به نظر من کسایی که میخوان سیستم جمع کنن همین الان اقدام کنند بهتره.اینطور که بنظر میاد حداقل تا تابستان سال آینده قیمتها افزایشی است.
به نظر من کسایی که میخوان سیستم جمع کنن همین الان اقدام کنند بهتره.اینطور که بنظر میاد حداقل تا تابستان سال آینده قیمتها افزایشی است.
با سلام خدمت آقا حمید و بقیه دوستان
آقا حمید میخوام خودم اون آمپیلی رو وصل کنم. یه راهنماییم میکنی؟
میخوام پشت صندلی عقب بزنم فقط بگو کدوم سیم و کابل رو کجا بزنم.مرسی
راستی فکر ساب ما هم باش
مرسی فعلا
hamid
دوست عزیز به نظر شما میشه با این هزینه 600000 باند خوب برای طاقچه و یه امب 4 کانال گرفت ؟ شما چه مدلی راهنمایی میکنید ممنون از راهنماییت
Last edited by imanexo; 21-10-2012 at 00:01.
سلام محمد جان.خوبي؟
به صندلي كه نميشه.بايد ببندي روي تخته آمپ.تخته رو به آهن كشي پشت صندلي وصل كني.
كاري نداره.ببين فقط دو تا تقسيم يك به دو 4 گيج (كابلت 4 بود ديگه؟)لازم داري.كابل برق كه از باطري اومده ميره تو تقسيم و از اون دوتا خروجي مي گيري براي مثبت آمپها.منفي بدنه كه تو صندوق نصب هست هم به همون شكل.دو تا خروجي براي منفي آمپليها.سيم ريموت هم از همون كه هست يه رشته ديگه ميكشي براي آمپ مونو
نامه تمام.
باكس هم چشم.در اولين فرصت.
آمپ 4 كانال خوب خير.پايونر و كن وود شايد.اسپيكر هم DLS 1073 يا هرتز سري هاي انرژي يا راكفورد سري پاور گزينه هاي بازار هستند.
سلام، دوستان اگر محبت کنید سیستم پیشنهادی برای MVM530 رو بفرمائید، ممنون می شم. مهم کیفیت و امکانات و زیبایی ظاهری هستش. مواردی که مد نظرم هست پخش تصویری ، نویگیتور ، دوربین دید عقب ، تلویزیون دیجیتال و مانیتور پشت سری هستش. موارد مورد نیاز دیگه رو دوستان بفرمایند.
حمید عزیز ممنون از راهنماییت . خیلی اقایی
آقا حمید این باکسه ردیفه دیگه؟
چون من بش نگاه کردم انگار خیلی بزرگ نبود.
شما گفتی برای اینکه لرزش بیشتری داشته باشیم باید باکس بزرگ داشته باشیم.
اونموقع هم گفتم میخوام بیرون ماشین بیشتر بلرزه
جمعه میخوام برم پیش یکی از دوستانم mdf کاره برام بسازه
بعد اندازه هایی که مشخص شده اگه 2-3 میل اینور اونور بشه مشکل داره؟
مرسی
ببینیم کی میشه ما جبران کنیم
سلام
بودجه مورد نظرتون چقدره؟
حسين جان تو pm ي كه ارسال كرده بودي كامل عرض كردم خدمتت.ولي در كل از فكر لرزوند بيرون بيا بيرون.
نه 2-3 ميل اشكالي نداره ولي سعي كن فيت فيت ببره برات.تو آببندي خيلي مهمه.
راستي MDFخام بگيريها. كابينت سازها بيشتر پوشش دار استفاده ميكنن.اونجوري بايد داخلش رو الياف مصنوعي مثل پنبه بزني مثل باكس Hossein_A
دوستان کسی نظری یا پیشنهادی نداره؟
سلام دوست عزیز شما بهتره از نخ این پخش ها بیان بیرون چون با این وضعیت بازار جزء پخش های بدون کیفیت براتون چیز خوبی گیر نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)