سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
سيستمم كامله.
ممنون.
سلام
حالا چيكار كنم؟
سيستمم كامله.
ممنون.
شاید دلیلش اینه که یک یا چند فایل از data10 نیست البته در این مورد فکر کنم اسم فایل ها رو مینوشت.سلام
حالا چيكار كنم؟
سيستمم كامله.
ممنون.
شما DVD ها رو عوض کن (یکی دیگه بخر)درست میشه.
همونجا که ارور میده شما دکمه brows رو بزن و خودت فایل رو براش از روی dvd پیدا کن و ok بزن.
اگه نشد data 11 رو براش ok کن. شاید درست شد. من همین مشکل رو با time shift داشتم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلام آقا مجید عزیز
خب مشکل اینه که وارد بازی هم نمیشه بعد از این پیغام کلا از اجرای بازی جلوگیری میکنه و خارج میشه!!
یعنی راهی نداره؟![]()
به شما هم پیشنهاد میکنم که unimodem رو disable کنی چون بیشتر بازیهایی که با این قسمت مشکل داشتند مال کمپانی وارنر بوده شایدم دلیل این مشکل همین باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزم.
توی خود بازی درایور گرافیکت رو نذاشته بود؟
خیلی عجیبه. برای من فقط این ارور رو که میداد 1 گزینه ok داشت. میزدم و میرفت توی بازی.
سلام . من تو اجراي بازي Godfather 1 مشکل دارم . اين نسخه اي که من دارم ( يک DVD هستش ) پس از نصب با Daemon يه درايو مجازي درست مي کنه و من هم با اون فايل mds مانتش مي کنم . وقتي ميره تو بازي اون دو جمله اول بازي رو مي نويسه ( Game software 2006 ..... all rights reversed ) و بعد از بازي مياد بيرون . مشکل کارت گرافيک ابدا ندارم .
لطفا راهنمايي کنين .
بازی call of duty 5 رو نصب کردم ، بعد از اجرا این مشکل ور میده ( مشخصات سیستم هم تو عکس هست ! ))
چرا ؟
ممنون می شم راهنمایی بکنین .
![]()
قبل از اینکه کاری بکنی ، 2تا dvd ها رو روی هارد کپی کن و بعد برو سراغ نصب.
اسم فایل ها رو هم عوض کنی شاید درست شه .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)