نه بابا خط كدومه!!!
ما ديگه پير شديم براي اين كارا!
ميخوام برم گوشيم رو بدم يكي از رفقا گرد گيري كنه
پ.ن: چه باهاله اسپمينگ!
پ.ن 2 : چه باحاله كه باحال رو باهال نوشت!
نه بابا خط كدومه!!!
ما ديگه پير شديم براي اين كارا!
ميخوام برم گوشيم رو بدم يكي از رفقا گرد گيري كنه
پ.ن: چه باهاله اسپمينگ!
پ.ن 2 : چه باحاله كه باحال رو باهال نوشت!
Last edited by aminnobakht; 30-06-2010 at 09:17. دليل: پ.ن
حوزه من افتاده بغل خونمون 1دقیقه هم راه نداره!
می خوام اولین پست بعد کنکور رو خودم بزنم!
من الان زنگ زدم سازمان سنجش گفت پیرینت کارت سیاه سفید باشه اشکال نداره
گفت حل کردن با خودکار هم توی دفترچه اشکال نداره
من که از یه ماه قبل یه لیست بلند بالا از کارایی که میخوام بعد کنکور انجام بدم نوشتم.
من تا کنکور زبان رو ندم خیالم راحت نمیشه.
بعد کنکور که اومدم خونه طبق معمول روزای آزمون میخوابم.بیدار که شدم میبینم میتونم سوالا رو پیدا کنم.اگه جوابا هم نبود حداقل اون موقع جوابا رو دوباره علامت میزنم ممکنه وقتی جوابا بیاد یادم رفته باشه.
شب فرار از زندان میبینم.تا آزمون زبان هم کتاب زبان اختصاصی ام رو دوباره میخونم.
بعد از کنکور زبان هم تا صبح شنبه هیچ کاری نمیکنم.
برنامه ام از شنبه شروع میشه.باید دوتا از دوستامو که تقریبن یه ساله گم و گور شدن و خبری ازشون نیست از زیر سنگ پیدا کنم.
کلاسای والیبال و ویلونم رو دوباره شروع کنم.کامپیوترم رو درست کنم.وبلاگام رو سر و سامون بدم و....
------
من اصلن استرس ندارم.تصورم از روز آخر اصلن این نبود. فکر میکردم خیلی بی قرار میشم و ترس برم میداره.اما الان اصلن انگار نه انگار که فردا کنکور دارم.
زیادی ریلکسم.دارم از این بی استرسی استرس میگیرم.زیادی دیگه ریلکسم.باید یه کم حداقل بترسم،اینطور نیست؟
امروز دقیقن واسم مثل دیروز یا حتا یه ماه پیشه.با همون روال.مثل همیشه هم برنامه ریزی کردم واسه درسام.
تموم شد هرچی بود گذشت ولی برام دعا کنید چون زیاد نخوندم
اگه 8000 منطقه 2 بیارم همتون کله پاچه افتادین
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
منم اصلا استرس ندارم الانم دارم زدبازی گوش میدم
خیلی خیلییییییی ریلکس
خدا کنه روز فردام اینطوری باشم
سیاکل کجاست؟ چطور جاییه؟
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
آقا حالا که همسایه امام رضایی امشب و فردا شبو نایب الزیاره همه بچه های فروم باش. واسه هممون دعا کن. ایشالا که خودت اولین کسی باشی که به رشته مورد علاقت میرسی
آخ گفتی. خداییش من یکی بعدش یه چرت میخوابم شب رو میرم تهران گردی از شنبه هم که روز از نو روزی از نو باز باید واسه کنکور دانشگاه آزاد خودمو آماده کنم![]()
(برای تقویت روحیه و کاهش استرس) بچه ها شنیدم کنکور را عوض کردن خیلی خیلی فرق کرده
ادبیات : قرابت مفهومی نداره
عربی:نص عربی نداره
دینی :اصلاً آیه نداره
زبان :ردینگ و کلوز نداره
ریاضی :نمودار نداره
فیزیک :از فصل 1و2 پیش سوالی نمیاد
شیمی : سوالات محاسباتی نداره
سیاکل نزدیکای لاهیجان هست. جای باصفایی هست. خوراکه کمپ زدن توی جنگله
آقا التماس دعا!
ببین شوخی نکن ، یبارکی بگو کنکور رو میخوان از 5 سال دبستان بگیرن دیگه.
الان بزرگترین مشکل و دغدغه ی من اینه که اگه امشب نتونم سفری دیگر و در جستجوی پدر رو ببینم چطوری میخوام تا شنبه صبر کنم که تکرارشونو ببینم![]()
بجز شیمی بقیه اش واسه من یعنی مصیبت که آخه.
اینا دقیقن همونایی ِ که من بلدم.حالا اگه آیه های عجیب غریب با گزینه های اجق وجق ندن مسئله ای نیست.اما اگه تغییر دیگه ای باشه من تسلیم این صحنه آرایی خطرناک نمی شم و انصراف میدم و بدین وسیله اعتراض خودم رو اعلام میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)