chaghal passes out. Niolro wins the duel
یه سوال ! چرا از شهر قبلی اومدیم اینجا ؟
حاجی جون لطف کن واسه منم یکی بفرستLion hunter 97 ميخواد برگرده چند تا چيني ها رو آدم كنه!!
چي كارش كنم؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
chaghal passes out. Niolro wins the duel
یه سوال ! چرا از شهر قبلی اومدیم اینجا ؟
حاجی جون لطف کن واسه منم یکی بفرستLion hunter 97 ميخواد برگرده چند تا چيني ها رو آدم كنه!!
چي كارش كنم؟![]()
Last edited by C0OPeR; 05-05-2009 at 21:03.
برو يه اسب 150 درصد بگير!!!
شما اونجا باش با دوستان يارو نيلرو رو پاس اوت كنين خيلي رو اعصابه!!حاجی جون لطف کن واسه منم یکی بفرست![]()
===
---- هانتر رو چي كار كنم؟
من یه رئیس مرکزی نامه دادم حال کنیدchaghal passes out. Niolro wins the duel
most important element of fear failure!
The us empire destroy them is
so just ordered.
آهاي انقلابيون وست...!!!من یه رئیس مرکزی نامه دادم حال کنید![]()
===
Our Empireus empire
به خدا راست میگم اگه همه بریم پدرشونو در میاریم
عجله نکن ! حدود یه صفحه شر و ور نوشتم واسه همین فاندر مرکزی . 4-5 تا فش آب دار حوالش کردم که حساب کار دستش بیاد .
روش کشتن این niolro رو هم براش توضیح دادم و سابقش رو گفتم و ازش خواستم اونهمه دوئلر لول بالای بدبختی که تو اون شهر مثه **** میترسن رو یه تکونی بده بریزن اینو پاس اوت کنن . خودشون که آیتم های خفنی دارن سرباز مدافع هم هستن هیچ وقت niolro جرئت نمیکنه حمله کنه حالا هر روز داره آمار پاس اوتی های شهر میره بالاتر .
10 نفر بریزن نفری 150 تا هم بزنن میشه 1500 تا دیگه خیلی خون داشته باشه 1500 که چون همیشه در حال دوئله بیشتر از 1000 تا نداره .
خدایی 2 با پشت هم پاس اوت شه ببینم دیگه اینورا آفتابی میشه !
این طرف براش چند بار دعوت فرستادم
یا نمیاد یا اگه میاد باز میشه یا اکتیو نیست ...
کلا مریضه !!![]()
حالا ببین اگه آدم شده بزار بیاد !
Haj_AmoO من الان به نظرت چه کرکتری رو برم؟!
به چی بیشتر از همه نیاز دارین در حال حاضر؟
ما به پول ساز احتياج دارم. ماجراجو رو انتخاب كن. الان اسكيل هات رو چي هستن؟Haj_AmoO من الان به نظرت چه کرکتری رو برم؟!
من الان 935 تا hp دارم. بعيده اون بيشتر از 1000 تا داشته باشه! مگه اين كه روش كار كرده باشه كه خيلي بعيده!!10 نفر بریزن نفری 150 تا هم بزنن میشه 1500 تا دیگه خیلی خون داشته باشه 1500 که چون همیشه در حال دوئله بیشتر از 1000 تا نداره .
===
اين يارو ادمين بازي كي هست شما بهش ميل ميزنيد؟
Last edited by Haj_Amoo; 06-05-2009 at 07:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)