تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 871 از 1759 اولاول ... 3717718218618678688698708718728738748758819219711371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,701 به 8,710 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از کلی این در اون در زدن پورت خالی گیر آوردم ... میخوام تا نگرفتن ( مسابقست اینجا..) من بگیرمش ( زنبیلم نداریم بزاریم تو صف )
    از پارس آنلاین میگیرم .... لطف کنید چندتا مودم زبرو زرنگ معرفی کنید بی زحمت قیمتاشم بگید
    این پارس آنلاینی ها فقط بلدن کلاه سر آدم بزارن

من خودم نظرم رو asus 602 هستش... چطوره؟ قیمتش چنده؟

یعنی بعد از 3 صفحه جلو اومدن تاپیک کسی نخواسن جواب سوال مارو بده؟
    باشه .... برم من پپپپپپپپس؟
    میرم ها ......

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی بعد از 3 صفحه جلو اومدن تاپیک کسی نخواسن جواب سوال مارو بده؟
    باشه .... برم من پپپپپپپپس؟
    میرم ها ......
    برای چه محیطی میخوای ؟ منظورم جاییی که میخوای چند متر چقدر میخوای پول بدی بابتش؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

من 120 دارم خودم اگه میخوای بخری ببینی جواب میده یا نه نگیر جواب نمیده
    مشکلاتم به 120n رو خوندی راه حلی براش داری؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

من 120 دارم خودم اگه میخوای بخری ببینی جواب میده یا نه نگیر جواب نمیده
    مشکلاتم به 120n رو خوندی راه حلی براش داری؟

داره خودمونی میشه asskicker56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من یه مودم (zyxel (p-660ru-t1 v2 دارم که از شرکت شاتل گرفتم و میخوام واسه ی برنامه ی tunngle پورت فروارد کنم و اینا اطلاعاتی که تو قسمت ساپورت tunngle داده
    Port Forwarding
    Local IP: Your PC IP (not Tunngle)
    LAN Port: 11155
    Public Port: 11155
    Protocol Type UDP
    یه دونه هم
    start port:11155
    end port:11155
    اینم ادرس لینک ساپورت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی وقتی من به قسمت تنظیمات مودم میرم جایی نیست که اینا رو وارد کنم

Last edited by asskicker56; 15-08-2010 at 04:07.

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خودم تو خونه دارم میخوام ببرم اونجا تست کنم ببینم جواب میده یا نه
    راست 2 تا سوال فنی من قیمت level one wbr6600 رو از کجا بگیرم؟ و با این 120n دو تا مشکل دارم اونم اینه که هرچی میرم تو تنظیماتش Network Mode رو به روی only N میزارم بعد از save کردن مشیه onli G الان هم رو b\g mixed ولی میخوام بزارم رو n چیکار کنم و مشکل بعدی هم اینه که فریم ور مودم رو نمیشه آپدیت کرد!

موقع آپدیت Firmware چه مشکلی پیش میاد؟ نسخه Firmware فعلی شما چنده و مودمتون Annex A هست یا Annex B؟ (پشت مودمتون نوشته)

در ضمن چرا Network Mode رو عوض میکنید؟ خودش در حالت پیشفرض بهترین حالت رو برای وسیله انتخاب میکنه، اگر کامپیوتر طرف از Wireless-N پشتیبانی کنه اتوماتیک با اون کامپیوتر با وای فای N ارتباط برقرار میکنه و اگر پشتیبانی نکنه از استاندارد G یا B بسته به مشخصات کارت شبکه کلاینت انتخاب میکنه. مودم برای هر کامپیوتر با یک استاندارد طبق تشخیص خودش ارتباط برقرار میکنه. نیاز به تغییر نیست، البته ببخشید دخالت میکنم تو تنظیماتتون، ولی کلا گفتم که تو این یکی مورد حالت پیشفرضی که خودش داره بهترین حالته

چون اگر بذارید فقط روی N باشه کامپیوترهای قدیمی به هیچوجه نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بسته هاییه که بین مودم و کارت شبکه کامپیوترت رد و بدل میشه مثل پینگ کردن که ببینن بهم متصل هستن یا نه. برای همه هم همینطوره.

