعریف زمان و تاریخ در سیستم بوده و ارتباطی به کاربر ندارد طرح یک ساله شامل ۱۲ ماه است نه ۱۳ ماه!!
    در تماسی که با پشتیبانی گرفتم بعد از ۳۰ دقیقه اعلام کردن شما بیش از یک سال از این سرویس استفاده کرده اید!! اولا ۱ سال بوده استفاده من حداکثر ۱ روز اضافه تر استفاده شده دوما تعداد روز های قطعی و مشکل در شبکه مخابرات بیش تر از تعهد ۲۰۲۰ بوده! سوما خود سیستم این تاریخ را تعیین کرده ارتباطی به کاربر ندارد!

2. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خوب من هم متاسفانه پارس را درخواست تخلیه دادم و رفتم مخابرات ثبتِ نام کردم.(حضوری رفتم ، مرکز استقلال اول مفتح)

سرویس 1 ماهِ 4 گیگ طرحِ حرفه ای ها را ثبتِ نام کردم که گفت 10 روز طول میکشه، باهات تماس میگیرند.
    من خطم تا 16 مگابیت راحت میکشه حالا میخوام بدونم وقتی وصل شد و احتمال بالایی که داره روی 10مگابیت نباشه یا حتی 5مگابیت چجوری پاپیچ بشم که سرعتم را ببرند بالا؟
    نمی تونم خودم یوزر و پسورد را با توجه به مشخصاتم بفهمم؟که مجبور نشم دوباره حضوری برم.(مثلاً شماره ملی یا شماره تلفنم باشه.)

سپاس
    درود بر شما ...
    وقتی خط شما رانژه شد با کارت ملی به همان مرکز مراجعه و درخواست یوزر و پسورد میکنید... همان موقع سرویس شما وصل میشود.
    مخابرات جدیدا تمام خطوط حتی DLC ها را روی 3 مگ میبنده. با مراجعه حضوری و درخواست هیچ وقت پورت شما را افزایش نمیدهند با یک سری جواب های احمقانه خودشان را قانع میکند... فقط در صورتی که در مخابرات آشنا داشته باشید این مشکل شما حل میشود.

4. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    می گم دوستان مخابرات این مودم های هوآووی که سر سرویس های جدیدش یعنی کمپین تابستان پاییز می ده
    چطوریاست؟ خوبه؟ یا دوگیگ هدیه می صرفه اونو بگیریم. کسی گرفته مودمو و تست کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان من برای انصراف طرح 5 مگ تابسته به مخابرات رفتم و برای 2 گیگ رایگان ماهانه جریمه ای پرداخت کردم.اما بعد از گذشت 10 روز هنوز این طرح برای من فعال هست . به صورت اتوماتیک شارز میشود.حتی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت کردم اما جوابی دریافت نکردم خواهش میکنم راهنمایی کنید

7. این کاربر از ARMANSTNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من برای انصراف طرح 5 مگ تابسته به مخابرات رفتم و برای 2 گیگ رایگان ماهانه جریمه ای پرداخت کردم.اما بعد از گذشت 10 روز هنوز این طرح برای من فعال هست . به صورت اتوماتیک شارز میشود.حتی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت کردم اما جوابی دریافت نکردم خواهش میکنم راهنمایی کنید
    منم اول پنج مگو گرفتم بعدش فهمیدم شبانه نداره انصراف دادم. چهارصد مگ از دو گیگم مصرف کرده بود که طرف منو مورد بخشش قرار داد [emoji2] . یک هفته هست رفته برای انصراف. برای منم هنوز فعاله ولی شارژ نشده.

9. این کاربر از rhdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    می گم دوستان مخابرات این مودم های هوآووی که سر سرویس های جدیدش یعنی کمپین تابستان پاییز می ده
    چطوریاست؟ خوبه؟ یا دوگیگ هدیه می صرفه اونو بگیریم. کسی گرفته مودمو و تست کرده؟
    سلام مدلی که امسال میده Huawei HG532e هستش حدود 50 تا 60 تومن هم قیمتشه. مودمش هم نه میشه گفت اشغاله نه میشه گفت عالیه. دو گیگ ارزشش بیشتره ولی خوب بستگی به خودت داره کدومش به دردت میخوره.

11. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چه قدر جریمه دادید؟؟؟
    Last edited by mamad24; 29-11-2014 at 23:20.

13. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام مدلی که امسال میده Huawei HG532e هستش حدود 50 تا 60 تومن هم قیمتشه. مودمش هم نه میشه گفت اشغاله نه میشه گفت عالیه. دو گیگ ارزشش بیشتره ولی خوب بستگی به خودت داره کدومش به دردت میخوره.
    ممنون داداش. از برد وای فایش اطلاع داری؟ برای یه خیریه می خوام بگیرم کار آنچنانی باهاش انجام نمی دن. ولی بعضی وقتها ممکنه که سه یوزر با وای فای و یکی با کابل همزمان وصل بشن بهش. واسم مهمه که این طور مواقع به مشکل برنخوریم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون داداش. از برد وای فایش اطلاع داری؟ برای یه خیریه می خوام بگیرم کار آنچنانی باهاش انجام نمی دن. ولی بعضی وقتها ممکنه که سه یوزر با وای فای و یکی با کابل همزمان وصل بشن بهش. واسم مهمه که این طور مواقع به مشکل برنخوریم.
    خواهش میکنم دوست عزیز. راستش من خودم نگرفتم و به جاش دو گیگ رو انتخاب کردم و ازش اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که این مودم جزو ارزونترین مودم های وای فای بوده که مخابرات امسال تهیه کرده. چند نفری تو این تاپیک گرفتن این مودمو منتظر باشید اونا راهنمایی میکنن.

16. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز. راستش من خودم نگرفتم و به جاش دو گیگ رو انتخاب کردم و ازش اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که این مودم جزو ارزونترین مودم های وای فای بوده که مخابرات امسال تهیه کرده. چند نفری تو این تاپیک گرفتن این مودمو منتظر باشید اونا راهنمایی میکنن.
    منم خودم دو گیگو گرفتم. ولی خوب اونجا یکم درست نیست خرج های الکی کرد. اینترنتم به خاطر سایتشونه.

18. 2 کاربر از rhdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •