مبارکتون باشه. درسته که کیبوردش فارسی نداره (که به نظر من این جور بهتر هم هست) اما دلیل نمی شه شما قوانین انجمن رو رعایت نکنید. لطفاً فارسی تایپ کنید.
مبارکتون باشه. درسته که کیبوردش فارسی نداره (که به نظر من این جور بهتر هم هست) اما دلیل نمی شه شما قوانین انجمن رو رعایت نکنید. لطفاً فارسی تایپ کنید.
کیفیت تصویرش چطوره ؟
قبلا یه مدل Pavilion دیده بودم به خاطر لمسی بودن کیفیت تصویر افتضاحی داشت.
مبارک باشه فکرشو میکردم دستگاه خوبی باشه منم میخوام
1640 با اون گرافیک بیاد فکر نکنم زیر 1900 بدن تو بازار
داداش این نرم افزارو دانلود کن نصب کن حالشو ببر پین انگلیش بنویس فارسی تحویل بگیر
کیف چی بهت داد ایران رهجو؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیا باهاش بود ویندوزش از این ریکاوری ها هست یا نه dvd ویندوز و نرم افزارهاش رو روی dvd بهت دادن؟
یه چیز خیلی مهم برای من ببین lcd با تصویر های سیاه مشکل نداره؟من یه lcd sony دارم شرکت البته قدیمیه کیفیت تصویر عالیه ولی تو نورهای تیره مشکل داره
لطف کن gta 4 رو نصب کن تستشو تو انجمن بازی بزار pes 2009 برای این لپ تاپ خیلی سبکه!![]()
دوستان هنوز منتظر پیشنهادات شما هستم.![]()
منم تبريک ميگم . 2 تا سؤال داشتم .
1- رم ddr 3 سپرت ميکنه يا نه ؟
2- من بازم اينو تکرار ميکنم بازيه gta 4 رو حتماً نصب کن بد خبرشو بده.
خيلی ممنون
راست میگه من رم رو جا گذاشتن این نرم افزارو دانلود کن بتونی باهاش رمو چک کنی که بیبنی چه نوع رمی رو ساپورت میکنه
راستی اینم چک کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هی داره یادم میفته!!!!
ببین رم گرافیکش شیر داره یا نه همون 1 گیگ خودشه
خیلی ممنون
Last edited by mehrshad taheri; 30-07-2009 at 10:13.
سلام ،بين اين مدلها ،كدومشو توصيه ميكنين؟چند مدل نظرمو جلب كرد: DELL XPS 1340B
SONY VAIO Z591UB
HP COMPAQ PAVILION DV3655
به نظر شما ،تفاوت قيمتشون عاديه؟ ضمنا مدل 1340 قيمتش توي بازار تا 1680 (بالاترين كانفيگ) بالا رفته.
یکی هم به درد ما برسه![]()
برخلاف اینکه همه میگن lcd اینا خوب نیست . واقعا اینجوریا هم نیست . من خودم برای pc مانیتور lcd LG 2261 دارم 22 اینچ و فول اچ دی و کنتراست 20000 .با مقایسه دارم میگم. از نظر کیفیت تصویر 1125 واقعا خوبه . فقط چون براقه صفحش ، نور مستقیم نباید یه صفحه بخوره .
این گزینه هست:
HP Pavilion DV6-1115
CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz , Level 2 cache 3 MB
OS: Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,140,000 Tomans
البته سری جدید FW سونی هم اومده که من هنوز قیمت دقیق ندارم ولی اگه بتونی تا 1.3 میلیون پیدا کنی اون ها بهترن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)