خوب یه چیزی مثل آنتی ویروس یا ویندوز یا ... داره رو سیستمت خودشو آپدین میکنه

من نميدونم چي بگم ، رد و بدلهاي بين مودم و كارت شبكه هست ، يا ويروس يا ويندوز يا ....
    XSS عزيز كه گفته واسه همه هست ، من بعيد ميدونم از آنتي ويروس يا ويندوز باشه .
    من نود 32 رو سيستمم نصبه و سي ثانيه اي آپديت ميشه . اون تبادل اطلاعات بي وقفه هست ، 24 ساعته .

يكي از راهاشم همونيه كه تو چند صفحه قبل گفتم يعني Enable or Disable لوكال آريا هستش . ( صفحه 867 ، پست 8669)
    البته زماني كه به اينترنت احتياج ندارم .
    Last edited by FAR_FA; 14-08-2010 at 23:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

موقع آپدیت Firmware چه مشکلی پیش میاد؟ نسخه Firmware فعلی شما چنده و مودمتون Annex A هست یا Annex B؟ (پشت مودمتون نوشته)

در ضمن چرا Network Mode رو عوض میکنید؟ خودش در حالت پیشفرض بهترین حالت رو برای وسیله انتخاب میکنه، اگر کامپیوتر طرف از Wireless-N پشتیبانی کنه اتوماتیک با اون کامپیوتر با وای فای N ارتباط برقرار میکنه و اگر پشتیبانی نکنه از استاندارد G یا B بسته به مشخصات کارت شبکه کلاینت انتخاب میکنه. مودم برای هر کامپیوتر با یک استاندارد طبق تشخیص خودش ارتباط برقرار میکنه. نیاز به تغییر نیست، البته ببخشید دخالت میکنم تو تنظیماتتون، ولی کلا گفتم که تو این یکی مورد حالت پیشفرضی که خودش داره بهترین حالته

چون اگر بذارید فقط روی N باشه کامپیوترهای قدیمی به هیچوجه نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.
    والا تا چند در صد میره و میگه نمیتونه دیگه آپلود کنه. / نسخه فعلی Firmware Version:V1.00.07 که تو سایتش زده 1.00.12 / Annex A هستش/

حرف شما رو قبول دارم به شرطی که Network Mode در حالت mixed باشه اون وقت اگه ببینه که همه N هستن خودش رو در حالت N قرار میده مگه سیستمی یا موبایلی بئواد وصل بشه که تغییر بده ولی مال من B/G -Mixed هستش یعنی فقط بین این دو تا تغییر میکنه اما من مخصوصا میخوام رو N باشه چون با موبایلم که وصل نمیشم چون حال نمیده بعد بقیه سیستم های خونه از N پشتیبانی میکنه

بازم مرسی ازتوجه شما

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا تا چند در صد میره و میگه نمیتونه دیگه آپلود کنه. / نسخه فعلی Firmware Version:V1.00.07 که تو سایتش زده 1.00.12 / Annex A هستش/

حرف شما رو قبول دارم به شرطی که Network Mode در حالت mixed باشه اون وقت اگه ببینه که همه N هستن خودش رو در حالت N قرار میده مگه سیستمی یا موبایلی بئواد وصل بشه که تغییر بده ولی مال من B/G -Mixed هستش یعنی فقط بین این دو تا تغییر میکنه اما من مخصوصا میخوام رو N باشه چون با موبایلم که وصل نمیشم چون حال نمیده بعد بقیه سیستم های خونه از N پشتیبانی میکنه

بازم مرسی ازتوجه شما

Firmwareی که گرفتی مربوط به Annex A هست دیگه؟ اشتباه که نگرفتی؟ لینکش اینه در هر صورت:
    کد:
    شما این یه کارم انجام بده.
    دکمه ریست پشت دستگاهت رو 30 ثانیه نگه دار (تو کاتالوگ نوشته 30 ثانیه، ولی مال من با ده ثانیه نگه داشتن هم ریست میشه) بعد ولش کن. چراغ پاور مودمت با رنگ قرمز دو تا چشمک میزنه و بعد ریست میشه. (دوبار چشمک زدن با رنگ قرمز علامت ریست شدنه، اگر چراغ پاورت تغییری نکرد یعنی ریست نشده)
    همین که چراغ پاورت با رنگ سبز ثابت شو برو تو تنظیمات مودمت و بدون اینکه به چیزی دست بزنی مستقیما برو و Firmware دستگاهت رو آپدیت کن.
    فقط یادت باشه اگر آپدیت شد، بعد از عملیات آپدیت حتما دوباره دکمه ریست رو 30 ثانیه نگه دار و ول کن تا مودمت ریست شه.

بعد از اینکه ریست کردی دوباره باید تمام تنظیمات مودمت رو از اول انجام بدی.
    امیدوارم جواب بگیریو تو گوگل هم سرچ کردم کسی همچین مشکلی نداشت که بشه ازش کمک گرفت

8. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Firmwareی که گرفتی مربوط به Annex A هست دیگه؟ اشتباه که نگرفتی؟ لینکش اینه در هر صورت:
    کد:
    شما این یه کارم انجام بده.
    دکمه ریست پشت دستگاهت رو 30 ثانیه نگه دار (تو کاتالوگ نوشته 30 ثانیه، ولی مال من با ده ثانیه نگه داشتن هم ریست میشه) بعد ولش کن. چراغ پاور مودمت با رنگ قرمز دو تا چشمک میزنه و بعد ریست میشه. (دوبار چشمک زدن با رنگ قرمز علامت ریست شدنه، اگر چراغ پاورت تغییری نکرد یعنی ریست نشده)
    همین که چراغ پاورت با رنگ سبز ثابت شو برو تو تنظیمات مودمت و بدون اینکه به چیزی دست بزنی مستقیما برو و Firmware دستگاهت رو آپدیت کن.
    فقط یادت باشه اگر آپدیت شد، بعد از عملیات آپدیت حتما دوباره دکمه ریست رو 30 ثانیه نگه دار و ول کن تا مودمت ریست شه.

بعد از اینکه ریست کردی دوباره باید تمام تنظیمات مودمت رو از اول انجام بدی.
    امیدوارم جواب بگیریو تو گوگل هم سرچ کردم کسی همچین مشکلی نداشت که بشه ازش کمک گرفت
    دستت درد نکنه من حواسم نبود و AnnexB رو از سایتش گرفته بودم الان Firmware درست شد ولی بازم اون مشکل رو دارم که این روی باند N نمیره فقط G مونده ممکن مشکل از محلی باشه که من ازش ADSL گرفتم؟ آخه وقتی من دستگاه رو ReSet کردم Radio Band روی حالت Mixed بود بعد که تنظیمات رو restore کردم باز اومدم بزارم رو mixed شد B/G Mixed

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه من حواسم نبود و AnnexB رو از سایتش گرفته بودم الان Firmware درست شد ولی بازم اون مشکل رو دارم که این روی باند N نمیره فقط G مونده ممکن مشکل از محلی باشه که من ازش ADSL گرفتم؟ آخه وقتی من دستگاه رو ReSet کردم Radio Band روی حالت Mixed بود بعد که تنظیمات رو restore کردم باز اومدم بزارم رو mixed شد B/G Mixed

شما احتمالا تنظیمات Security Mode خودتون رو در حالت WEP قرار دادید. درسته؟
    حالت WEP از Wireless-N پشتیبانی نمیکنه و چون چون حالت Mixed استاندارد Wireless-N رو هم شامل میشه در نتیجه شما نمیتونید از این دو حالت با رمزنگاری WEP استفاده کنید.
    راه حلش اینه که Security Mode خودتون رو به نسخه های جدیدتر امنیتی یعنی WPA یا WPA2 تغییر بدید که پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید. چون با جمع آوری حدود 10000 تا IV میشه پسورد شما رو -- کرد.
    حتما به حالت WPA2 تغییر حالت بدید. (برای امنیت وایرلس خودتون)

فقط یه چیز دیگه، دستگاه رو بعد از آپدیت ریست کردی دیگه؟ آخه توی دفترچه خیلی روش تاکید شده و اگر اینکارو نکنی عملیات آپدیت کاملا انجام نشده و ممکنه به مشکل برخورد کنی.

11. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ما تو خونه دوتا تلفن داریم که یکیش به پریز و یکی دیگه به دوشاخه وصل هست تو اتاق خودم هم با یه دوشاخ میخوام وصل بشم به adsl ایا مشکلی ایجاد میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •