سلام دوست عزيز،
من هم ساكن مشهد هستم و سرويس 1 مگ نامحدود استفاده ميكنم. قبل از اين كه پاسخ سوالاتتون رو بدم ميخواستم بپرسم براي چي ديگه مخابرات نامحدود نميده و آيا اين مورد شامل همه سرعتها (مثلا 512 و 1مگ) هم ميشه؟
من در طي اين يك سال و نيمي كه وايمكس ايرانسل دارم به طور كلي ازش راضيم. سرعتش تقريبا هميشه همون چيزي هست كه بايد باشه. پينگش هم كه در speedtest براي سرور تهران تقريبا 60-70 هست. درسته كه وايمكس نسبت به اي دي اس ال گرونتره ولي به نظر من سرويسدهيش بهتره. ضمن اين كه شما با اي دي اس ال فقط در يك محل ميتونيد از سرويس اينترنت استفاده كنيد، اما با وايمكس ميتونيد در هر ناحيه و هر شهري كه سرويس وايمكس وجود داره هم ازش استفاده كنيد.
اما از نقاط ضعف وايمكس يكي كنترل حساب پيچيدهش هست كه به سختي ميشه فهميد بالاخره چه قدر حجم مصرف كردي و چقدر باقي مونده. من خودم اوايل سرويس محدود داشتم كه هميشه كم مياوردم و بايد بسته افزايشي ميخريدم كه خيلي گرون درميومد. ولي به نظرم شما كه كلا ميخوايد نامحدود بگيريد ديگه نبايد نگران پيچيدگي كنترل حساب اينترنتيش باشيد چون ديگه مشكل محدوديت حجم نداريد. از نقاط ضعف ديگهش هم اينه كه پشتيباني فنياش دير جواب ميده. البته پشتيباني معموليش 24 ساعته هست و خيلي خوب و سريع جواب ميدن، اما وقتي كه مشكل شما تخصصي هست و بايد به بخش فني ارجاع بشه طول ميكشه و بعضي وقتها بايد روزها منتظر تماسشون باشيد. كه البته در صورت چنين پيشامدي هم ميتونيد مستقيما به مركز وايمكس در مشهد (كه آدرسش توي سايتش هست) مراجعه كنيد. البته اين مورد خيلي نادر اتفاق ميفته و معمولا مشكلات عادي هستن و نيازي به بچههاي فني نيست و با همون تماس اول حل ميشه.
در كل من بهتون پيشنهاد ميكنم قبل از اقدام به ثبت نام، اگر از آشنايانتون كسي هست كه وايمكس داره، به مدت چند ساعت مودمش رو قرض بگيريد و بياريد در مكاني كه ميخوايد ازش استفاده كنيد تا ببينيد آيا آنتن دهيش خوب هست. سرعتش چطوريه و اينها. چون درسته كه در سايت نقشه نقاط تحت پوشش رو زده، اما ممكنه بعضي نقاط علي رغم سبز بودن، يك جاهاييشون نقطه كور باشه (مثل آنتندهي موبايل) ضمنا موقعي هم كه ثبت نام كرديد و خواستيد سرويس رو تحويل بگيريد پيشنهاد ميكنم حتما درخواست بديد نصاب بياد براتون نصب كنه. البته اين كار يك هزينهاي هم داره و به جاش ميتونيد خودتون به راحتي بامطالعه دفترچه راهنماي موجود در سايت مودم رو نصب كنيد، اما نصب توسط نصاب خوبي كه داره اينه كه همونجا ميبينيد كه آيا سرويس خوب كار ميكنه و در غير اين صورت ميتونيد همون جا سرويس رو پس بديد و پولتون رو مسترد ميكنن.
در مورد مودم هم پيشنهاد من BM632w هست كه هم آنتندهيش خوبه و هم به صورت بيسيم همزمان چندين كاربر ميتونن ازش استفاده كنن. البته اين مودم بايد حتما به برق وصل باشه و اگر شما به لحاظ مكاني در وصل كردن اون به برق محدوديت داريد پس ديگه بايد بريد به سراغ مودم USB يا مودم همراه.
بازهم اگر هر سوالي داشتيد در همين انجمن مطرح كنيد شايد من يا ساير دوستان بتونيم كمكتون كنيم.
موفق باشيد