تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 871 از 1291 اولاول ... 371771821861867868869870871872873874875881921971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من تا امروز 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم اما امروز که رفتم شارژکنم با کمال تعجب بهم گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و باید از طرحهای حجمی استفاده کنید که اونا هم بدرد من نمیخوره و چون تلفنم روی فیبر نوری هست از شرکت دیگه ای هم نمی تونم بگیرم حالا می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم از ایرانسل
    حلا شرایطش چه جوریه از نظر سرعت دانلود و آپلود ،قطعی ، پینگ و غیره
    و اینکه ایرانسل بهتره یا مبین نت
    سلام دوست عزيز،

من هم ساكن مشهد هستم و سرويس 1 مگ نامحدود استفاده مي‌كنم. قبل از اين كه پاسخ سوالاتتون رو بدم مي‌خواستم بپرسم براي چي ديگه مخابرات نامحدود نميده و آيا اين مورد شامل همه سرعت‌ها (مثلا 512 و 1مگ) هم ميشه؟

من در طي اين يك سال و نيمي كه وايمكس ايرانسل دارم به طور كلي ازش راضيم. سرعتش تقريبا هميشه همون چيزي هست كه بايد باشه. پينگش هم كه در speedtest براي سرور تهران تقريبا 60-70 هست. درسته كه وايمكس نسبت به اي دي اس ال گرونتره ولي به نظر من سرويس‌دهيش بهتره. ضمن اين كه شما با اي دي اس ال فقط در يك محل ميتونيد از سرويس اينترنت استفاده كنيد، اما با وايمكس مي‌تونيد در هر ناحيه و هر شهري كه سرويس وايمكس وجود داره هم ازش استفاده كنيد.

اما از نقاط ضعف وايمكس يكي كنترل حساب پيچيده‌ش هست كه به سختي ميشه فهميد بالاخره چه قدر حجم مصرف كردي و چقدر باقي مونده. من خودم اوايل سرويس محدود داشتم كه هميشه كم مياوردم و بايد بسته افزايشي ميخريدم كه خيلي گرون درميومد. ولي به نظرم شما كه كلا ميخوايد نامحدود بگيريد ديگه نبايد نگران پيچيدگي كنترل حساب اينترنتيش باشيد چون ديگه مشكل محدوديت حجم نداريد. از نقاط ضعف ديگه‌ش هم اينه كه پشتيباني فني‌اش دير جواب ميده. البته پشتيباني معموليش 24 ساعته هست و خيلي خوب و سريع جواب ميدن، اما وقتي كه مشكل شما تخصصي هست و بايد به بخش فني ارجاع بشه طول ميكشه و بعضي وقت‌ها بايد روزها منتظر تماسشون باشيد. كه البته در صورت چنين پيشامدي هم ميتونيد مستقيما به مركز وايمكس در مشهد (كه آدرسش توي سايتش هست) مراجعه كنيد. البته اين مورد خيلي نادر اتفاق ميفته و معمولا مشكلات عادي هستن و نيازي به بچه‌هاي فني نيست و با همون تماس اول حل ميشه.

در كل من بهتون پيشنهاد ميكنم قبل از اقدام به ثبت نام، اگر از آشنايانتون كسي هست كه وايمكس داره، به مدت چند ساعت مودمش رو قرض بگيريد و بياريد در مكاني كه ميخوايد ازش استفاده كنيد تا ببينيد آيا آنتن دهيش خوب هست. سرعتش چطوريه و اينها. چون درسته كه در سايت نقشه نقاط تحت پوشش رو زده، اما ممكنه بعضي نقاط علي رغم سبز بودن، يك جاهاييشون نقطه كور باشه (مثل آنتن‌دهي موبايل) ضمنا موقعي هم كه ثبت نام كرديد و خواستيد سرويس رو تحويل بگيريد پيشنهاد ميكنم حتما درخواست بديد نصاب بياد براتون نصب كنه. البته اين كار يك هزينه‌اي هم داره و به جاش مي‌تونيد خودتون به راحتي بامطالعه دفترچه راهنماي موجود در سايت مودم رو نصب كنيد، اما نصب توسط نصاب خوبي كه داره اينه كه همونجا مي‌بينيد كه آيا سرويس خوب كار ميكنه و در غير اين صورت مي‌تونيد همون جا سرويس رو پس بديد و پولتون رو مسترد مي‌كنن.

در مورد مودم هم پيشنهاد من BM632w هست كه هم آنتن‌دهيش خوبه و هم به صورت بيسيم همزمان چندين كاربر ميتونن ازش استفاده كنن. البته اين مودم بايد حتما به برق وصل باشه و اگر شما به لحاظ مكاني در وصل كردن اون به برق محدوديت داريد پس ديگه بايد بريد به سراغ مودم USB يا مودم همراه.

بازهم اگر هر سوالي داشتيد در همين انجمن مطرح كنيد شايد من يا ساير دوستان بتونيم كمكتون كنيم.
    موفق باشيد

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چقدر طول میشکه؟؟؟باید واستی تعرفه قبلیت تموم بشه؟
    عزیز کلا سر هر ماه تعرفه جدید براتون انجام میشه دیگه کلا هم زمان تغییر تعرفه در ابتدای ماه حدودا 3 ساعت طول میکشه
    بله باید تعرفه قبلیتون تموم بشه یعنی اگه ماهانه هستید که سر ماه عوض میشه اگه 3 ماهه یا 6 ماهه باشید که باید صبر کنید مدت تعرفه تموم بشه بعد اقدام به تغییر تعرفه بکنید

مثلا من چند روز پیش تغییر دادم برای جمعه 1.10.1391 ساعت 3 شب تعرفه 2 مگ من فعال میشه میتونم استفاده کنم

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یارو میگه 2 تا 3 روز شما میگید 3 ساعت؟؟؟؟؟؟بعد یک سوال دیگه برای اینکه وایمکس رو تغییر نام بدی باید چکار کنی؟ یعنی بنام یکی دیگه بکنی؟چه چیزهایی لازم هست؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

یارو میگه 2 تا 3 روز شما میگید 3 ساعت؟؟؟؟؟؟بعد یک سوال دیگه برای اینکه وایمکس رو تغییر نام بدی باید چکار کنی؟ یعنی بنام یکی دیگه بکنی؟چه چیزهایی لازم هست؟
    2 تا 3 روز یعنی چی؟

شما تا قبل از اینکه ماه تموم بشه باید تغییر تعرفه بدید و هزینه تعرفه جدید رو به حساب ایرانسل واریز کنید تا از سر ماه برای شما تعرفه جدید رو قرار بدن به همین راحتی

جواب سوال دوم هم چون تا الان این کار رو نکردم نمیدونم

داره خودمونی میشه alimosaieby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام...ایرانسل هر بار که وصل میشم ip مو تغییر میده !! همشم بین 2.144 تا 2.147 !! ...کلا آی پی های ایرانسل از چند تا چنده ؟
    راهی هست که آی پیم ثابت باشه ؟
    ممنون میشم این 2 تا سوالمو جواب بدید ...مرسی

راستی آنتن مودمم الان دو روز افتضاحه ...واسه شما چه جوریه ؟! من در جنوب تهران زندگی میکنم
    Last edited by alimosaieby; 19-12-2012 at 16:32.

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...ایرانسل هر بار که وصل میشم ip مو تغییر میده !! همشم بین 2.144 تا 2.147 !! ...کلا آی پی های ایرانسل از چند تا چنده ؟
    راهی هست که آی پیم ثابت باشه ؟
    ممنون میشم این 2 تا سوالمو جواب بدید ...مرسی

راستی آنتن مودمم الان دو روز افتضاحه ...واسه شما چه جوریه ؟! من در جنوب تهران زندگی میکنم
    برای ثابت بودن ایپی باید ایپی ثابت بخری فک کنم سالی 50 تومن باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا کسی از جشنواره زمستان و تعرفه های جدید خبر نداره؟

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان این بسته های افزایشی قیمتش چند تومنه تو سایتش که گیگی نزدیک 6 تومن زده بود اما من از نصابه پرسیدم گفت 8 تومنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی از دوستان راهی بلده سرعت رو از طریق مودم یا نرم افزار خاصی محدودیت بگذاریم براش، مثلا روزها تو شرکت سرعت رو محدود کنیم به 256 کیلوبیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

الان این بسته های افزایشی قیمتش چند تومنه تو سایتش که گیگی نزدیک 6 تومن زده بود اما من از نصابه پرسیدم گفت 8 تومنه؟
    اونکه تو سایت زده درسته 5900 یک گیگ

11. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •