اینم یه دونه پینگ گوگل که عمق فاجعه رو نشون بده. ساعت یک ربع به یک:
اگه بیدار بمونم یکی هم واسه ساعات رایگان میذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه دونه پینگ گوگل که عمق فاجعه رو نشون بده. ساعت یک ربع به یک:
اگه بیدار بمونم یکی هم واسه ساعات رایگان میذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by firebird; 05-07-2015 at 23:58.
یه توصیه برای کسایی که از اینترنت مخابرات استفاده می کننید:موقع دانلود شبانه مودمتون رو ریستارت نکنید،وقتی ریستارت می کنید سرعتتون محدود میشه.
مودم من چندروزه که خاموش نشده و یه سره کانکته ولی همین الان سرعتم محدود شد
2مگ مخابرات! سرور خارجی هم همینطوره سرعت
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 82, Received = 76, Lost = 6 (7% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 138ms, Maximum = 233ms, Average = 143ms
اکانتینگ خودش قطع میکنه و هر 10 دقیقه هم تکرار میشه تا میره قبل ساعت 7
والا من دیشب که ریستارت کردم سرعتم از 250 اومد رو 100. ولی امشب که ریستارت نکردم:
این روش تا ساعت 2 جواب میده ، بعد ساعت 2 یا سرعت محدود بدون ریستارت میشه یا خود مخابرات ریستارتت میکنه . ( ریستارت هم به این صورته که فقط چراغ اینترنت خاموش و روشن میشه در عرض 2 ثانیه ، نه اینکه کلا چراغ ADSL خاموش و روشن بشه ) . روش بریج وصل شدن هم بکل جلوش رو بستن و ارور 691 میده به هنگام کانکت ، من زنگ زدم 2020 گفتن پهنای باند سراسری کاهش یافته به همین خاطر شبا فعلا محدود میکنیم . انشالله درست میشه![]()
گفتم اگر قضیه دروغ باشه بیخیال مخابرات میشما گفت هر طور راحتیدبا این اوصاف قضیه پهنای باند کشکه و اینا هدفشون اعمال محدودیت هست . آروم آروم باید به فکر یه شرکت دیگه باشیم .
حیف خطم فیبر نوریه و الا یه راست ISP رو عوض می کردم.
شما 5-6 دقیقه بعد سرعتت محدود میشه ، حالا میبینی
چی بگم؟!
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)